Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 838
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baster i lusi napisał(a):
z bazarku który zrobiła Basia&Safi jest tylko 20 zł .Według mnie nie ma co dzielic i prosiłabym czy nie przekazac wszystko na operację Gracji?

jeśli dziewczyny się zgodzą to ja jak najbardziej jestem ZA ... Kana nie ma na Grację deklaracji

Posted

a ja się przyznam bez bicia, że mój syn wychodzi z psami (każdy waży po ok 3-4 kilo), kiedy jestem w pracy... nie wytrzymały by psy od 6 do 17 :shake:...
psy trzyma zawsze na smyczy i nie zapuszcza sie na dalekie wyprawy, jednak oczywiście amstafa nawet własnego wychowanego od szczeniaka nie dała bym żadnemu dziecku wyprowadzać :roll:
Szkoda, ze państwo unieśli się dumą.. mogli przecież porozmawiać, przyjać wyjaśnienia dziewczyn, że z psem nie może wychodzić dziecko, , szkoda, że tak wyszło :( nie uważam, że ci ludzie są złym domkiem!!!!

Posted

Asior napisał(a):
aaa to przepraszam :)
nie czytałam rzeczywiście ;)

bo oni nie przyjmowali do wiadomości,że dziecko nie powinno wyprowadzać Szanty na spacer ,tylko w kółko wałkowali dlaczego się nie nadaje do domu z dzieckiam.

• 2 weeks later...
Posted

dostałam kolejny dosyc durny mail w sprawie szanty..

tresc:

Od: [email protected]

witam!
czy to jest faktycznie ten pies co na zdjeciach?? suczka pracia chyba nie ma:PP
poprosze o info co z psiakiem!
pozdr

innych maili nawet nie bede wstawiac mysle ze ten jest najlepszy w innych to jakies wygłupy..
wrazie pytan jakich kolwiek pisac na pm tam mnie czesciej złapiecie bo nie latam ostatnio po watkach za duzo ze wzgledu na czas...

Posted

Alicja napisał(a):
Teraz świątecznie - sylwestrowo stanęły adopcje ...a zaraz dobiją do szukania domów te co wyleciały z nich w czasie świątecznych porządków :(

Aluś nie dobijaj już tym ciężko znależć domki.

Posted

Alicja napisał(a):
Teraz świątecznie - sylwestrowo stanęły adopcje ...a zaraz dobiją do szukania domów te co wyleciały z nich w czasie świątecznych porządków :(

"normalna" kolej rzeczy:angryy:. do tego jeszcze nietrafione prezenty... pewnie w lutym pojawią się masowo 4 miesięczne szczeniaki:-(