Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[B]Niedźwiedzica:calus:[/B]
Słodkie małe rotki:loveu:
:hmmmm: a może yoreki:niewiem:
[B]W każdym bądź razie NIECH ROSNĄ ZDROWO I SZCZĘŚLIWIE[/B] :knajpa:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[B]niedzwiedzico,[/B]

Spiesze z ogromnymi gratulacjami. Szczeniaczki piekne :loveu:
Oczywiscie bardzo, bardzo mi przykro z powodu maluszka ... W takich chwilach zadne pocieszenie nie jest dobre i chyba najwlasciwsze to przezyc po swojemu takie smutne chwile ...
Pozostalym feniakom zycze cudownego dziecinstwa, a w niedalekiej przyszlosci wspanialych i odpowiedzialnych domkow :-) A Tobie niedziwdzico, Hesi i dumnemu tatusiowi pociechy z mlodego pokolenia :loveu:

Gratulacje dla wszystkich Dogomaniakow wystawiajacych w Katowicach :multi:

Posted

[quote name='niedzwiedzica']Przed chwila odszedł pierworodny synek Hesi :-( był bardzo malutki i jeszcze wziął na sibie najwiekszy trud porodu, rodząc sie jako pierwszy, Miałam nadzieje,ze bedzie ok, bo jeszcze rano ładnie ssał..A potem chyba zakrztusił sie mlekiem, pzryszły problemy z oddechem i nie ma maluszka :-(
Wiem, co mi wszyscy powiedza,że to natura, że selekcja,że mam cieszyc sie pozostałą siódemką. A i tak siedzę i ryczę, bo juz zdązyłam go pokochac. Ja się chyba na hodowce nie nadaję :shake:
[/quote]Świetnie Cię rozumiem bo przechodziłem to samo :-(. Bardzo Ci współczuję :-(

Posted

[quote name='Fuka']
Słodkie małe rotki:loveu:
:hmmmm: a może yoreki:niewiem: [/quote]

Fuka, czyżbyś zataiła przed nami prawdziwy rodowód Elmiastego?

Posted

[B]Niedźwiedzico[/B] - cuda, cuda.
Dziekujemy za fotki. Niech maluchy zdrowo zmieniają się z psich klusek na psie urwiski.

Posted

[B]Niedzwiedzica[/B] - ...mimo wszystko jak ja Ci zadroszcę, mieć przy sobie takie małe śliczności, ,można przygladać się i obserwować to całe stadko przez cały dzień, fotki słodkie - szczególnie ta dwoma pysiami - mamy i bobasa:loveu:
A ty pewnie masz urlop macierzyński, lub może urlop opiekuńczy - na opiekę.:razz: ;)

Posted

[B]Zadziorny[/B] mam prosbę. Czy mógłbys przesłać mi zdjęcia suni z klasy otwartej z Katowic? Bardzo mi na tym zależy.

Posted

Słuchajcie nie taki diabeł straszny, tak już dzisiaj do tego podchodzę, . Jaga czuję sie dobrze, na spacerze juz biega i szczeka na znienawidzoną sąsiadkę wyżlicę, czyli jednym słowem wracamy do zdrowia.
Huuuura....

Posted

[quote name='kasia&jaga']Słuchajcie nie taki diabeł straszny, tak już dzisiaj do tego podchodzę, . Jaga czuję sie dobrze, na spacerze juz biega i szczeka na znienawidzoną sąsiadkę wyżlicę, czyli jednym słowem wracamy do zdrowia.
Huuuura....[/quote]

:loveu:

NO WIDZISZ :eviltong: . I po co była ta cała panika, tylko niepotrzebnie sucz

stresowałaś :nono: .

Posted

[quote name='niedzwiedzica']
Pysia
[IMG]http://img529.imageshack.us/img529/1566/pysia4bv.jpg[/IMG]
[/quote] [COLOR=Blue]Po prostu cudne zdjęcie, macierzyństwo. jaka piękna ta mała, słodka mordka, i ta duża też!

[B]Niedzwiedzico[/B] wielkie gratulacje .... i trzymaj się.

[B]Fuce [/B]też gratuluję. Do zobaczenia w N. D. Maz.
[/COLOR]

Posted

[quote name='kasia&jaga']Słuchajcie nie taki diabeł straszny, tak już dzisiaj do tego podchodzę, [/QUOTE]
No, nareszcie gadasz do rzeczy ;) Całusy dla dzielnej suki!!!

[SIZE="1"]Cichoszaaa, żeby nie zapeszyć, ale moja Szczała chyba zareagowała na leki :multi: Od trzech dni nie sika pod siebie, nie wychodzi na spacery co godzinę, a jak wyjdziemy na dwór to łazi pół godziny zanim łaskawie siknie (przedtem sikała, ledwo przekroczyła próg). Nareszcie spokojnie przesypiamy noce, już trzy z rzędu :)[/SIZE]

Posted

Niedźwiedzica - fotka malina !!! :buzi: [SIZE=1](choć tak między nami mówiąc mogłabyś sucz choć trochę podtrymować do zdjęcia ;) ).[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][SIZE=2]Coztego,[/SIZE] [SIZE=2]trzymam kciuki za kurację Szczały[/SIZE].[/SIZE]

Posted

A Apiszon wczoraj dostał

1. certyfikat Mł. Ch. PL
2. cieczki...

Dzielna dziewczynka: zmieści tę cieczkę pomiędzy wystawami w Katowicach i w Opolu! Nie to, co jej mamusia, która zawsze tak planowała cieczki, żeby możliwie jak najwięcej wystaw, szczególnie tych drogich, opuścić. :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...