Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):
:mad::mad::mad:

Ale wczoraj w schronisku kiedy zabierałysmy Erniego do hoteliku,Mamanabank cos tam szeptała w okolicy boksu Lobo,pewnie obiecała mu kosteczki w sobotę...

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Dziewczyny, ogłoszenia Lobo w sobote tracą ważność!

Kaju,jeśli znajdziesz trochę czasu,odnów ogłoszenia,tylko Ty i Paula możecie to zrobić...będę bardzo wdzięczna...

Posted

mamanabank napisał(a):
reszta nie :-)

Ty to wiesz jak człowieka podnieść na duchu...szukam raczej podobieństw,zeby miec argumenty do dyskusji...plis o podobieństwa...

Posted

luka1 napisał(a):
no sobota, czekamy na obiecane smakołyki. U was też tak leje?

Lało jak z cebra,byłysmy w niedzielę w schronisku...ale Lobo nie był na spacerku,nie było czasu...przyjechał domek Astona...

Posted

[quote name='luka1'].................................... z kościoła do schroniska[/QUOTE]
Bardzo prawidłowo...ja czasami poprzestaję na tym drugim...ale taką kolejność też popieram...:lol::lol:

Posted

Bóg obserwuje sobie z nieba to, co dzieje się na ziemi, widzi jak chrześcijanie mordują innowierców i pyta się Piotra:
- Dlaczego oni mordują muzułmanów?
- Panie, przecież tak im nakazałeś w starym testamencie
- Ale przecież ja tylko żartowałem...
Oczy boga zwracają się ku jednemu z kościołów, gdzie widzi, jak ludzie klęczą i śpiewają pieśni wychwalające go.
- Piotrze, po co oni śpiewają na moją cześć?
- Myślą, że dzięki temu pójdą do nieba, Panie.
- Ale przecież ja tylko żartowałem...
Następnie bóg spogląda na Watykan, przygląda się opływającym w bogactwa księżom i pyta:
- Piotrze, co to za ludzie?
- To są ci, którzy wiedzą, że żartowałeś, Panie.