fjolka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a ja wam sie pochwale moim swiatecznym rogaczem, mam slabosc do losi :loveu: i namierzylam go wczoraj na swiatecznym bazarku btw czujnik mi sie wlaczyl po grzancu:evil_lol: [IMG]http://img206.imageshack.us/img206/8687/grudzien06010nr0.jpg[/IMG]
zadziorny Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [B]Zachraniarka[/B], nie będę oryginalny - stronka cudna jest :loveu: :multi:. Czekam na foty :cool3: :roll:
niedzwiedzica Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Fjolka- łos rewelacja :loveu: sama bym się skusiła, gdybym takowego znalazła . Heska bardziej chciała karpie dokładnie obejrzeć i obąchac, niż skonsumowac, ale wode z wanny tez podpijała :diabloti: chlapiąc radośnie ;)
coztego Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [B]fjolka[/B], boski łoś :multi: Teżbym się nie zastanawiała ani przez chwilę, gdybym takiego na drodze spotkała :loveu: Patrzę na tę niedźwiedzią wannę i myślę sobie, jakie to szczęście, że nie kupujemy zywych karpi... kot by mi się utopił, jak nic :evil_lol:
zachraniarka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cieszę się ogromnie, że stronka potworów się podoba! :multi: [quote name='Ali26762']Fajnie się czyta takie rzeczy o kumpeli i dwóch kumplach. Obejrzałam też wszystkie filmiki i jestem pod wrażeniem. Szczególnie zmiana pozycji mnie zachwyciła - przednie łapy ani na centymetr nie zmieniły miejsca...[/QUOTE] Dzięki ogromne za komplementa :loveu: Zmiana pozycji rzeczywiście szorstkowi wychodzi fajsko. Chcę jeszcze poprawić stój by wyskakiwał w tył obiema girasami naraz, a nie robił jakieś dziwne kroczki i będzie git :D [quote name='Flaire']zach, mnie również podoba się bardzo Twoja stronka! Właśnie ostatnie filmiki doglądam... A żeby pokazać, że wszystko baaaardzo dokładnie przeczytałam, to powiem, że na stronce o agility, "pod kątem Iwony" miało chyba być "pod okiem Iwony". :-) Oj, to był super tydzień!!! I jeszcze szorstki polubił pływanie, pamiętasz? :-)[/QUOTE] Po świętach wrzucę więcej filmików, może coś z Manharta, może występ szorstkiego na MP obi w Sopocie.. Może dziwne umiejętności Hugusia typu jak zamknąć drzwi lub otworzyc szafkę i przynieść z niej butelkę wody :lol: Co do błędów na stronie to jest ich niestety więcej i literowych i wizualnych.. No ale z czasem mam nadzieje wszystko się wyłapie i poprawi. A tydzień był super superowy! Tak bardzo bym chciała w najbliższe wakacje znów w nim uczestniczyć.. No a co do wody to faktycznie szorstki na obozie przeszedł wodną metamorfozę i od tego czasu tapla się, gdzie tylko może.. także są dwa wodołazy brrr.. [quote name='Flaire']Ali, na pewno masz rację, ale o ile ja dobrze pamiętam, to zach mi opowiadała, że Ludwiś pływał niechętnie, bo Hugo go zawsze przytapiał, czy jakoś tak.[/QUOTE] No niestety Hugusia w wodzie dopada szaleństwo.. I mimo że tak jak [B]Ali[/B] wspomniała Ludwisior był z wodą zaznajamiany od wczesnego dzieciństwa to wystarczyło, że kilka razy lab go wciągnął pod wodę i szorstki się zniechęcił. Stwierdził, że woda to nic ciekawego, a co gorsza coś niebezpiecznego. Za to na obozie na powrót odkrył, że jednak woda jest cudowna i harce w wodzie są fajowe :D [quote name='Ali26762']Aaaaa, to nie wiedziałam, że kolega Hugo miał takie mordercze zamiary względem szorstka ;) :D[/QUOTE] Hugusio w wodzie zamienia się i wychodzi z niego istny Mr Hyde :evil_lol: [B]fjolka[/B] łosiu jest rewelacyjny!! :loveu: :loveu: :loveu:
aga_ostaszewska Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [B]zach: [/B]Stronka rzeczywiscie fantastyczna! Pilne bede sledzila wszelkie newsy! [B]niedzwidzica: [/B]Wiecej fot karpikow i at! :loveu: [B]Kardusia: [/B]W taki ukladzie, bedziemy kombinowaly ;)
Kardusia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [B]Fjolka [/B]- łosiek cudny :loveu:. I bamboszki ma świąteczne :multi:... [B]Zachraniarka [/B]-:cool2: stronę masz śliczną, no i wszystko na niej takie profesjonalne :lol: . Gratulacje:Rose: dla Ciebie i autora. [B]Aga[/B] - OK :happy1:.
INA Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [B]zach[/B] - ja niestety stronką bedę mogła oczy nacieszyć po południu... bo teraz w pracy brak czasu:shake: a i tak jeśli jest jakiś filmik to nie obejrze bo nie mam programu... już nie mogę się doczekac aby to cudo obejrzeć [quote name='zachraniarka']:D Po świętach wrzucę więcej filmików, może coś z Manharta, może występ szorstkiego na MP obi w Sopocie.. Może dziwne umiejętności Hugusia typu jak zamknąć drzwi lub otworzyc szafkę i przynieść z niej butelkę wody :lol: [/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :cool3: :cool3: albo jak przynieść butelkę np piwa:razz: - widzałam kiedyś taki filmik w telewizji -[B] Zach[/B] proszę wstaw ten filmik ale to musi fajowo wyglądać:multi: :multi: :multi: [B]fjolka[/B] - ale śmieszny ten łoś jakie ma szczudłowate nogi- i ja się dołączam do wielbicieli twojego nabytku:lol: [B]borsaf[/B] - coś mi się wydaje że ten Twój młodzieniec się jednak zakochał:razz: bo jeśli wyniki ma ok, ogólny stan zdrowia dobry to nie ma innego powodu... zakochał się na mur beton i to pewnie nieszczęsliwie:razz: ;) jak nawet na dwór nie ciągnie go do ukochanej takie są uroki młodości..:eviltong: :razz: Vigo też schudł ale to przez to, że próbuje go nauczyć jeść..samemu.. oczywiście jedzenie go ani ziębi ani parzy...dla niego najważniejsze jest szleństwo w domu za piłką, przeciąganie, spacery, szleństwo na dworzu za piłką i wyszukiwanie ulubionych damskich zapachów:mad:Im mniej je tym ma wiecej energii:crazyeye: :crazyeye: :eek2: :Dog_run:
Wojtek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='niedzwiedzica']Heska bardziej chciała karpie dokładnie obejrzeć i obąchac, niż skonsumowac, ale wode z wanny tez podpijała :diabloti: chlapiąc radośnie ;)[/quote] [B]niedźwiedzico[/B], Ty to masz wesoło ze swoimi sukami! :lol: [quote name='zachraniarka']Cieszę się ogromnie, że stronka potworów się podoba! :multi: [/quote] Szkoda, że nie ma tam Twojego zdjęcia w hełmofonie bojowym... Jest Super! :razz:
rita60 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witajcie, [B]Zach [/B]jak zwykle rewelacja.....:multi: Chciałam wam opowiedziec pewna zabawna historyjke zwiazana z moim erdelkiem.Rzucałam mu piłeczke w domu,ktora niezmordowanie aportował/skad on bierze te siły:shake: / w pewnym momencie rzuciłam mu w strone przedpokoju,czekam i nic,nie przychodzi,wreszcie jest wchodzi z moim butem w pyszczku,juz go miałam skarcic,ze nie wolno brac bucikow,ale okazało sie,ze piłeczka utkwiła w srodku buta i to moje kudłate szczescie nie mogło ja wyciagnac,to przyniosł panci,zeby cos poradziła-jaki on madry:lol:
niedzwiedzica Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Rita-wiadomo,ze mądry :loveu: w końcu to airedale :loveu: a tu moja , polująca na karpie mądrala jeszcze raz :lol: [IMG]http://img297.imageshack.us/img297/4521/bliskiespotkaniewg3.jpg[/IMG]
rita60 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [B]niedzwiedzico [/B]zdjecia rewelacyjne,wiesz one sa czasami az meczace z ta ciekawoscia,jesli cos robie w domu,Parys musi pierwszy uczestniczyc we wszystkim,wszedzie wsadzi ten swoj wielki czarny nochalek.....ale to na swoj sposob urocze.:lol: Ostatnio upodobał sobie taka kosc-zabawke i jesli zobaczy,ze sie nim nie interesujemy,wpycha ja pod kanape,a potem przybiega do nas z wielkim szczekaniem,co ma oznaczac-wpadła mi przez przypadek,prosze ja wyciagnac,bo ja nie dam rady i ja stara kobieta musze klekac i wyciagac ta paskudna kosc:cool3: .Kiedy wyciagne,historia powtarza sie az do znudzenia/oczywiscie jego/:evil_lol:
Anisha Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [B]Zach[/B], super stronka :loveu: , banerek powalający :loveu: , po prostu tylko zazdraszczać można! :lol: Zastanawiałam się czy wiesz jak się toczą losy sióstr Ludiego? W końcu one też "użytki" jak braciszek, a czy zajmują się czymś podobnym, czy trafiły na kanapy? Masz jakieś wieści od hodowcy? Ciekawa jestem... :roll:
Fuka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [B]Kochani,[/B] nie mam czasu, ani nastroju żeby tu zagladac:-( Tęsknie i ciekawa jestem co u Was słychac, ale nie mam kiedy sie wczytać i chyba nigdy nie odrobie zaległości:roll: Ściskam Was wszystkich przedświątecznie:calus::calus: mam nadzieję, że jeszcze uda mi sie zajrzeć....
Anisha Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Fuka'][B]Kochani,[/B] nie mam czasu, ani nastroju żeby tu zagladac:-( [/quote] Ejże, a co się stało z Twoim czasem i nastrojem? :???: Wróć na serdelowe łono, od razu humor Ci sie poprawi! :fadein:
zachraniarka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Wojtek']Szkoda, że nie ma tam Twojego zdjęcia w hełmofonie bojowym... Jest Super! :razz:[/QUOTE] [B]Wojtku[/B] jak tak bardzo się spodobało to ja już zadbam o to by się na stronce znalazło, przynajmniej w galerii :cool3: [quote name='Anisha']Zastanawiałam się czy wiesz jak się toczą losy sióstr Ludiego? W końcu one też "użytki" jak braciszek, a czy zajmują się czymś podobnym, czy trafiły na kanapy? Masz jakieś wieści od hodowcy? Ciekawa jestem... :roll:[/QUOTE] Siostry trenują, ale IPO, żadna z nich nie jest szkolona pod kątem ratownictwa jak Ludwisiek. Być może będą startować w zawodach tropienia sportowego FH, bo w Niemczech często psy trenują razem IPO i FH. Efekty pewnie pojawią się z czasem, bo takie szkolenie baardzo długo trwa. Na razie IPO1 zaliczył dopiero pierwszy piesek z miotu na K, także na miot L trzeba jeszcze trochę poczekać. No ja z Ludwiśkiem się wyłamałam i robimy wszystko w ekspresowym tempie, ale ja nie umiem inaczej :evil_lol: Póki co najwięcej słyszę o siostrzyczce Losgann, która została w hodowli. Ona też jest przygotowywana do IPO, a póki co.. często wygrywa swoje klasy na wystawach. No bo te "użytki" takie właśnie szkaradne są hi hi Siostra Ludwinia: [IMG]http://www.vonerikson.de/images/losgann-von-erikson007-klei.jpg[/IMG]
coztego Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Flaire']zach, ona śliczna jest! :-)[/QUOTE] I jaka podobna do braciszka :loveu: A mnie dzisiaj i bez karpi o mało co się kot nie utopił.:evil_lol: Malizna to zdecydowanie terier koci, też mi we wszystkim asystuje ipomaga jak może. :loveu: Myłam w wannie szuflady z lodówki, pływały w wodzie paprochy, a Malizna siedziała na skraju wanny i obserwowała pilnie czy dobrze myję. Aż w końcu postanowiła zapolowac na jakiegoś paprocha w wodzie, tylko nie przewidziała, że na ścianie wanny pazury są bezużyteczne :evil_lol: Ale miała minę kiedy wyrywała z tej wody :diabloti:
Fuka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [B]Zach[/B], wygląda pięknie!:loveu: a ja juz uciekam, bo do tego wszystkiego przyplątało mi sie przeziębienie i mam straszne dreszcze:-( Inna rzecz, że dzięki temu nie musze robic spaniela przyjaciółki mojej mamy i mogłam wpaść do Was na chwile:multi:
zachraniarka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='coztego']I jaka podobna do braciszka :loveu: [/QUOTE] Prawda? Mają dokładnie takie same minki :loveu: [quote name='Fuka'][B]Zach[/B], wygląda pięknie!:loveu: a ja juz uciekam, bo do tego wszystkiego przyplątało mi sie przeziębienie i mam straszne dreszcze:-( Inna rzecz, że dzięki temu nie musze robic spaniela przyjaciółki mojej mamy i mogłam wpaść do Was na chwile:multi:[/QUOTE] [B]Fuczko[/B] trzymaj się dzielnie, nie daj się choróbsku i przegoń dreszcze precz! Fajnie Cię czytać nawet kosztem spaniela przyjaciółki Twojej mamy :D
zachraniarka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ale dopiero teraz zauważyłam, że ona nie ma precla! Paskudztwo! Erikson bez precla jakiś taki nie dorobiony jest, już mi się ta siostra tak nie podoba :evil_lol:
borsaf Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [B]Zach[/B], piekny bannerek, piekna stronka! Eriksonka piekna, a ja od razu zauważyłam, ze taki jakis ten ogon, jak antena;) Regon nieco lepszy. Co prawda karma jeszcze w misce leży ale rzucana jest ok.poza tym żebrze niemilosiernie o nasze jedzenie. Dostal troszke ryby i potem jeszcze mielonego indyka. Stal i zebrał o więcej. Potem poszedł sie duuużo napić. Już się martwiłam, ze bardzo malo pije i mu obiecywałam pojenie strzykawką albo kroplówki ale w końcu machnął pół miski za jednym razem. Jeżeli to objawy zakochania to chyba się szybko swoich klejnotow pozbędzie bo nie mam zamiaru dostać zawału przez niego:mad: [B]INUS,[/B] upiekłam keksa wg Twojego przepisu i pieknie urósł i wyglada. Nie próbowałam jeszcze ale na visus to cymes! Teraz idę znowu futro przewietrzyć, a potem zabieram sie za pasztet.
Gosia_i_Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Mój Boże, kiedy ja to wszystko nadrobię??? :placz: Przeleciałam tylko pobieżnie po postach i odpowiadam na te trójmiejskie ;): 1) Anisha, jeśli chodzi o trymparty, to mi pasuje jedynie czwartek, 28-go, to jedyny dzień, który mam wolny w poświątecznym tygodniu :roll: 2) Zach - super stronka, filmiki po prostu miodzio, przywołanie bez skoku - rewelka, genialne zmiany pozycji, chodzonko jak zwykle na szóstkę, aż mi się smutno zrobiło, że nie mogę tego na razie zobaczyć na żywo... :placz: 3) coś jeszcze chciałam do Ali, ale zapomniałam :oops: ps. Kosmici kradną nam czas, ja już w to na 100% wierzę :roll:
Fuka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 sędziowie na Łódź: z Polski - Wojciech Myszkowski, z Czech - Leos Jancik, Jaromir Dostal, Libuse Ubrova, Josef Nemec, Otakar Vondrous i z Portugalii - Luis Pinto Teixeira... Dla mnie bomba!
Recommended Posts