Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Erika to wspaniała dziewczyna, poznałam osobiście ją i jej rodziców, gdy adoptowali Melę z mieleckiego schroniska. Erika bardzo walczyła o małą, niestety przegrała. Myślę, że warto rozpatrzeć ten tymczas!

Posted

-zdjęcia ma tylko takie ,robione telefonem a sunia była zbyt szybka
-cała akcja z sunią byla w piątek po południu ,na przystanku trawała ok 2 godzin zanim zalatwiłam transport do schronu,czyli dzisiaj jest trzeci dzień jej pobytu,
nic nie wiem o niej -dla mnie jest szczeniakiem bo ciągle kogoś lub coś podgryzala ,szczególnie moją dłoń ,po drugie jest rozbrykana a po trzecie w szczególnym miejscu wygląda na młodą suczkę, - ale mogę się mylić .
-dlaczego w szpitaliku -bo tam było wolne miejsce,schroniskowy szukał na kwarantannie ale nie było jej gdzie dać ,stwierdził że kierownik sam ją na drugi dzień przeniesie
-wczoraj napisałam do Ulki spod Częstochowy jak z tym wolnym miejscem ale jeszcze nie odpisała
-sunia nie ma imienia ale gdyby coś to może być MEGI-takiej jeszcze nie było na forum,możecie same ją nazwać- jestem otwarta
-podkreślam jeszcze raz ważną rzecz-ze wzgledu na sytuację osobistą nie jestem dyspozycyjna ,nie dysponuję samochodem więc jakakolwiek akcja z sunią musi być przy waszej pomocy,oczywiście czuję się bardzo odpowiedzialna za nią i będę uczestniczyła we wszsytkich kosztach i sytuacjach osobiście na ile to będzie możliwe

PODSUMOWANIE KASOWE:
sonia71-30 zł./m-c ,część transportu,pierwszy wet(odrobaczanie,szczepienia ),połowa sterylki
zadra-coś
Tola-coś
agada-z bazarku może 30-50 zł.
sacred Piranha-10zł./m-c

Posted

Dostalam zapytanie na PW od soni.

Jestem bardzo daleko od Zamoscia, ale jak potrzebujecie, to mam wolne miejsce nawet od dzisiaj.
Bo moje podrzucone 5 szczeniakow juz w domkach, a od kilku dni tez Rumeczek... a jest duza szansa na dom dla Skubisia u mojej sasiadki.
Sunia jest sliczna, wiec jak ja oglosze na swoich lokalnych portalach, to pewnie tez moze szybko domek znalezc.
Koszt pobytu suni to 330,- zl.
U mnie sunie wszystkie biegaja od rana do wieczora po ogrodzie. Do kojcow wracaja dopiero na noc.
Sa wszystkie ze soba oswojone i nie ma zadnych konfliktow. Czuja sie po krotkim czasie , jak u siebie.

Posted

Jestem na zaproszenie Soni :)

... rzeczywiście śliczna suczynka, mam nadzieję, że właściciele płaczą za nią bardzo i jeszcze dzisiaj odbiorą sunię ze schroniska :)

... tak by było w idealnym świecie, a w realu, jak wiemy, bywa różnie :/

[SIZE=1][COLOR=silver]Na zapytanie odpowiedziałam na wątku mojego DT[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Tola']Sonia - moze sprobowac powysylac PW do osob z wątku Bursztyna moze swoje deklaracje przeniosą na sunię...
To taka moja propozycja...[/QUOTE]

dzięki Tolu za radę -spróbuję może faktycznie ktoś przełoży swoją deklarację :)

Zadra a czy Megi -dziewczyny zgodziły się na takie imię-po wyjściu ze schronu będzie pod opieką zamojskiego Emira i wszelkie umowy byłyby na fundację -szczerze mówiąc jeśli byłaby taka możliwość to proszę

Posted

Ja też deklaruje pomoc finansową cały tydzień mam wyrwany będę na forum od niedzieli trzymaj się mała jesteś piękna a futerko jak reczniczek z frotty

Posted

[quote name='Tola']Sonia - moze sprobowac powysylac PW do osob z wątku Bursztyna moze swoje deklaracje przeniosą na sunię...
To taka moja propozycja...[/QUOTE]
Doskonała propozycja Tolu. Przenosimy moją deklarację (20 zł) z Bursztynka na Megi :)

Posted

[quote name='Joodith']Doskonała propozycja Tolu. Przenosimy moją deklarację (20 zł) z Bursztynka na Megi :)[/QUOTE]

Joodith -już uzupełniam deklaracje:loveu::loveu::loveu:

Zapisuję sobie . Jakby coś to mogę być księgową Megi.
dzięki Jo37 :loveu::loveu::loveu: