edzia.71 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='mamanabank']Rozmawiałam dzisiaj z Panią, przyjazd aktualny :-) (w przyszłą sobotę)[/QUOTE] Bardzo się cieszę.! Quote
Romka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 To już w tę sobotę,mam nadzieję,ze Lobo nie starci swojej szansy i nie przestraszy psiaków z nowego domku... Quote
Andzike Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Romka napisał(a):To już w tę sobotę,mam nadzieję,ze Lobo nie starci swojej szansy i nie przestraszy psiaków z nowego domku... Mocno trzymam kciuki za sobotnie spotkanie... Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Romka napisał(a):To już w tę sobotę,mam nadzieję,ze Lobo nie starci swojej szansy i nie przestraszy psiaków z nowego domku... Tego się obawiam. Na spacerze ze mną zaatakował moją nicę. Na szczęście wyglądało to tak jakby bronił mnie przed nią a nie jakby to był przejaw czystej agresji. Trzeba wymyślić jakiś sposób poznania się psiaków tak aby Lobo nie pomylił tego z próbą ataku na prowadzącego. Quote
Romka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):Tego się obawiam. Na spacerze ze mną zaatakował moją nicę. Na szczęście wyglądało to tak jakby bronił mnie przed nią a nie jakby to był przejaw czystej agresji. Trzeba wymyślić jakiś sposób poznania się psiaków tak aby Lobo nie pomylił tego z próbą ataku na prowadzącego. To będą małe psiaki buldogi francuskie bodajże... Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Romka napisał(a):To będą małe psiaki buldogi francuskie bodajże... Przede wszystkim to będzie musiał być długi spacer, żeby nasz misiek się oswoił z obecnością maluchów. Quote
Romka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):Przede wszystkim to będzie musiał być długi spacer, żeby nasz misiek się oswoił z obecnością maluchów. No właśnie,trzeba to zrobić taktycznie... Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Romka napisał(a):No właśnie,trzeba to zrobić taktycznie... Będziemy musieli mieć coś co Lobo lubi. W razie czego, co prawda możemy za to pójść siedzieć, przekupimy go jakimś smakołykiem... Dawanie łapówek jest karalne ale czego się nie robi w imię dobra:) Quote
mamanabank Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Biorę ten spacer na siebie :-) Może Paweł nam trochę pomoże. Wstępny plan jest już opracowany. Quote
Romka Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 edzia.71 napisał(a):Bardzo jestem ciekawa wizyty sobotniej. Edzia,wszyscy czekamy z niecierpliwością... Quote
Romka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Napiszcie co dziś się działo,jak wizyta państwa,jak wiecie odbieralismy dziś z adopcji Paulę i byliśmy póżniej w schronisku...ale coś mi się wydaje,ze Lobo załatwił domek Przemce... Quote
desktop19 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Mamy jakieś sprawdzone informacje odnośnie wizyty gości u Czesława? Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Romka napisał(a):Napiszcie co dziś się działo,jak wizyta państwa,jak wiecie odbieralismy dziś z adopcji Paulę i byliśmy póżniej w schronisku...ale coś mi się wydaje,ze Lobo załatwił domek Przemce... Niestety Lobo nie zaakceptował piesków:(. Ale racja swoim zachowaniem załatwił dom Przemce:):):):):) Wszystko może by się udało gdyby nasz misiek na starcie nie zaczął szczekać. Psiaki się wystraszyły i zaczęły same atakować przy próbie kontaktu... Quote
Romka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):Niestety Lobo nie zaakceptował piesków:(. Ale racja swoim zachowaniem załatwił dom Przemce:):):):):) Wszystko może by się udało gdyby nasz misiek na starcie nie zaczął szczekać. Psiaki się wystraszyły i zaczęły same atakować przy próbie kontaktu... Mówisz o naszym Miśku z 2 boksu od wyjścia ze schroniska? Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Romka napisał(a):Mówisz o naszym Miśku z 2 boksu od wyjścia ze schroniska? Nie o największym ze wszystkich naszych miśków... Quote
Romka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):Nie o największym ze wszystkich naszych miśków... Przez to szczekanie właśnie znalazł się w schronisku...a teraz znów wystraszył psiaki...oj Lobo,Lobo... Quote
UMilki Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Jak mi przykro. Tak mocno za niego trzymałam kciuki. Lobo, chłopie w górę szukać domku. Quote
Recommended Posts