Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 838
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chita napisał(a):
dla mnie jeden pies w domu to wyzwanie a co dopiero dwa, nie wspomne o kosztach i wydatkach,zreszta wielu dogomanikow mma po jednym psiaku to moze ktos wezmie fafluna:cool3: dobrze ze Szanta w domu, trzymam za nia mocno kciuku,
mam kilka fot fafluna z boomerem jak wroce do domu to wrzuce

ja mam dwa a miałam cztery tylko te dwa odeszły w ubiegłym roku ze starości.I jeszcze przygarniętą sąsiadkę 80 lat a ta daje popalić za 4 psy.

Posted

ach, Alicjo nie raz myślałam o kumpelce dla dośki, ale psina jest po b. kosztownej operacji kręgosłupa szyjnego, nie ma 1/3 kręgu szyjnego, więc wszelkie dla niej zabawy siłowe z psami odpadają. Nie zaryzykuję, a tak na prawdę to przez to jest mało szczęśliwa dosia bo nie może poszaleć z psami jak to robiła przed wypadkiem, ale ma za to w domu 4 koty do wariactwa.

Posted

Super, że Szanta ma dom :)
Wierzę, że znajdzie się ktoś, kto mimo choroby adoptuje Faflunka :) boksie przecież najlepsze :)
czekam na fotyyy z kotem :):)

Posted

Fioneczka,
faktura za sterylkę Szanty została zapłacona od razu.
Myślałam ,że już o tym pisałam ale jednak tylko myślałam o napisaniu.
Przepraszam , weci policzyli brutto 200 zeta , więc uważam ,że cena dobra.
Łącznie z pięknym kubraczkiem i całą resztą.

Co do Fafluniastego , to On tylko wygląda jak niewinny aniołek ale z charaktereru to raczej TTB.
Jedyny plus to zero agresji.
Była fajna rodzina zainteresowana jego adopcją ale kompletnie nie dawali sobie z nim rady.
Z kolejnego spaceru Faflun wrócił na strzępie smyczy.
POtrzebuje silnej ręki bo jak sienakręci , trudno go opanować.
Coś na ten temat może powiedzieć Pinki i Fiks.Fiks zrezygnowała ze spaceru z nim po 10 m.
Do tego jest na hepatiku , bo watroba chora.
I tak jak Agata napisała , tworzyli z Szantą raczej wredny duet, tylko dla koneserów.

Posted

alicja, gdzie wyczytałaś, żeby nie ogłaszać?:-o:evil_lol:
ogłaszać jak najbardziej! tylkjo dajmy mariamc czas by mogła znaleźć lub zrobić osobne zdjęcie fafluna i by miała chwile czasu by coś o nim napisać. my wszyscy siedzimy dziś w domach a danusia jak zwykle pracuje.

Posted

Pracuję , bo w końcu skończyłam roczne zestawienie i wszystko się zgadza.
To , co na papierze i w kompie.
Jaka ulga.

Dzwonił p. Andrzej , Szanta pięknie jechała samochodem , zaczęła szczekać , jak usłyszała mój głos.
Kot nie ucieka , Szanta średnio zainteresowa pluszakiem w bezruchu.

Posted

no to będę czekać na COŚ o Faflunie ( konkrety)

Ludziska ....w kupie siła , moze się zbiezremy i uda się wywalczyć poparcie dogo i miau na głosowanie w Krakwecie . Póki co NASZA w tym głowa by w ankiecie na dogo głosować na Szczecinek .

Posted

Alicja napisał(a):
no to będę czekać na COŚ o Faflunie ( konkrety)

Ludziska ....w kupie siła , moze się zbiezremy i uda się wywalczyć poparcie dogo i miau na głosowanie w Krakwecie . Póki co NASZA w tym głowa by w ankiecie na dogo głosować na Szczecinek .

alicja, ja mu zrobię na dniach allegro, wtedy weźmiesz sobie tekst do ogłoszeń.
oczywiście ja na szczecinek zagłosuję i będę zachęcać innych :)

Posted

agaga21 napisał(a):
alicja, ja mu zrobię na dniach allegro, wtedy weźmiesz sobie tekst do ogłoszeń.
oczywiście ja na szczecinek zagłosuję i będę zachęcać innych :)

oki doki

Co do głosowania ...warto by INNI już wiedzieli i czekali na hasło ;)

Posted

a ja rozmawiałam chwilę temu z nowym panem szanty.
szantusia zwiedza dom, wszędzie nosek wciska, jest spokojna. za nią pierwsze starcie z kotem...została zaatakowana, gdy próbowała zjeść z jego miseczki:evil_lol: ale nic się jej nie stało ;)

mam zdjęcie ale nie mam zainstalowanego telefonu w tym kompie i nie wiem jak wrzucić. mogę komuś mms wysłać do wstawienia. ktoś chętny do pomocy?:cool3::lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
a ja rozmawiałam chwilę temu z nowym panem szanty.
szantusia zwiedza dom, wszędzie nosek wciska, jest spokojna. za nią pierwsze starcie z kotem...została zaatakowana, gdy próbowała zjeść z jego miseczki:evil_lol: ale nic się jej nie stało ;)

mam zdjęcie ale nie mam zainstalowanego telefonu w tym kompie i nie wiem jak wrzucić. mogę komuś mms wysłać do wstawienia. ktoś chętny do pomocy?:cool3::lol:

na przyszłość ...to z telefonu możesz wysłać sobie maila z fotką ;) i wtedy już masz na kompie ....ja już tak robiłam :lol:

ale buziak na nas spogląda z fotki :)...a koty to dranie ;)