luka1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 mamanabank napisał(a):Dobrze się musi czuć człowiek, który życie zaczyna ;-) człowiek ma doś. Trzy telefony o zamnarzających psach i dwie godziny łapania jednego z nich (uciekł jutro powtórka). Quote
Romka Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='luka1']człowiek ma doś. Trzy telefony o zamnarzających psach i dwie godziny łapania jednego z nich (uciekł jutro powtórka).[/QUOTE] Luka na pocieszenie powiem,ze u nas były wczoraj 2 interwencje...a jesteśmy tylko wolontariuszami w schronisku a w mieście jest lokalne towarzystwo opieki nad zwierzętami...a ludzie i tak do nas dzwonią... Psiaki dostały wczoraj od mamy Kajki kosteczki,w boksie Lobo dostał każdy psiak a Lobo i tak próbował zjeść je wszystkie..i pewnie mu się udało bo chłopak jest wielki... psiaki wolały nie ryzykować...małemu Rudzikowi,który siedzi teraz w boksie z Serwusem,Arktikiem i Lobo, udało się coś ukryć za budą... Quote
luka1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Romka']Luka na pocieszenie powiem,ze u nas były wczoraj 2 interwencje...a jesteśmy tylko wolontariuszami w schronisku a w mieście jest lokalne towarzystwo opieki nad zwierzętami...a ludzie i tak do nas dzwonią... Psiaki dostały wczoraj od mamy Kajki kosteczki,w boksie Lobo dostał każdy psiak a Lobo i tak próbował zjeść je wszystkie..i pewnie mu się udało bo chłopak jest wielki... psiaki wolały nie ryzykować...małemu Rudzikowi,który siedzi teraz w boksie z Serwusem,Arktikiem i Lobo, udało się coś ukryć za budą...[/QUOTE] to mnie pocieszyłaś :-o. Ja najdalszy telefon o pomoc zwierzakowi odebrała z okolic Poznania. :cool3: A Lobo widocznie zdaje sobie sprawę ze swojej przewagi - tak rosną teroryści :lol: Quote
Romka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='luka1']to mnie pocieszyłaś :-o. Ja najdalszy telefon o pomoc zwierzakowi odebrała z okolic Poznania. :cool3: A Lobo widocznie zdaje sobie sprawę ze swojej przewagi - tak rosną teroryści :lol:[/QUOTE] A ja odebrałam telefon z Rzeszowa,ktoś znalazł przemarzniętego boksera i zadzwonił...do Łowicza...jak się dowiedział,że to Łowicz sam nie mógł uwierzyć... Quote
kajkoowa Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Romka']A ja odebrałam telefon z Rzeszowa,ktoś znalazł przemarzniętego boksera i zadzwonił...do Łowicza...jak się dowiedział,że to Łowicz sam nie mógł uwierzyć...[/QUOTE] Masakra :D Quote
luka1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Kaja10014']Masakra :D[/QUOTE] Dobrze, że reagują, tylko żeby jeszcze trochę z siebie chcieli dać a nie tylko zepchnąć na innych. Quote
luka1 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 pogoda pięknie się klaruje może i dla Lobo dobry czas Quote
Romka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Żeby tylko nie spadł taki duży śnieg...troszkę tylko mogłoby poprószyć... Quote
luka1 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Romka']Żeby tylko nie spadł taki duży śnieg...troszkę tylko mogłoby poprószyć...[/QUOTE] zamiast śniegu pada deszczyk. Ślizgaweczka na chodnikach przednia - okazja do połamania nóżek. Quote
luka1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Lobo, śliczny piesku nic się nie zmienia Quote
Romka Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Ale za to był dziś za spacerze i dostał wędzoną kosteczkę...z jego boksu do domu idzie Arktik...jakaś zmiana jest... Quote
luka1 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Romka napisał(a):Ale za to był dziś za spacerze i dostał wędzoną kosteczkę...z jego boksu do domu idzie Arktik...jakaś zmiana jest... a Lobo został Quote
Romka Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Szukamy mu domu intensywnie,już 2 razy myślałam,że to już... Quote
luka1 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 bajeczny pies czekający na swoją szansę Quote
luka1 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dQIyGEPov50 budzimy świat puki jeszcze istnieje Quote
luka1 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Śnieżny pies z zapomnianej bajki szuka domu - słyszy to ktoś? Quote
luka1 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 wielkopies na mroźne dni jest najlepszy - taki duży ciepły miś Quote
Romka Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Siedzą teraz we dwóch z Serwusem...oczywiście w sobotę Serwus znów otworzył boks... Quote
luka1 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 nie zła paka z tych psiaków jeden mądry a drugi duży - koalicja abo partia gotowa ;) Quote
luka1 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uWjvGUxekck&feature=related Quote
Romka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Na ostatnim zdjęciu jest uroczy,niewinnie patrzy w obiektyw...Luka chciałabym takiego domu dla Lobo...takiego co by I"love you od momentu jak go zobaczą... Quote
Paula03 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Lobo, czemu ty tu jeszcze jesteś? Taki pies powinien już dawno siedzieć w domu!! Quote
luka1 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Lobuś, gdy czytam twoją historię to zastanawiam się czy twoim ludziom ość w gardle nie stanęła Quote
Romka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Dla osłody psiego losu ,chłopaki mają w boksie Gajkę ,młoda suczkę podobna bardzo do Rebusa... Quote
Recommended Posts