Ali26762 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Dzielna dziewczynka, dzielna pańcia i fajny wet, bo pozwolił być przy psinie. Nie zakopujcie się nigdzie, za kilka dni będzie już po wszystkim i zapomnicie o tej niemiłej przygodzie :)
Fuka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [quote name='Ali26762']Dzielna dziewczynka, dzielna pańcia i fajny wet, bo pozwolił być przy psinie. [/quote] To nie fajny wet - tylko GOCHA:loveu: - właścicielka Makarona! I jej współpracownica Magda, która ma złote ręce i zszyła Fuke tak, że już teraz nie byłoby nic widać gdyby nie opatrunek itp.. [quote name='Ali26762'] Nie zakopujcie się nigdzie, za kilka dni będzie już po wszystkim i zapomnicie o tej niemiłej przygodzie :)[/quote] Mam wielką nadzieję, ze masz rację!
Ali26762 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Mam rację - ja, wiedźma (ta od wiedzy!), Ci to mówię :)
Jura Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Fuczko, wygląda na to, ze obyło się bez Fredzinych zaciśniętych pazurków. Teraz będzei juz tylko lepiej, szkoda tylko, że Fuka tego nie rozumie i pewnie to ją teraz wszystko boli. Tak, wystawy, wystawami, ale najważniejsze to, co blisko serca.
Gosia_i_Luka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Uff, ale ulga, że Fuka już w domu i po wszystkim! :multi: Fajne, że mogłaś być przy operacji... [SIZE=1]Ja zawsze polowałam na sterylkę suki, jak pomagałam w lecznicy, niestety jak na złość trafiały się same kastracje kotów (mogłabym już chyba wykastrować kota własnoręcznie, tyle się tego naoglądałam):cool1: Natomiast jak Luce krew przy mnie pobierali, wetka musiała mnie reanimować, bo o mały włos nie odpłynęłam... [/SIZE][SIZE=2]Ale żarty żartami - wspaniale, że najgorsze już za Wami! Ucałuj Fuczkę od cioci Gosi. :loveu: [/SIZE]
Fuka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [B]Kochani[/B], jeszcze raz bardzo Wam dziękuje za wsparcie! Fuka przed chwilą zjadła kawałek kurczaka,wprawdzie tylko troche, a resztę zostawiła, położyła się przy misce i warczała na każdego potencjalnego amatora, więc chyba nie czuje się tak strasznie.....
Fuka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Korzystając z nazwy topicu wrzucę tu troche tych innych:lol: 4ty na grupie był norfolk [B]CH KINSRIDGE CRUISE CONTROL[/B] [IMG]http://www.norfolkterrierclub.co.uk/photoarchiv2006/chkinsridgecruisecontrol.jpg[/IMG] A w lakelandach rase wzieła moja ulubiona ROSE - [B]INT.,B.,GB.CH.,ZW.Europy BURNEDROSE VAN FOLINY HOME, [/B]półsiostra Iluzji. [IMG]http://img86.imageshack.us/img86/9846/rose61818524hy.jpg[/IMG] [IMG]http://img161.imageshack.us/img161/1243/rose61818552bv.jpg[/IMG] niestety nie mam lepszych zdjęc - ale przynajmniej widać wyrażnie, że lakelandy wcale nie maja miec na głowie kerraka.... [IMG]http://img86.imageshack.us/img86/4813/rose61818509vh.jpg[/IMG]
Gosia_i_Luka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Lakelandy mi się straszniście podobają! :loveu: Szukałam ostatnio jakichś fotek Twojej Kawy na Dogo, ale jest tego jak na lekarstwo. :-( Jest szansa, że wrzucisz coś aktualnego?
Fuka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [B]Gosia[/B], lepiej nie - bo małe czarne wygląda jak niedźwieź! A najgorsze jest to, że ona poluje na światełko w aparacie i ciężko ją uchwycic - nawet z wyłączona lampą - bo ona zawsze liczy na błysk:evil_lol:
coztego Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [B]Fuka[/B], proszę wymiziać dzielną sunieczkę!!! :) Fajne fotki, lakeland ma fajną grzywkę ;). A norfolki są słodziutkie, ale wyglądają trochę jak pomyłka genetyczna :evil_lol: Ni to terier, ni to jamnik ;)
Ali26762 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [quote name='coztego'][B]Fuka[/B], proszę wymiziać dzielną sunieczkę!!! :)[/quote] No właśnie. Ja proszę o to samo :)
moriko Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [quote]Moze i wyglada jak wilczarz,ale w gruncie rzeczy to nie wiadomo szo to jest...Byl kupiony na gieldzie jako miniaturowy jamnik szorstkowlosy,po championach tyle,ze "siodmy z miotu" przez co bez papierow...Tylko chyba nie powinnismy mu byli drozdzy do jedzenia dodawac,ale jako szczeniak to sie taki chuchrowaty wydawal....:roll:[/quote] :D :megagrin: Fuka cieszymy się bardzo buziaczki dla psiaka :angel: I dolaczam sie do prosby o fotencje Kawusi.
Ali26762 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Dzisiaj w Waplewie Wielkim koło Sztumu zawaliła się legalnie rozbierana hala produkcji pasz byłego Bakutilu. Zginęło tam dwóch pracowników, zatrudnionych przy rozbiórce. Przed chwilą w Kurierze na 3 programie TVP pokazano naszych strażaków, którzy z psami przeszukiwali gruzowisko. Był tam owczarek niemiecki i labrador. Owczarek to chyba Ira Michała Szalca, a biszkoptowe labradory nasza straż ma dwa. Ale coś mocno mi się wydaje, że to Huguś [b]zachraniarki[/b] pojechał na akcję. Ciekawe czy mam rację...
Ali26762 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Mam :D Przed chwilą widziałam [b]zach[/b] i Hugusia w ogólnopolskiej Panoramie na dwójce :)
Gosia_i_Luka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [quote name='zadziorny']W Katowicach to będą tłumy dogomaniaków :roll: :lol:. Że wymienię tylko [B]Nitencja[/B], [B]bo[/B], [B]bos[/B], [B]carragan[/B], [B]Ziomalka[/B], [B]Fuka[/B], [B]Eclairs[/B], [B]jborowy[/B] i ja :evil_lol: :cool3: :multi:. [/quote] Bardzo proszę przekazać [B][SIZE=4]Eclairs[/SIZE][/B], że bolończykomaniacy [B]BAAAAARDZO[/B] się za nią i Eklerkiem stęsknili [B]i niech czym prędzej da jakiś znak życia!![/B] :)
zachraniarka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [B]Ali[/B], prawidłowo wytropiłaś mojego dzielnego Hugusia. Faktycznie dziś pozwali nas na akcję, niestety smutną, bo tragicznie zakończoną. Ofiary katastrofy budowlanej zginęły na miejscu :-( [B]Fuka[/B] wyściskaj suczydło ode mnie mocno, niech wraca teraz jak najszybciej do formy!
aga_ostaszewska Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [B]zach: [/B]Po każdych wieściach, że pojechaliście na akcje... bardzo mocno trzymam za Was kciuki i denerwuje się... Duży ukłon w Twoją stronę za to co robicie... choc lepiej mi jest, gdy mam świadomość że siedzisz bezpiecznie w domku przed kompem i piszesz kolejne posty! [B]Fuka: [/B]Nadal trzymamy kciukasy, by rekonwalescentka szybko wracala do zdrowia!
Wojtek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Całusy dla [B]Fuki[/B]! :loveu: Niech się suka szybko wylizuje! :happy1: :bluepaw: A ja dziś ambitnie zabrałem się za trymowanie mojego klombu. :eek2: Ręce opadają. Bez przecinaka nie podejdę... :vamp:
zadziorny Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 To może grabie (te do trymowania :roll:) by się u Ciebie sprawdziły :hmmmm: :niewiem:
Wojtek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='zadziorny']To może grabie (te do trymowania :roll:) by się u Ciebie sprawdziły :hmmmm: :niewiem:[/quote] Myślę, że właśnie od takich ogrodowych mógłbym zaczac! :lol:
Ali26762 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gdyby nie te grabie to nie ruszyłabym z kopyta. Może jak się trochę wdrożę, to też uznam, że są zbędne, ale przy pierwszym samodzielnym trymowaniu okazały się niezastąpione...
bo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Słyszałam, że rasa na klubówce dla suczki Fildale MILLION DOLLAR BABY z hodowli Kementari.
Flaire Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Witam po podróży. Powolutku będę nadrabiać zaległości... [quote name='Nitencja']Chociaz jesli wiadomo ze moze dostac to po co zglaszac ;-) . [/quote]Bo również może nie dostać... ;-) Misia była najbardziej regularną ze wszystkich moich suk, a nawet u niej zdarzały się odchylenia do miesiąca (a nawet trochę więcej). Gdybym nie zgłaszała tylko dlatego, że może akurat dostać cieczki, to z Misią co najmniej cztery miesiące w roku musiałabym nie zgłaszać :roll: . Wolałam zgłosić i w najgorszym razie nie pojechać (co mi się zdarzyło kilka razy, niestety). Z Apcią jest jeszcze bardziej skomplikowane, bo ona młoda jest i miała dopiero dwie cieczki... Przewidywać następną na podstawie tylko dwóch to doprawdy ruletka, szczególnie że te dwie były oddalone od siebie tylko o 5 miesięcy - mamy szczerą nadzieję, że taki krótki odstęp zdarzył się tylko pierwszym razem i tak często Apcia nie będzie miała cieczek. :roll: [quote name='Nitencja']ALe z tymi cieczkami to w oogle czeski film i nigdy nie wiadomo kiedy moze dostac ;-)/[/quote]Ot, to.
Recommended Posts