Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
To już w tę sobotę,mam nadzieję,ze Lobo nie starci swojej szansy i nie przestraszy psiaków z nowego domku...

Mocno trzymam kciuki za sobotnie spotkanie...

Posted

Romka napisał(a):
To już w tę sobotę,mam nadzieję,ze Lobo nie starci swojej szansy i nie przestraszy psiaków z nowego domku...

Tego się obawiam. Na spacerze ze mną zaatakował moją nicę. Na szczęście wyglądało to tak jakby bronił mnie przed nią a nie jakby to był przejaw czystej agresji. Trzeba wymyślić jakiś sposób poznania się psiaków tak aby Lobo nie pomylił tego z próbą ataku na prowadzącego.

Posted

CZARODZIEJ:) napisał(a):
Tego się obawiam. Na spacerze ze mną zaatakował moją nicę. Na szczęście wyglądało to tak jakby bronił mnie przed nią a nie jakby to był przejaw czystej agresji. Trzeba wymyślić jakiś sposób poznania się psiaków tak aby Lobo nie pomylił tego z próbą ataku na prowadzącego.

To będą małe psiaki buldogi francuskie bodajże...

Posted

Przede wszystkim to będzie musiał być długi spacer, żeby nasz misiek się oswoił z obecnością maluchów.

No właśnie,trzeba to zrobić taktycznie...

Posted

Romka napisał(a):
No właśnie,trzeba to zrobić taktycznie...

Będziemy musieli mieć coś co Lobo lubi. W razie czego, co prawda możemy za to pójść siedzieć, przekupimy go jakimś smakołykiem...
Dawanie łapówek jest karalne ale czego się nie robi w imię dobra:)

Posted

Napiszcie co dziś się działo,jak wizyta państwa,jak wiecie odbieralismy dziś z adopcji Paulę i byliśmy póżniej w schronisku...ale coś mi się wydaje,ze Lobo załatwił domek Przemce...

Posted

Romka napisał(a):
Napiszcie co dziś się działo,jak wizyta państwa,jak wiecie odbieralismy dziś z adopcji Paulę i byliśmy póżniej w schronisku...ale coś mi się wydaje,ze Lobo załatwił domek Przemce...

Niestety Lobo nie zaakceptował piesków:(. Ale racja swoim zachowaniem załatwił dom Przemce:):):):):)
Wszystko może by się udało gdyby nasz misiek na starcie nie zaczął szczekać. Psiaki się wystraszyły i zaczęły same atakować przy próbie kontaktu...

Posted

Niestety Lobo nie zaakceptował piesków:(. Ale racja swoim zachowaniem załatwił dom Przemce:):):):):)
Wszystko może by się udało gdyby nasz misiek na starcie nie zaczął szczekać. Psiaki się wystraszyły i zaczęły same atakować przy próbie kontaktu...

Mówisz o naszym Miśku z 2 boksu od wyjścia ze schroniska?

Posted

Nie o największym ze wszystkich naszych miśków...

Przez to szczekanie właśnie znalazł się w schronisku...a teraz znów wystraszył psiaki...oj Lobo,Lobo...