Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ku..wa !!! Straszne... Tak mi było Jej żal :( Nie mam nic do napisania, po prostu ryczę :( choć nigdy Jej nie widziałam tak strasznie chciałam Jej pomóc!!!
P.S. - co do jej smierci, choroby, myślałam patrząc na Nią, że nie może być tak gruba od makaronu, może to ta choroba tarczycy (coś z hormonami, nie pamiętam..., ale wiem, że można byłoby to leczyć... )
Matko jakie ona miała smutne życie!!! Umierała sma, cichutko, nie kochana, ku...wa mać :( :( :(

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NIE!!!!!!! Dlaczego??????
To miało być tylko kilka dni i już byłaby u mnie, nawet "pal licho ten kojec"... tak sobie pomyślałam, takiej suni nawet kojca na już by nie trzeba było, postawiłoby się na spokojnie, jakby sobie już po ogródku chodziła, spałaby z innymi psami w ich pokoju, albo w budzie bez kojca, jakby wybrała...

Biedactwo... Może ona wiedziała, że czeka ją okropnie dużo stresów, niepewna przyszłość... Może psi anioł zabrał ją wcześniej, żeby jej tego wszystkiego oszczędzić...

jhet nie wezmę innego na DT.
Mam już kilka tymczasów, nie potrzebne mi więcej. Ta sunia mnie urzekła sobą, swoją historią taką zwyczajną i smutną... Chciałam jej dać coś dobrego. Nie zdążyłam.
Śpij aniołku
[*]

:(:(:(

• 1 month later...