Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 838
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki mam interes mam dużo fajnych ciuchów od córy,ale musiałabym to komuś wysłac.Ja je upiorę i poprasuję,ale tego jest tyle,ze kilka cioteczek musiało by się tym zając,bo dla jednej to za dużo.nie wiem jak wy ale chciałabym aby podzielic to na Brutusa ,Szantę i Grację u Cioteczki Kany.Co wy na to?

Posted

[quote name='baster i lusi']

Cioteczki mam interes mam dużo fajnych ciuchów od córy,ale musiałabym to komuś wysłac.Ja je upiorę i poprasuję,ale tego jest tyle,ze kilka cioteczek musiało by się tym zając,bo dla jednej to za dużo.nie wiem jak wy ale chciałabym aby podzielic to na Brutusa ,Szantę i Grację u Cioteczki Kany.Co wy na to?

ja nie dam rady. nie wyrabiam się, mam jeszcze od Ania B biżuterię, którą muszę obfocić i wystawić a także tabliczki od andzi69, które się nie sprzedały i trochę rzeczy od chita z poprzednich bazarków. po prostu nie daję rady czasowo. właśnie mi się przypomniało, że szanta nie ma jeszcze allegro:oops: zaraz się za to wezmę.

cioteczki, która wystawi bazarek z rzeczy od baster i lusi?
proszę, pomóżcie
:lol::lol:

Posted

super, że udało się z tym bazarkiem!!
a ja jeszcze proszę o całą masę ogłoszeń dla szantusi :)

tekst do ogłoszeń:

Szanta to młoda, ok 1,5-2 letnia suczka w typie amstaffa. Trafiła do schroniska, gdyż przestała "pasować" do życiowych planów swojej właścicielki....
Ta delikatna sunia, wyrzucona prosto z ciepłego domu do zimnej klatki, nie potrafiła odnaleźć się w schroniskowej rzeczywistości.
Poniewierana przez inne psy, pogryziona, odpędzana od miski z jedzeniem poddawała się z każdym dniem coraz bardziej.
Pewnie umarłaby samotna, zmarznięta, gdyby tam pozostała.
Na szczęście udało się zgromadzić fundusze, by przewieźć Szantę do hoteliku dla psów w Szczecinku. Tam okazało się, że sunia jest bardzo chora na parwowirozę. Dzięki szybkiej reakcji i doskonałej opiece, udało się ją wyleczyć z tej strasznej choroby.
Szanta odzyskała siły i teraz jest zdrowym, gotowym do adopcji, wesołym psiakiem, kochającym ludzi i zwierzęta!
Szanta jest delikatną, wrażliwą psiną.
Potrzebuje ciepłego domu, w którym nikt jej nie skrzywdzi. Może zamieszkać z dziećmi, może mieć towarzystwo drugiego psa lub kotów.
Szanta zostanie wydana do adopcji po sterylizacji!

kontakt w sprawie adopcji Szanty:
Agata 694390951
Ania 602688847

Posted

baster i lusi napisał(a):
ja mam wykupiony tu pakiet ogłoszeń BAZAREK OGŁOSZENIOWY na psy z przytuliska ! Zamów 66 ogłoszeń za 10zł.Do 31.10.2010. tylko wyślij do nika28 i napiszże zapłacone od baster i lusi

Baster i lusi, ale chyba to Ty musisz zgłosić to na bazarku, skoro Ty wykupiłaś ogłoszenia ;) Dziękujęmy :)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Baster i lusi, ale chyba to Ty musisz zgłosić to na bazarku, skoro Ty wykupiłaś ogłoszenia ;) Dziękujęmy :)

nie Aguś wystarczy napisac,że to odemnie.tak było robione dla Brutusa Ardnas wysyłała(bo ja nie umiem)

Posted

[quote name='baster i lusi']tak to jest ten bazarek i wyślij do bo ta [email protected]m tez robi ogłoszenia borówka ale u niej długo się czeka.moja kolejka już dawno minęła więc ogłoszenia zaraz powinny byc.
ok. dzięki serdeczne. już wysłałam maila na adres, jaki mi podałaś :)