kajkoowa Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Romka napisał(a):podobno był bardzo zadowolony,usiadł na tylnym siedzeniu i pojechali. Zmieścił się? :diabloti: Powodzenia kudłaczu! Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Wizyta obowiazkowa. Mamanabank co powiesz na wspólny wypad? Przy wizycie musi być obecna osoba upoważniona a ja nie jestem, a chciałbym odwiedzić naszą kruszynke Quote
Romka Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Kaja10014 napisał(a):Zmieścił się? :diabloti: Powodzenia kudłaczu! Tak poinformował mnie p.Marek...mnie najbardziej ucieszyło to,że posadzili go na tylnym siedzeniu w samochodzie a nie jak często to bywa w bagażniku... Quote
kajkoowa Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Romka napisał(a):Tak poinformował mnie p.Marek...mnie najbardziej ucieszyło to,że posadzili go na tylnym siedzeniu w samochodzie a nie jak często to bywa w bagażniku... Do bagażnika tym bardziej by się nie zmieścił :diabloti: Mam nadzieję, ze poświęcą mu choć trochę uwagi i czasu. Quote
Romka Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Wizyta poadopcyjna obowiązkowa,jestem ciekawa czy nie jest sam na działce.Nie pamiętam też czy Lobo był kastrowany. Quote
mamanabank Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Lobo jest po kastracji. Bardzo chętnie pojadę na wizytę. P. Marek powiedział, że ludzie robią dobre wrażenie, ale jakoś czuję niepokój. Odwiedziny w najbliższym czasie obowiązkowe. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Poniedzialek, wtorek, środę mam wolną. Może Edzia z nami pojedzie. Zobaczyła by też co i jak podczas takich wizyt. Na co zwracać szczególną uwagę. Quote
edzia.71 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 uczeń czarnoksieżnika napisał(a):Ok, Edzia a Ty jedziesz? Bardzo chętnie, jeśli tylko będę miała czas:evil_lol: Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 edzia.71 napisał(a):Bardzo chętnie, jeśli tylko będę miała czas:evil_lol: to zostaje tylko kwestia dogadania Quote
Andzike Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Mam nadzieję, że to dobry dom... powodzenia wielkoludzie! :) Quote
Romka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Andzike napisał(a):Mam nadzieję, że to dobry dom... powodzenia wielkoludzie! :) Będzie wizyta poadopcyjna...jak zawsze w takich przypadkach,różnie to może być...jak też ma taką nadzieję Andzike,że to dobry dom.Państwo przymierzali się podobno do Igora ale wybrali Lobo.Czekam niecierpliwie na informacje. Quote
Paula03 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Lobo, mam nadzieję, że dom okaże się dobry! Quote
luka1 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Paula03']Lobo, mam nadzieję, że dom okaże się dobry![/QUOTE] a jeśli nie to co? Jak wygląda procedura w Waszym schronisku? Pytam z ciekawości. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='luka1']a jeśli nie to co? Jak wygląda procedura w Waszym schronisku? Pytam z ciekawości.[/QUOTE] dom lobo jest fantastyczny, zaraz wrzucę zdjęcia na jego wątek... Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 lobo bardzo się wyciszył. jak przyjechaliśmy zero szczekania, byliśmy ok godziny i ani razu nie szczeknął. ma świetny kontakt z właścicielami, widać że im ufa. po podwórku biegają małe kurki, nawet nie pomyślał żeby przy nas jakąś pogonić. zero reakcji. duży kojec, dwa wybiegi Quote
mamanabank Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Taki dom dla Lobo to chyba nawet nam się nie śnił. Niepokoje rozwiane! Pani suuuuper! Panowie też! Przy okazji uczeń wyczyścił Lobo uszy i pokazał Pani jak o nie dbać. Pani się ucieszyła, ze Lobo to Lobo, a nie Czesiek ;-) i od dzisiaj wszyscy będą tak do niego mówić. Także Czesiek w DS to Lobuś :-) Zadowolony, spokojny, nieprawdopodobnie oddany i posłuszny. Wokół posesji (świetnie ogrodzonej) są łąki i lasy, Lobo chodzi też na spacery, póki co na smyczy. Ma do towarzystwa małą superaśną suczkę. Bardzo nie chciał, żebyśmy go zabrali, gdy podpisywałam protokół lizał mnie po rękach. Świetny pies! Quote
edzia.71 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Lobo, lepiej trafic nie mogłeś. Państwo super, teren również. Lobo żyj sobie chłopie spokojnie:multi: Quote
Andzike Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ale fantastyczne wieści! :) Bardzo, bardzo się cieszę! :D Quote
martasekret Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ach, aż mi się łezka w oku zakręciła.... Oby wszystkie historie znajdowały taki koniec! Powodzenia chłopaku! Quote
kajkoowa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Super! http://desmond.imageshack.us/Himg832/scaled.php?server=832&filename=img3415t.jpg&res=medium koleżanka słodziutka, a ta zielona trawka i tarzający się Lobo... Miodzio :loveu: Quote
Recommended Posts