Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamanabank napisał(a):
Dobrze się musi czuć człowiek, który życie zaczyna ;-)

człowiek ma doś. Trzy telefony o zamnarzających psach i dwie godziny łapania jednego z nich (uciekł jutro powtórka).

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']człowiek ma doś. Trzy telefony o zamnarzających psach i dwie godziny łapania jednego z nich (uciekł jutro powtórka).[/QUOTE]
Luka na pocieszenie powiem,ze u nas były wczoraj 2 interwencje...a jesteśmy tylko wolontariuszami w schronisku a w mieście jest lokalne towarzystwo opieki nad zwierzętami...a ludzie i tak do nas dzwonią...
Psiaki dostały wczoraj od mamy Kajki kosteczki,w boksie Lobo dostał każdy psiak a Lobo i tak próbował zjeść je wszystkie..i pewnie mu się udało bo chłopak jest wielki... psiaki wolały nie ryzykować...małemu Rudzikowi,który siedzi teraz w boksie z Serwusem,Arktikiem i Lobo, udało się coś ukryć za budą...

Posted

[quote name='Romka']Luka na pocieszenie powiem,ze u nas były wczoraj 2 interwencje...a jesteśmy tylko wolontariuszami w schronisku a w mieście jest lokalne towarzystwo opieki nad zwierzętami...a ludzie i tak do nas dzwonią...
Psiaki dostały wczoraj od mamy Kajki kosteczki,w boksie Lobo dostał każdy psiak a Lobo i tak próbował zjeść je wszystkie..i pewnie mu się udało bo chłopak jest wielki... psiaki wolały nie ryzykować...małemu Rudzikowi,który siedzi teraz w boksie z Serwusem,Arktikiem i Lobo, udało się coś ukryć za budą...[/QUOTE]

to mnie pocieszyłaś :-o. Ja najdalszy telefon o pomoc zwierzakowi odebrała z okolic Poznania. :cool3:
A Lobo widocznie zdaje sobie sprawę ze swojej przewagi - tak rosną teroryści :lol:

Posted

[quote name='luka1']to mnie pocieszyłaś :-o. Ja najdalszy telefon o pomoc zwierzakowi odebrała z okolic Poznania. :cool3:
A Lobo widocznie zdaje sobie sprawę ze swojej przewagi - tak rosną teroryści :lol:[/QUOTE]

A ja odebrałam telefon z Rzeszowa,ktoś znalazł przemarzniętego boksera i zadzwonił...do Łowicza...jak się dowiedział,że to Łowicz sam nie mógł uwierzyć...

Posted

[quote name='Romka']A ja odebrałam telefon z Rzeszowa,ktoś znalazł przemarzniętego boksera i zadzwonił...do Łowicza...jak się dowiedział,że to Łowicz sam nie mógł uwierzyć...[/QUOTE]
Masakra :D

Posted

[quote name='Romka']Żeby tylko nie spadł taki duży śnieg...troszkę tylko mogłoby poprószyć...[/QUOTE]

zamiast śniegu pada deszczyk. Ślizgaweczka na chodnikach przednia - okazja do połamania nóżek.

Posted

Na ostatnim zdjęciu jest uroczy,niewinnie patrzy w obiektyw...Luka chciałabym takiego domu dla Lobo...takiego co by I"love you od momentu jak go zobaczą...