Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam wspanialy prezent, az sie lezka w oku kreci jak patrze na Malwinke latajaca samodzielnie po schodach :multi:

[video=youtube;4bHm7YoK4fw]http://www.youtube.com/watch?v=4bHm7YoK4fw[/video]

[video=youtube;A75d67DUgLY]http://www.youtube.com/watch?v=A75d67DUgLY[/video]

[video=youtube;xzMJOf9YPXE]http://www.youtube.com/watch?v=xzMJOf9YPXE[/video]

Posted

Bardzo, bardzo się cieszę. Rewelacja.
Malwinka wygląda ślicznie i porusza się cudnie. Dziękuję opiekunom niuni za wszystko co dla małej zrobili i robią.
Cieszę się, że mogłam troszkę pomóc.
Pozdrawiam i życzę małej dużo zdrowia. Małgosia.

Posted

To jest niesamowite, nie mogę własnym oczom uwierzyć!
Nie sądziłam, że kiedykolwiek Malwinka będzie tak pięknie chodzić na wszystkich swoich łapkach. A to zasługa wspaniałego domku, w którym przebywa :)

Posted

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy wspierali nas i Malwunię słowem, prezentami, finansami!!! Jak widać, wysiłek się opłacił i Malwunia jest zdrowym szczęśliwym psem, który mieszka już z nami 9 miesięcy!! Jak to szybko minęło, raz było lepiej, raz gorzej, wiele łez wypłakaliśmy, ale teraz są to tylko łzy szczęścia i wzruszenia. Naprawdę niesamowite uczucie patrzyć na nią taką szczęśliwą :D Dziękujemy!!

Posted

Wspaniale wiadomosci, Malwinko, duzo zdrowia.
Poczucie bezpieczenstwa jakie stworzyli jej opiekunowie, jestem pewna iz to odegralo integralna role.

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj Malwa zaliczyła wizytę u doktora Cichockiego. Nie ukrywał, że rezultaty przerosły jego oczekiwania i że jest naprawdę super!!! Malwa pokazała jak chodzi, jak biega i prawie się poryczałam jak mu dziękowałam :P
Powiedział, że ta nieoperowana łapka jest na razie ok, ale decyzję pozostawia nam, bo jest zawsze ryzyko, że z czasem może być z nią jak z tą operowaną. Powiedział, że dopiero za jakieś 3-4 miesiące możemy przyjść na konsultację i podjąć decyzję czy operować, ta była mniej niesprawna, więc operacja byłaby mniej poważna.
Także mamy obserwować i zobaczymy pod koniec roku co będzie. Bo Malwa czasami jej tak nie stawia do końca poprawnie, więc może (odpukać!!!!!!!) jakieś sygnaly już są :/

Posted

Tiga84 napisał(a):
Wczoraj Malwa zaliczyła wizytę u doktora Cichockiego. Nie ukrywał, że rezultaty przerosły jego oczekiwania i że jest naprawdę super!!! Malwa pokazała jak chodzi, jak biega i prawie się poryczałam jak mu dziękowałam :P
Powiedział, że ta nieoperowana łapka jest na razie ok, ale decyzję pozostawia nam, bo jest zawsze ryzyko, że z czasem może być z nią jak z tą operowaną. Powiedział, że dopiero za jakieś 3-4 miesiące możemy przyjść na konsultację i podjąć decyzję czy operować, ta była mniej niesprawna, więc operacja byłaby mniej poważna.
Także mamy obserwować i zobaczymy pod koniec roku co będzie. Bo Malwa czasami jej tak nie stawia do końca poprawnie, więc może (odpukać!!!!!!!) jakieś sygnaly już są :/

Jeśli sam doktor się zdziwił, to musi być naprawdę dobrze :)
Ada, jeszcze raz ogromnie Ci (Wam) dziękuję za to, co robicie dla Malwinki:loveu:

• 2 months later...
Posted

aaa u Malwuni wszystko ok :) Łapki dają radę, chociaż druga operacja niewykluczona, ale konsultacja będzie w grudniu. Na razie biega, bryka, je tyle, że w szoku jestem i jest niesamowita :D Chcemy ją zabrać na wybieg, żeby sobie polatała troszke, zobaczymy jak sie zachowa ;)

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Adriana ma teraz troche zawirowan osobistych i bardzo jej malo na internecie, a tak prawde powiedziawszy.. wgole. Ostatnio z nia rozmawialam przez telefon, to z Malwinka wszystko ok :) Ada wroci do nas niedlugo, mam nadzieje ze na wiosne znow sie odezwie na dogo :)

Posted

O, to super, że z Malwinką wszystko ok, tak naprawdę to od Malwinki zaczęło się moje "życie" na dogo...wypatrzyłam ją wcześniej na stronie TOZ-u. Adriana, pozdrawiam, jak zajrzysz tu kiedyś... Ula K.

• 1 month later...