Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Molly wita w cudownym slonecznym dniu :loveu:[/B]

... chyba niestety ostatnim tak pieknym, od jutra zapowiaja deszcz

... biegala, szalala, skakala i ... jadla gruszki, ktore znalazly z Lenka w trawie w sadzie ;)

... teraz wrocila, zjadla obiadek, popila woda, padla i teraz slodko spi :)

[SIZE=1]140 dostalam, dzieki :)[/SIZE]

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

to dobrze że doszło :)
Ewanko czyli Molly wraca do zdrówka :multi: a tym samym nie wymaga od ciebie większej uwagi niż normalnie:mad:

czyli leczenie trwa ? a jak koniec to podaj proszę koszt ,jednak musimy się uzbroić w cierpliwość bo księgowej Jo37 nie ma .

Posted

zapraszam na książkowy Mollinezyjny bazarek :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/194811-gotowanie-fitness-nauka-relaks-książki-dla-Molly-do-28.10.do-23.00?p=15568862#post15568862[/url]

Posted

[B]Molly wita w poludnie ;) .............. :loveu:[/B]

sunia czuje sie lepiej, choc pewne oznaki oslabienia jeszcze widac ... rozmawialam przed chwila z wet ... powiedzial, zeby obserwowac i jakby co to dzwonic.
Mala ma trszke mniejszy apetyt, ale szaleje z Lenka, tyle ze trszke szybciej sie meczy ... to wszystko na szczescie, jest przejsciowe, organizm musi sie odtruc, bo przy tej chorobie jest podniesiony poziom mocznika we krwi.

koszt leczenia Mulinki 40pln - zastrzyk p.babeszjozie i długodzialajacy antybiotyk

[SIZE=1]duzo taniej niz u Zorby ;) ... on mial pierwszego dnia 3, a potem przez 2 dni po 2 zstrzyki (70pln)[/SIZE]

Posted

Na konto Molly wpłynęły
25zł - Elainfo bazarek
30zł - Lady Swallow ( za trzy miesiące ).
Przelałam na konto Ewanki 90 zł .
Prosiłabym o potwierdzenie tej wpłaty oraz poprzedniej.

Posted

Jo37 -dziękuję za info:loveu:

[COLOR=#48d1cc]Bardzo dziękujemy następnym ofiarodawcom :loveu:MOLLY przesyla całuski:loveu:[/COLOR]

Ewanko ponieważ leczenie Molly wyniosło 40 zł. a przelaliśmy 90 zł. to [SIZE=3]różnica 50zł bedzie na wirusówki które teraz bedą .[/SIZE]

Posted

[quote name='sonia71'](...)
Ewanko ponieważ leczenie Molly wyniosło 40 zł. a przelaliśmy 90 zł. to [SIZE=3]różnica 50zł bedzie na wirusówki które teraz bedą .[/SIZE][/QUOTE]

Oczywiscie, pieniadze u mnie nie zginą, w razie czego nadmiar odesle ;) .... a wirusowki dopiero za jakies 10 dni (slowa weta)

Posted

tak wiem że wirusówki za jakiś czas,ale z powodu ciągłych braków finansowych:placz: musimy wszystko ustawić tak żeby wiedzieć gdzie i ile mi brakuje :( i przez to wiem że wirusówki zabezpieczone,październikowe cdn, bedzie z bazarku czyli też zabezpieczone :) innych braków na razie nie liczę... ;),

nie wiem tylko co z tą sterylką ,to takie trochę ryzyko z tą pierwszą cieczką bo w sumie nie wiadomo kiedy bo chyba po 6 miesiącach tak?ja nie pamiętam czyli jakby nici z ogłoszeń to gdzieś w listopadzie pod koniec by była a dopiero potem ...ale co się bedziemy martwić teraz ...przecież będzie domek przed pierwszą co nie:diabloti:

Posted

trzymajmy za to kciuki, bo jak pisalam, cieczke Dosi przerabialismy .. dwa tygodnie bez snu i w ciagłym wyciu ... masakra ... nigdy wiecej .......... wrrrrrrrrr

trzeba szukac domku ... moze jeszcze gdzies oglaszac, to jest fantastyczna psinka no i jeszcze szczeniorek, co jest jej niewatpliwym atutem :)

Posted

Mollista jest ogłaszana gdzie się tylko da:allegro., teraz robią się pozostałe ogłoszenia,ja daję ją na wątka "przygarnę psa" nie ma jej tylko na Naszej klasie (tu nigdy nie założe ponownie konta bo dość miałam łancuszków szczęścia od wszystkich znajomych brrrr, i Facebooku(probowalam na nim ale się nie udało na razie)

Posted

[quote name='Ewanka']trzymajmy za to kciuki, bo jak pisalam, cieczke Dosi przerabialismy .. dwa tygodnie bez snu i w ciagłym wyciu ... masakra ... nigdy wiecej .......... wrrrrrrrrr

trzeba szukac domku ... moze jeszcze gdzies oglaszac, to jest fantastyczna psinka no i jeszcze szczeniorek, co jest jej niewatpliwym atutem :)[/QUOTE]
Fantastyczna i milutka!!!

Posted

przepraszam za nieobecnosc ale przeprowadalam sie i nie mam internetu plus dziecko mi sie po raz kolejny potwornie pochorowalo az o szpital zahaczylismy:-(
soniu powiedz mi ile deklaracji molly jestem w plecy, puszcze przelew jutro

Posted

Ogłoszenia:
[B]cafeanimal,
kupię psa,
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
gumtree,
ojej,
e-zwierzak,
animalia,
e-oferty,
szerlok,
lubliniak,
najpewniej,
kokosy,
top-ogłoszenia,
petsy,
pet world,
psiamania
[/B]

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']soniu nie moge wejsc w swoje pw, wyslij mi nr konta prosze na maila [email][email protected][/email][/QUOTE]

sacred PIRANHA poszło mailem.:)

[SIZE="3"][COLOR="#000080"]karolciasz28 -dziękujemy za ogłoszenia[/COLOR][/SIZE] :loveu::loveu::loveu:

Posted

[B]Molly wita o poranku :loveu:[/B]

[quote name='sonia71']a u Molly żadnego telefonu w sprawie domku :shake::-( cud dziewczynka a już prawie miesiąc jest w DT.[/QUOTE]

oj, to smutne ... nikt nie dzwonił ???

taka slicznotka, miejmy nadzieje, ze jednk domek sie szybko znajdzie, bo inaczej pilnie sterylka ... jak myslicie kiedy by mozna ja ciachnac? ... narazie niedlugo szczepienie na wirusowki.

Posted

Ewanko -już gdzieś tylko nie wiem na jakim wątku było poruszane kiedy ciachać młodzież i były 2 opcje-zależnie od weta
1. przed cieczką ale to wiąże się z nie do końca skończinym rozwojem suczki i może być nie do końca bezpieczne
2. po pierwszej cieczce (a tej przecież nie wiemy kiedy od 6miesiąca do 2 lat czyli zakończenia rozwoju