Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Zmieścił się? :diabloti:

Powodzenia kudłaczu!

Tak poinformował mnie p.Marek...mnie najbardziej ucieszyło to,że posadzili go na tylnym siedzeniu w samochodzie a nie jak często to bywa w bagażniku...

Posted

Romka napisał(a):
Tak poinformował mnie p.Marek...mnie najbardziej ucieszyło to,że posadzili go na tylnym siedzeniu w samochodzie a nie jak często to bywa w bagażniku...

Do bagażnika tym bardziej by się nie zmieścił :diabloti:
Mam nadzieję, ze poświęcą mu choć trochę uwagi i czasu.

Posted

Lobo jest po kastracji.
Bardzo chętnie pojadę na wizytę.
P. Marek powiedział, że ludzie robią dobre wrażenie, ale jakoś czuję niepokój. Odwiedziny w najbliższym czasie obowiązkowe.

Posted

Andzike napisał(a):
Mam nadzieję, że to dobry dom... powodzenia wielkoludzie! :)

Będzie wizyta poadopcyjna...jak zawsze w takich przypadkach,różnie to może być...jak też ma taką nadzieję Andzike,że to dobry dom.Państwo przymierzali się podobno do Igora ale wybrali Lobo.Czekam niecierpliwie na informacje.

Posted

[quote name='Paula03']Lobo, mam nadzieję, że dom okaże się dobry![/QUOTE]

a jeśli nie to co? Jak wygląda procedura w Waszym schronisku? Pytam z ciekawości.

Posted

lobo bardzo się wyciszył. jak przyjechaliśmy zero szczekania, byliśmy ok godziny i ani razu nie szczeknął. ma świetny kontakt z właścicielami, widać że im ufa. po podwórku biegają małe kurki, nawet nie pomyślał żeby przy nas jakąś pogonić. zero reakcji. duży kojec, dwa wybiegi

Posted

Taki dom dla Lobo to chyba nawet nam się nie śnił. Niepokoje rozwiane! Pani suuuuper! Panowie też!
Przy okazji uczeń wyczyścił Lobo uszy i pokazał Pani jak o nie dbać.
Pani się ucieszyła, ze Lobo to Lobo, a nie Czesiek ;-) i od dzisiaj wszyscy będą tak do niego mówić. Także Czesiek w DS to Lobuś :-) Zadowolony, spokojny, nieprawdopodobnie oddany i posłuszny. Wokół posesji (świetnie ogrodzonej) są łąki i lasy, Lobo chodzi też na spacery, póki co na smyczy. Ma do towarzystwa małą superaśną suczkę. Bardzo nie chciał, żebyśmy go zabrali, gdy podpisywałam protokół lizał mnie po rękach. Świetny pies!