beka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Bliss a gdzie idziesz z nimi do weta?? na Bielawskiej jest nowy gabinet. Tam przyjmuje pani dr Małgosia. Moja i Gajowej ulubiona wetka :) Trzeba okreslic wiek maluszków, czy mozna je juz wydawac. Bliss, a mozna maleńtasy obejrzeć na żywo? Quote
Blisss Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 beka napisał(a):Bliss a gdzie idziesz z nimi do weta?? na Bielawskiej jest nowy gabinet. Tam przyjmuje pani dr Małgosia. Moja i Gajowej ulubiona wetka :) Trzeba okreslic wiek maluszków, czy mozna je juz wydawac. Bliss, a mozna maleńtasy obejrzeć na żywo? pewnie że można ale nie dziś - jutro ewentualnie bo w czwartek też ganiam - na wywiadówkę, na festyn do przedszkola i na kastrację z Dmka - nie wiem nawet jak ja zdążę :D gdzie chodze napiszę Ci na priv oki? Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Blisss mówiła że one takie dość nieporadne jeszcze są - myślę, że z tydzień to powinny być z mamusią jeszcze, chociaż też mówiła, ze sunia ich chyba już nie karmi za bardzo. Emocje opadły i już sobie z wolontariuszką wyjaśniłyśmy nieporozumienie - teraz się sprężamy i szukamy domków - najlepszych domków dla kochanych psiaków! :kciuki: Quote
jambi Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Blisss napisał(a):ona ponoć nie była tam rok ... albo znów coś ja pokręciłam :diabloti: nie śmierdzi i szczylki nie śmierdzą, nie jest głodna mimo że zwracała po drodze, dzieci były głodne Powiem co myślę, a myślę, że ta cała historia nie do końca jest taka jak ją przedstawiano na początku, pomijam fakt, że suczka nie ta, ale znaczący jest fakt, że suczka jest zdecydowanie za czysta, za dobrze wygląda i za dobrze się zachowuje jak na sunie która rok przesiedziała w schronisku i tamże się dzieci dorobiła. Moim zdaniem to kant przez duże "K" i niestety mam siedemdziesięcio pięcio procentową pewność, że miało tu miejsce wykorzystanie czyichś chęci i uczuć... a to nieładnie... Blisss napisał(a):a dopiero doczytałam, że to Twoja setna subskrybcja!!! no to na setuchnę musi byc szczęście prawda? :multi: mam taką nadzieję :kciuki: Blisss napisał(a): i dopiero jak juz prawie zamarzłam to sobie uświadomiłam, że ona nie siedziała sobie bez celu w blasku księżyca :diabloti: ale za to Blisss od dziś jestes moją idolką! :p Szczylom można podawać pokarm stały - karme rozmoczoną np., bułeczkę, woda do picia, mleko też, ale po mleku może być biegunka, sunia jak dla mnie ma mleko - więc niechybnie jeszcze karmi. Jeśli sunia ma tak dobry humor to raczej z nią wszystko ok, sterylka gdy mleko zejdzie. Quote
Blisss Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 jambi_ napisał(a): mam taką nadzieję :kciuki: ale za to Blisss od dziś jestes moją idolką! :p Szczylom można podawać pokarm stały - karme rozmoczoną np., bułeczkę, woda do picia, mleko też, ale po mleku może być biegunka, sunia jak dla mnie ma mleko - więc niechybnie jeszcze karmi. Jeśli sunia ma tak dobry humor to raczej z nią wszystko ok, sterylka gdy mleko zejdzie. wiem - jestem bossska - sama sie soba zachwycilam :B-fly: Quote
jambi Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 lika, napewno to terrierkowata jest... Quote
lika1771 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 jambi_ napisał(a):lika, napewno to terrierkowata jest... No to powiedziałas:lol: Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 lika1771 napisał(a):A tamtej napewno nie ma? nie wiem tego - próbuję się dowiedzieć bo nie daje mi to spokoju Quote
lika1771 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 malawaszka napisał(a):nie wiem tego - próbuję się dowiedzieć bo nie daje mi to spokoju No własnie mi tez,dlatego pytam Quote
Blisss Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 no wpadłam do domu na chwilę i lece dalej ale - nie niszczy :loveu:, nie brudzi :loveu: - czekała na wypuszczenie :loveu: maluchy głodne przeraźliwie :shake: - ona ich nie karmi pewnie - albo nie wiem ciutkę tylko Quote
Blisss Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 :-( nikt Wanilki nie podziwiał? mamy kilka fotek - ale w biegu robionych - starałam się żeby coś jeszcze dziś zrobić Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 hahaha widzę foch na przywiązanie na smyczy :roflt: a jak jej się podoba chodzenie na smyczy? kuma? Quote
Blisss Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 malawaszka napisał(a):hahaha widzę foch na przywiązanie na smyczy :roflt: a jak jej się podoba chodzenie na smyczy? kuma? kuma - nie zakładałam jej szelek bo już się ściemniało - nie miałam czasu na regulacje - dopiełam do tej co ma - jakaś p/pchelna chyba ale bez zapachu i pięknie szła, nie ciągnęła tak sobie drypcze koło ludzia ;) Quote
Blisss Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 wybierzesz coś z tego? to ze stojącymi uszkami mam jedyne - bo ona cały czas te uszki na płasko i uśmiech strzela :D a uśmiech to może wczorajszy jakiś się nada? Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 wybiorę - są fajne - ona ma śliczne oczka bursztynowe :loveu: Quote
Blisss Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 malawaszka napisał(a):wybiorę - są fajne - ona ma śliczne oczka bursztynowe :loveu: to dobrze bo miauczałam, piszczałam itd ... i tylko raz się nabrała i uszka postawiła :mad: masz rację - ona się czuła nieswojo uwiązana Quote
rita60 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Sliczna sunia i ma takie madre oczka,tylko jeszcze smutne........... Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Malutka terierkowata suczka tricolor szuka PILNIE domu Wanilka - to młoda około 4 letnia suczka w typie terierka na krótszych nóżkach. Sunia waży około 8 kg. Razem z dwójką swoich dzieci trafiła do domu tymczasowego, tutaj udało się ją dobrze poznać tak, żeby znaleźć dla niej najlepszy dom pod słońcem - bo na to zasługuje. Wanilka jest wesołą iskierką, uwielbia kontakt z ludźmi, kocha dzieci - chodzi za nimi i cieszy się z każdego okazanego zainteresowania. Jest bardzo pocieszna i wdzięczna. Lubi bawić się z innymi psami, koty toleruje, uciekające może pogonić. Jest doskonałą domową suczką - nie brudzi, nie niszczy i nie hałasuje. Bardzo grzecznie się zachowuje zostawiona sama w domu, a wracających domowników wita słodko i wylewnie. Jednocześnie jest dzielnym małym stróżem i obrońcą domu ;) Potrafi grzecznie chodzić na smyczy, nie ciągnie. Przed oddaniem zostanie wysterylizowana. Wanilki dzieci to dwa pieski - będą niedużymi psiakami - również szukają domów. Wanilka przebywa w Konstancinie-Jeziornej, warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: 608 464 683 [email protected]jakby ktoś miał ochotę wstawić jakies ogłoszenia to proszę :modla: Quote
WATACHA Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 malawaszka napisał(a):nie wiem tego - próbuję się dowiedzieć bo nie daje mi to spokoju I mnie również. Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 na użytek ogłoszeń wyretuszowałam ten cyc :oops: Quote
Blisss Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 malawaszka napisał(a):na użytek ogłoszeń wyretuszowałam ten cyc :oops: :eviltong: poslę ci moją fotę oki? prosze mi talię zarysować, odchudzić WSZĘDZIE, poprawić nos i włosy gęściejsze by się przydały :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 http://allegro.onet.pl/show_item.php?item=1242245168 sugestie? coś zmieniać? zgapiłam od zerduszko takie przeplatanie tekstu i zdjęć :lol: Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Blisss napisał(a)::eviltong: poslę ci moją fotę oki? prosze mi talię zarysować, odchudzić WSZĘDZIE, poprawić nos i włosy gęściejsze by się przydały :diabloti: a cyc? retuszować? :diabloti: Quote
Recommended Posts