hankasanok Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Kana napisał(a):Tak w czwartek śmigam do Gdyni :) to śmigaj i dobre wieści o domku przynoś!!!!! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ania z poznania Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Noooooo.... Bo dla Szantusi jest zamówione łóżeczko z podusiami :) Quote
Kana Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ja tam nie będę taka dobra jak Ty :diabloti: Quote
agaga21 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Kana napisał(a):Ja tam nie będę taka dobra jak Ty :diabloti: uprzedź ich, że szanta jest rozbrykana i zapytaj czy by nie chcieli razem z nią fafluna, z którym szantusia się bardzo kocha! Quote
chita Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Kana']A co to Faflun ?? :D drugie rude ino boksiołek Quote
kamilqax95x Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Zapraszam na bazarek z plakatami bardzo się przydadzą w ogłaszaniu psów czy też innych zwierząt bo się rzucają w oczy :smile: Bardzo piękne POLECAM http://www.dogomania.pl/threads/198212-Plakaty-dla-Waszych-pasiak%C3%B3w-pomoc-ttb-szczecin-!!NOWA-Ekstra-cena-!!-do-30.12.2010 Pozdrawiam Kamila Quote
agaga21 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Kana']A co to Faflun ?? :D to faflun, który bez szanty wpada natychmiast w depresję. edit: chita, byłaś pierwsza ale inne foty wstawiłam ;) Quote
Alicja Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Kana napisał(a):Postaram się go wcisnąć! Ciotka Kana bez ban(an)a :multi: Quote
baster i lusi Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Alicja napisał(a):Ciotka Kana bez ban(an)a :multi: zobacz na profilu Gracji nawet czerwony dywan był Quote
ania z poznania Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Kana napisał(a):Postaram się go wcisnąć! One śpią na jednym posłanku nawet! Quote
Alicja Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 baster i lusi napisał(a):zobacz na profilu Gracji nawet czerwony dywan był kurde lece ;) Quote
agaga21 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 ania z poznania napisał(a):One śpią na jednym posłanku nawet! danusia mówi, że faflun powinien raczej iść do domu z ogrodem a z tego co pamiętam, to ta rodzina mieszka w bloku(chyb a że już mi się pomyliło), więc chyba nawet nie ma co ich namawiać... mam nadzieję, że w razie czego danusia ma już dla faflunka jakąś miłą panienkę na otarcie łez ;) Quote
ania z poznania Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Tak, mieszkanie w bloku, 70m. Danusia już bardzo intensywnie myśli nad pocieszycielką dla Fafluna :) Quote
Kana Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 I po wizycie. Niestety nie pojechałam to ja gdyż przy dzisiejszym odśnieżaniu skręciłam kostkę i nie mogę chodzić przez kilka dni. Ale nie bójta ! Poprosiłam moją serdeczną koleżankę i wizytę przeprowadziła bezbłędnie :evil_lol: Pracowałyśmy razem w schronisku więc dziewczyny się zna. Tak w skrócie, ludzie na prawdę fajni trochę oczywiście pomieszałam ja bo myślalam że to córka studiuje weterynarie a to się okazała 11 letnia dziewczynka :) Serdeczni, otwarci i widać że dobrze im z oczu się patrzy. Mieszkanie faktycznie ok. 70m czyste, schludne. Pani miala kiedyś pitbulla więc i amstaff jej nie podskoczy :diabloti: Mam tylko jedno zastrzeżenie co do wychodzenia ich córki z Szantą. Podobno dostali zgodę od Ani z Poznania ale nie wiem czy to dobry pomysł. Jednak bym tutaj troszeczkę polemizowała. Dla mnie Szanta może jechać! P.S Zgubiłam numer do Ani z Poznania... jak ja jej to teraz powiem :lol: Quote
ania z poznania Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nie, ja mówiłam, że dziecko ABSOLUTNIE samo nie może wychodzić z psem!!!!!!! Zaraz dzwonię i to wyjaśniam! Przecież ona ma 10 lat! Quote
agaga21 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 hahaha! ja to mojej 16 letniej siostrze psa na spacer nie dawałam! aniu poważbie z nimi porozmawiaj na ten temat. poza tym o ile się nie mylę, jest nawet takie prawo, że pies może być pod opieką osoby, która skończyła 16 lat (chyba) kana, dzięki wielkie! :) Quote
Kana Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Moja Marzenka mi jeszcze gadala i gadala na ich temat ale ja już nie pamiętam dokladnie slowo w slowo :hmmmm: Ale na pewno dobre rzeczy, no prócz tych spacerów z dzieckiem. Mam nadzieje że Ania teraz się dogadam z P. Samarą. :czytaj: Quote
agnieszka32 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Na pewno się dogadają, już Ania dokładnie im wszystko wytłumaczy ;) No to chyba możemy się powolutku cieszyć? :) Quote
Kana Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dziewczyny i jak ? Rozmawiałyście tą Panią? To że dziecko będzie wychodzić z Szantą gdy Pani będzie w pracy to podobno był warunek wzięcia suni o czym P. Ania wiedziala... ? Quote
ania z poznania Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 No i szukamy dalej.... Kana, nie mamy pewności nawet po rozmowie czy nie dojdzie do takiej sytuacji, że mała wyjdzie z Szantą, a to jest za duże ryzyko. Quote
Recommended Posts