Kardusia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Flair[/B]e - ojej :-o...to jednak dobrze ,że zdążyłam :oops::oops::oops::oops:. Postaram się więcej nie psocić :look3:. Już poźno chyba trzeba w końcu wskoczyć do łózeczka...Dobranoc :bye:.
Kardusia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [B]HELLOoooo!!! - [/B][SIZE=2][COLOR=Red]:bye::bye::bye:[COLOR=RoyalBlue][COLOR=Blue]Wszystkim [/COLOR][COLOR=Red][B]BELFROM[/B][/COLOR] [B][COLOR=Red]dogomaniakom i ich TZ[/COLOR][/B], [COLOR=Blue]i również tym którzy są odpowiednio do tego przygotowani[/COLOR] :klacz:[COLOR=Blue]a nie są belframi - [B][COLOR=Red]z okazji Waszego Święta[/COLOR][/B] - przyjmijcie życzenia wszystkiego co najpiękniejsze w życiu, posłusznych wszystkich podopiecznych i duuuuużżzooo duuuuużżooo zdrówka[/COLOR][/COLOR]:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE]
Anisha Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Kardusia'][B]HELLOoooo!!! - [/B][SIZE=2][COLOR=red]:bye::bye::bye:[COLOR=royalblue][COLOR=blue]Wszystkim [/COLOR][COLOR=red][B]BELFROM[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]dogomaniakom i ich TZ[/COLOR][/B], [/COLOR][/COLOR][/SIZE] [COLOR=red][COLOR=red][SIZE=2][COLOR=blue]i również tym którzy są odpowiednio do tego przygotowani[/COLOR] :klacz:[COLOR=blue]a nie są belframi - [B][COLOR=red]z okazji Waszego Święta[/COLOR][/B] - przyjmijcie życzenia wszystkiego co najpiękniejsze w życiu, posłusznych wszystkich podopiecznych i duuuuużżzooo duuuuużżooo zdrówka[/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=2]:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/SIZE][/COLOR] [/quote] A teraz kto się na to odezwie z podziękowaniem za życzenia to wiadomo, że belfer :evil_lol: :cool3: :diabloti: ! [B]Kardusiu[/B], ja w każdym razie dziękuję Ci bardzo i tak samo życzę Twojej Córci! Oby ci nasi podopieczni byli posłuszni, ale też rośli mądrzejsi od nas - może kiedyś w końcu mieszkalibyśmy w normalnym kraju? :roll: [B]Borsaf[/B], dopiero teraz zajrzałam na welsze i widzę, że Tobie też podziękowania się należą! :calus: :buzi: ( i wszystkim innym miłym ludziom życzliwym belfrom też od razu z góry dziękuję! :lol: :beerchug: )
rita60 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Witajcie,wczoraj pisałam,ze 13 w piatek to zabobony,nie miałam racji,wczoraj własnie pogotowie zabrało mojego tate,z podejrzeniem wylewu:-(w grudniu odeszła moja mamusia.Sorry,ze pisze o takich smutnych sprawach,a wy swietujecie Dzien Nauczyciela/moja mamusia była nayczycielem w szkolnictwie specjalnym/.
Ali26762 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Oj, tak mi przyro, [B]rituś[/B] :( A jak dzisiaj tata się czuje?
Ali26762 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [B]Flaire[/B], cudnie Twoja Locia skakała, z przyjemnością obejrzałam filmik, tak samo jak tupanie szczeniaka - miło przypomnieć sobie niedawne, przecież, czasy :) Wszystkim nauczycielom, w dniu ich Święta życzę anielskiej cierpliwości, zdrowych gardeł i, przede wszystkim, większych praw i lepszej młodzieży ;) [IMG]http://zakupy.ibex.pl/data/Image/gadety/bukiet.jpg[/IMG]
rita60 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Ali26762']Oj, tak mi przyro, [B]rituś[/B] :( A jak dzisiaj tata się czuje?[/quote] Lekarze okreslaja,jego stan-stabilny,ale nie widziałam taty,jest na OIOM-ie,nie wpuscili mnie:shake:
Ali26762 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='fjolka'][B]ali,[/B] dzieki za top doga, musze go sobie sprawic koniecznie[/quote] [URL="http://onlineshop.germapol.pl/sklep,2282,26822830,80918068236589,03,,pl-pln,342757,0.html"]Tutaj możesz zamówić[/URL] :)
Ali26762 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='rita60']Lekarze okreslaja,jego stan-stabilny,ale nie widziałam taty,jest na OIOM-ie,nie wpuscili mnie:shake:[/quote] Naprawdę ogromnie mi przykro :( Będziemy mocno trzymać kciuki za zdrowie Twojego taty, będziemy wysyłać dobre fluidy... Oby pomogły.
bos Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='rita60']Lekarze okreslaja,jego stan-stabilny,ale nie widziałam taty,jest na OIOM-ie,nie wpuscili mnie:shake:[/quote] [B]rita[/B] , bardzo mi przykro ....wiem co czujesz :loveu: :loveu: :loveu: Dziwi mnie jednak że cię do ojca nie wpuszczono.........nie chce mi się w to uwierzyć..............:mad:.......trzeba komuś chyba gebę obić......żeby najbliższej rodzinie odmówić widzenia ..........:crazyeye:
bos Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 A mnie na wspomnienia bierze.........czy znacie......kto to.....:loveu: :evil_lol: :lol: :loveu: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img288.imageshack.us/img288/8348/img7070erd14pa378d378uj3.jpg[/IMG][/URL] :lol:....to się nazywa, siedzieć po uszy w kwiatach.....:eviltong: :loveu: :evil_lol: :lol: :lol: ;) ;) ;) [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img81.imageshack.us/img81/5958/img7063erd14pa378d380yf5.jpg[/IMG][/URL] :lol:......ciekawe czyj to pies próbuje zjeść mniejszego brata......i to od ogona...:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img177.imageshack.us/img177/9293/img7074erd14pa378d380vu6.jpg[/IMG][/URL] :lol:
rita60 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='bos'][B]rita[/B] , bardzo mi przykro ....wiem co czujesz :loveu: :loveu: :loveu: Dziwi mnie jednak że cię do ojca nie wpuszczono.........nie chce mi się w to uwierzyć..............:mad:.......trzeba komuś chyba gebę obić......żeby najbliższej rodzinie odmówić widzenia ..........:crazyeye:[/quote] bos byłam stanowcza,ale nie chciałam isc na udry,wiesz jak to jest,przeciez nie bede sie z nimi biła.Czekam do jutra, jak tate przewioza na oddział /jesli jego stan pozwoli/to bede go mogła zobaczyc.
rita60 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Musze pogadac,bo zwariuje. Bos ja wiem,kto to jest,miałam przyjemnosc poznac ta dame i jej sunie:lol: Flaire filmik rewelacja,to małe jest takie urocze na tych swoich długich nieporadnych jeszcze kuloskach:lol:
Gosia_i_Luka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Rita, trzymaj się, będzie dobrze!! Ja na smutki tradycyjnie już polecam film - dziś leci "Osada" Shyamalana z moim ulubionym Joaquin'em Phoenix'em - polecam. :) Może choć odrobinę odwróci uwagę od wszelkich nieszczęść... Flaire - Lotka mnie rozwaliła... ale, ale... ona naprawdę ma już 11 miesięcy??? Bosz, jak ten czas leci, dopiero co taki szczylek, a teraz już prawie roczniak... A może z tej okazji jakieś fotki? :)
Kardusia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [B]Rita [/B]- "rybciu" - teraz dopiero wskoczyłam na forum i takie przykre i smutne wieści :-( :shake:. My wszyscy trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia Twojego Taty :kciuki:. A jak tylko będziesz mogła jutro Go ucałować - to przekaż Mu proszę, że wszyscy dogomaniacy temu lekarzowi co Cię dzisiaj nie wpuścił na OIOM sprawią niezłe :mad::mad::mad:... Trzymaj się dzielnie, każdy dzień przyniesie poprawę.
zadziorny Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [B]Rita60[/B] trzymaj się :kciuki:, jesteśmy Tobą :glaszcze:
Jura Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [B]Rita[/B], co tu pisać. Jesteśmy dogomaniacką rodziną razem śmiejemy się i smucimy. Teraz życzymy zdrowia Twojemu Tacie.
borsaf Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [B]Rituś[/B], dopiero teraz jak obowiązki skończyłam weszłam na dogo i....taka smutna wiadomość. Codziennie będzie lepiej, a jak cie wpuszczą to mów do Taty, on słyszy i trzeba go mówieniem, opowiadaniem, nawet o dogo, trzymac w świadomości,żeby sobie nie odpływał. Wtedy szybciej wraca sprawność i umysłu i ciała. Slemy dobre fluidy.
Ibolya Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [COLOR=blue][B]rita60[/B] ściskam :kciuki: :kciuki: :kciuki: za powrót do zdrowia Twojego Taty [/COLOR]
Kardusia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 A[B] Niedźwiedzica[/B] to chyba zapadła już w sen zimowy :sleep2::sleep: :sleep2::sleep::sleep2::sleep: - albo wyszywa Hesię :razz: ;) :evil_lol:??? [B]Zadziorny[/B] - podpadłeś....:eviltong: Czekałam w piątek na Ciebie z :kaffee_2:, chciałam jakoś za hafty się zrewanżować :cool3:. Teraz to ja do Poznania w termosie Ci przywiozę :kaffee_2:. No dobra ....na miejscu to chyba :beerchug: ?
coztego Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [B]rita[/B], trzymaj się dzielnie :kciuki: [quote name='Gosia']z moim ulubionym Joaquin'em Phoenix'em[/QUOTE] Jakim Twoim ulubionym? :mad: Mój ci on! :lol: Ale takich okropności nie oglądam :roll: Chyba wrócę do gości, nie wypada tak znikać :p
niedzwiedzica Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Mili moi, w sen zimowy to bym chetnie zapadła, przyznaję szczerze...może nawet taki dłuzszy, żeby nie tylko całą zime ale i nasza rzeczywistośc IV RP przespać. Tylko zeby potem nie było tak, jak w "Forever Young " :cool3: Wczoraj byłam po południu zajęta a dziś rano szlag trafił mi neostradę :mad::mad:, jak mi pani z infolinii wytłumaczyła, mieli kłopoty z autoryzacja :crazyeye:, cokolwiek to znaczy.a u mnie po prostu nie wczytywał się użytkownik i hasło. Dopiero niedawno wszystko ruszyło. Pani zapewniała mnie jeszcze,ze to ogólnopolski problem,ale sadząc po waszych postach, bardziej jednak lokalny. :cool3:Teraz będę sobie poawtarzac, to tylko TPSA, to tylko TPSA..:diabloti: [B]Rita- będzie dobrze, nie ma innej możliwości. Wszyscy trzymamy mocno kciuki za Twojego Tatę i jego szybki powrót do zdrowia. [/B]
INA Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [B]witam[/B] [B]Rituś[/B] - dokładam swoje kciuki i wysyłam fluidy - będzie dobrze!!!!!!! Musi być! Jesteśmy z Tobą!!! Pisz co z Tatą?? [B] Niedzwiedzica[/B] - ja też wczoraj miałam problemy z Neostradą - też dzwoniliśmy do Tpsy i to samo powiedzieli - czyli nie tylko Poznań ale Toruń zostały w potraktowane -przez TPsę:mad: Ja osobiście walcze z kompem--- w kompie totalne zmiany- zamontowany Firefox - dzięki niemu mogę pisać na dogo ale tak w ogóle to mam ponoć taki bałagan :oops:że komp będzie czysczony i system wgrywany jeszce raz --- wszystko co możliwe przerzucane do niższych partycji a rezta wgrywa od początku --nienawidze tego :angryy:- ( mózg już zaczął działanie i nie mogę nic znalezć wrr) Najważniejzse że - programik od [B]zadziornrgo[/B] doszedł i popróbowałam sobie [B]ale można ekstra wzory robić ---zadziorny ---dzięki :loveu: kardusia[/B] - mama się zadeklarowała na krzyżykowe szaleństwo ale co z tego będzie nie wiem:roll:
rita60 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Kochani,wasze ciepłe słowa,dobre fluidy dały efekt,tata czuje sie lepiej odzyskał przytomnosc,jest kontaktowy,wylew był nieduzy i nie zrobił spustoszenia w organizmie.Dzieki,chciałabym was poznac osobiscie i wysciskac:oops:
Recommended Posts