Fuka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [B]Niedźwiedzica:calus:[/B] Słodkie małe rotki:loveu: :hmmmm: a może yoreki:niewiem: [B]W każdym bądź razie NIECH ROSNĄ ZDROWO I SZCZĘŚLIWIE[/B] :knajpa:
Gosia_i_Luka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Sceniaki pierwsza klasa! A fotka dwóch główek po prostu rewelka! :loveu:
Wind Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [B]niedzwiedzico,[/B] Spiesze z ogromnymi gratulacjami. Szczeniaczki piekne :loveu: Oczywiscie bardzo, bardzo mi przykro z powodu maluszka ... W takich chwilach zadne pocieszenie nie jest dobre i chyba najwlasciwsze to przezyc po swojemu takie smutne chwile ... Pozostalym feniakom zycze cudownego dziecinstwa, a w niedalekiej przyszlosci wspanialych i odpowiedzialnych domkow :-) A Tobie niedziwdzico, Hesi i dumnemu tatusiowi pociechy z mlodego pokolenia :loveu: Gratulacje dla wszystkich Dogomaniakow wystawiajacych w Katowicach :multi:
zadziorny Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='niedzwiedzica']Przed chwila odszedł pierworodny synek Hesi :-( był bardzo malutki i jeszcze wziął na sibie najwiekszy trud porodu, rodząc sie jako pierwszy, Miałam nadzieje,ze bedzie ok, bo jeszcze rano ładnie ssał..A potem chyba zakrztusił sie mlekiem, pzryszły problemy z oddechem i nie ma maluszka :-( Wiem, co mi wszyscy powiedza,że to natura, że selekcja,że mam cieszyc sie pozostałą siódemką. A i tak siedzę i ryczę, bo juz zdązyłam go pokochac. Ja się chyba na hodowce nie nadaję :shake: [/quote]Świetnie Cię rozumiem bo przechodziłem to samo :-(. Bardzo Ci współczuję :-(
Jura Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Fuka'] Słodkie małe rotki:loveu: :hmmmm: a może yoreki:niewiem: [/quote] Fuka, czyżbyś zataiła przed nami prawdziwy rodowód Elmiastego?
Jura Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [B]Niedźwiedzico[/B] - cuda, cuda. Dziekujemy za fotki. Niech maluchy zdrowo zmieniają się z psich klusek na psie urwiski.
INA Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [B]Niedzwiedzica[/B] - ...mimo wszystko jak ja Ci zadroszcę, mieć przy sobie takie małe śliczności, ,można przygladać się i obserwować to całe stadko przez cały dzień, fotki słodkie - szczególnie ta dwoma pysiami - mamy i bobasa:loveu: A ty pewnie masz urlop macierzyński, lub może urlop opiekuńczy - na opiekę.:razz: ;)
coztego Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [B]niedzwiedzica[/B], jakie cudowne mikroogonki :loveu: Niech rośnie w siłę nowe pokolenie rottweilerów! :p
zachraniarka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Maluchy są rewelacyjne! I że to z takich maleństw już niedługo piękne airedale wyrosną :loveu:
zadziorny Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [B]Niedzwiedzica[/B] te małe "rottweilery" po prostu suodkie som :loveu: :iloveyou: ([SIZE=1]jak ja już tęsknię do takich maluchów[/SIZE] :placz:)
Ramir Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [B]Zadziorny[/B] mam prosbę. Czy mógłbys przesłać mi zdjęcia suni z klasy otwartej z Katowic? Bardzo mi na tym zależy.
zadziorny Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Żaden problem :roll:, prześlij mi tylko swój adres mailowy na priv ;)
kasia&jaga Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Słuchajcie nie taki diabeł straszny, tak już dzisiaj do tego podchodzę, . Jaga czuję sie dobrze, na spacerze juz biega i szczeka na znienawidzoną sąsiadkę wyżlicę, czyli jednym słowem wracamy do zdrowia. Huuuura....
Mokka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='kasia&jaga']Słuchajcie nie taki diabeł straszny, tak już dzisiaj do tego podchodzę, . Jaga czuję sie dobrze, na spacerze juz biega i szczeka na znienawidzoną sąsiadkę wyżlicę, czyli jednym słowem wracamy do zdrowia. Huuuura....[/quote] :loveu: NO WIDZISZ :eviltong: . I po co była ta cała panika, tylko niepotrzebnie sucz stresowałaś :nono: .
Ibolya Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='niedzwiedzica'] Pysia [IMG]http://img529.imageshack.us/img529/1566/pysia4bv.jpg[/IMG] [/quote] [COLOR=Blue]Po prostu cudne zdjęcie, macierzyństwo. jaka piękna ta mała, słodka mordka, i ta duża też! [B]Niedzwiedzico[/B] wielkie gratulacje .... i trzymaj się. [B]Fuce [/B]też gratuluję. Do zobaczenia w N. D. Maz. [/COLOR]
coztego Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='kasia&jaga']Słuchajcie nie taki diabeł straszny, tak już dzisiaj do tego podchodzę, [/QUOTE] No, nareszcie gadasz do rzeczy ;) Całusy dla dzielnej suki!!! [SIZE="1"]Cichoszaaa, żeby nie zapeszyć, ale moja Szczała chyba zareagowała na leki :multi: Od trzech dni nie sika pod siebie, nie wychodzi na spacery co godzinę, a jak wyjdziemy na dwór to łazi pół godziny zanim łaskawie siknie (przedtem sikała, ledwo przekroczyła próg). Nareszcie spokojnie przesypiamy noce, już trzy z rzędu :)[/SIZE]
Mokka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Niedźwiedzica - fotka malina !!! :buzi: [SIZE=1](choć tak między nami mówiąc mogłabyś sucz choć trochę podtrymować do zdjęcia ;) ).[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1][SIZE=2]Coztego,[/SIZE] [SIZE=2]trzymam kciuki za kurację Szczały[/SIZE].[/SIZE]
Flaire Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Mnie ta fotka Heksi coś przypominała... Więc poszukałam i znalazłam: [IMG]http://www.std.org/~hania/misia/dwapychole.JPG[/IMG]
Flaire Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A Apiszon wczoraj dostał 1. certyfikat Mł. Ch. PL 2. cieczki... Dzielna dziewczynka: zmieści tę cieczkę pomiędzy wystawami w Katowicach i w Opolu! Nie to, co jej mamusia, która zawsze tak planowała cieczki, żeby możliwie jak najwięcej wystaw, szczególnie tych drogich, opuścić. :roll:
zadziorny Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [B]Flaire[/B], [B]niedzwiedzica[/B] wyście się umówiły z tymi fotami czy jak? Dwa bliźniacze ujęcia :evil_lol: :cool3: :loveu:
aga_ostaszewska Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Gratulacje dla Apiszona... i jak ładnie z cieczką wycelowała... ona chyba uwielbia wystawy i przegapić nie chciała ani jednej! Bliźniacze fotki są świetne!
zadziorny Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Gratulacje dla Apci :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:. Rzeczywiście, dobrze tą swoją cieczkę "zaplanowała" :evil_lol: :cool3: ;)
Nitencja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 ooo no to Alex nie bez powodu sie tak "zaapcil" ........ :)
Recommended Posts