Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[B]Niedzwiedzica[/B], a ja się tak niedyskretnie zapytam gdzie sa zdjęcia???:cool3:
Wygłaszcz ja porządnie ode mnie!:loveu:
:oops: ale Ci zazdroszczę:placz:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis jest juz zdecydowanie lepiej, o 5 rano obudziła mnie Jaga na spacerek, zrobila siusiu i tak jest co 3 godzinki, chodzimy powolutku na polankę na spacerek, zaraz przyjedzie lekarz na oględziny i zastrzyk przeciwbólowy, tymczasem zjadła garstkę mieska, boje jej dawać wiecej wiec po trochu dam kilka razy. Trochę sie szwenda po domu bo nie moze sobie znaleźć miejsca, ale juz merda ogonkiem, tylko troszkę smutniasta.... ale Wasze pocieszenia są wielce pomocne. Dziękuje razem z Jagindą Wspaniałą

Gratulujemy szczeniolków, i przyznaję zę strasznie zazdroszczę Niedzwiedzicy pieszczenia tylu pycholków

Posted

[B]Niedźwiedzica[/B] pogratuluj mamusi:lol: i pokaż małe kluseczki.
[B]Flaire [/B]miło było nam bardzo Cię gościć, cieszę się, że miksturki pomogły, ale byłaś bardzo spolegliwą pacjentką:lol: Uściśnij łapkę Api (szczególnie od Matisa).
[B]Eclairs[/B] jeszce raz gratulacje za młodzież:multi:

Posted

[quote name='kasia&jaga']tylko troszkę smutniasta.... [/quote]kasia&jaga, ja zgaduję, że to wpływ środków przeciwbólowych. Z własnego doświadczenia wiem, że te mocniejsze środki troszkę omulaja... Ale za to świetnie niwelują ból, więc póki co - warto.

Posted

[quote name='bo']Uściśnij łapkę Api (szczególnie od Matisa).[/quote]Przekażę jak ją zobaczę chyba w czwartek - muszę ją zacząć obrabiać na Opole... :roll: Niewątpliwie będzie kazała się odwdzięczyć (zgaduję, że poleci Matiska od niej obślinić ;-) ).

Posted

A ja pogratuluję nie tylko Heksi I Elmiastemu ale i [B]Niedzwiedzicy[/B] oraz [B]Fuce[/B].
Zdrówka dla maluchów, ich rodziców oraz babć (babci Fuki i babci Niedzwiedzicy) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Przed chwila odszedł pierworodny synek Hesi :-( był bardzo malutki i jeszcze wziął na sibie najwiekszy trud porodu, rodząc sie jako pierwszy, Miałam nadzieje,ze bedzie ok, bo jeszcze rano ładnie ssał..A potem chyba zakrztusił sie mlekiem, pzryszły problemy z oddechem i nie ma maluszka :-(
Wiem, co mi wszyscy powiedza,że to natura, że selekcja,że mam cieszyc sie pozostałą siódemką. A i tak siedzę i ryczę, bo juz zdązyłam go pokochac. Ja się chyba na hodowce nie nadaję :shake:
Zdjęcia sa, ale jeszcze w aparacie. Nawet nie mam ochoty do nich zajrzec,,,

Posted

Dogomania nie zameldowała mi rano, że są wieści i to takie dobre, a teraz juz sa nie tylko dobre, ale tak to w życiu jest i wesoło i smutno...
Niedźwiedzico, nie słuchaj tych krzyków "Foty. foty" tylko odeśpij sobie męczącą nockę i nie mniej emocjonujący dzień.
A fotki wkleisz, jak będziesz mogła.:-)

Posted

[B]Fuka[/B], cieszę się, że będziesz na wystawie w Nowym Dworze. Czy masz w planie zahaczenie o nasze piękne miasto?

Posted

[quote name='niedzwiedzica']A i tak siedzę i ryczę, bo juz zdązyłam go pokochac. Ja się chyba na hodowce nie nadaję :shake:[/quote]
Sądzę, że właśnie dlatego bardzo nadajesz się na hodowcę! Co to byłby za hodowca, który by nie ryczał?? :roll:

Przykro mi bardzo.... :-(

Posted

[B]Niedzwiedzica[/B] - strasznie mi przykro - to tak jabyś straciła członka rodziny... tak to sobie wyobrazam:shake: ,.... takie jest czasem niesprawiedliwe to życie... ale pozostała siódemka czeka na swoją babcie...-
-zdrówka i dużo szcześcia maluszki

Posted

Kochani, już mi troszkę lepiej, maluszek poszedł pod opiekę swojej babci, Tequili :-( pod sosenkę. Znów będe rozmawiac z drzewem, ale cóż Widocznie tak miało być.
Troszkę pospałam i przerzuciłam kilka zdjeć. Mało, bo wczoraj w nocy nie bardzo miałam wolne ręce, zresztą około trzeciej w nocy to kiepsko mi sie foty robi .Ale sama bym czekała na zdjecia waszych maluchów...
mamuśka
[IMG]http://img367.imageshack.us/img367/6389/mamu347ka19jf.jpg[/IMG]

pierwsze godziny zycia
[IMG]http://img529.imageshack.us/img529/2338/mamu347ka7tn.jpg[/IMG]

Pysia
[IMG]http://img529.imageshack.us/img529/1566/pysia4bv.jpg[/IMG]

szczeniaczki
[IMG]http://img465.imageshack.us/img465/3328/szczeni281ta1iy.jpg[/IMG]

Posted

[B]niedzwiedzica: [/B]Wspaniale foteczki, cudwone maluchy, dzielna mamusia, no i... BABCIA tez musi byc dzielna! Przykro mi bardzo, ale ... masz jeszcze cudowna 7 ktora czeka na Ciebie i jestes im bardzo potrzebna!

Posted

Jeżuuuu kolczaszty jakie to śliczności !!!

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Zawsze mnie rozczula widok maluchów przy mamie i jej niesamowita ostrożność. Natura to bardzo mądra pani :)

To dziubeństwo między łapkami Hesi jest rozkoszne! :multi:

Posted

[quote name='niedzwiedzica']
[IMG]http://img529.imageshack.us/img529/1566/pysia4bv.jpg[/IMG]

[/quote]
CUDNE i takie ciepłe zdjęcie...
Dwa rozkoszne pycholki :lilangel: :lilangel:
Trzymaj się Babciu! :buzi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...