IVV Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 kurde i to ten schron w Zamosciu :( moze do Erici rodzicow ? Quote
agusiazet Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Śliczna, mała dziewczynka, czy to szczeniak? Quote
agusiazet Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Erika to wspaniała dziewczyna, poznałam osobiście ją i jej rodziców, gdy adoptowali Melę z mieleckiego schroniska. Erika bardzo walczyła o małą, niestety przegrała. Myślę, że warto rozpatrzeć ten tymczas! Quote
IVV Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 nazwijcie ja jakos ...jest taka bezosobowa,bezimienna ...:( Quote
sacred PIRANHA Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 myslałam o małej...nie ma na co czekać zbierajmy deklaracje chocby po 5 zł, każdy grosik się liczy! może ktoś ma propozycje imienia? bo rzeczywiście jak IVV zauważyłą ona nie ma nawet imienia :-( Quote
sonia71 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 -zdjęcia ma tylko takie ,robione telefonem a sunia była zbyt szybka -cała akcja z sunią byla w piątek po południu ,na przystanku trawała ok 2 godzin zanim zalatwiłam transport do schronu,czyli dzisiaj jest trzeci dzień jej pobytu, nic nie wiem o niej -dla mnie jest szczeniakiem bo ciągle kogoś lub coś podgryzala ,szczególnie moją dłoń ,po drugie jest rozbrykana a po trzecie w szczególnym miejscu wygląda na młodą suczkę, - ale mogę się mylić . -dlaczego w szpitaliku -bo tam było wolne miejsce,schroniskowy szukał na kwarantannie ale nie było jej gdzie dać ,stwierdził że kierownik sam ją na drugi dzień przeniesie -wczoraj napisałam do Ulki spod Częstochowy jak z tym wolnym miejscem ale jeszcze nie odpisała -sunia nie ma imienia ale gdyby coś to może być MEGI-takiej jeszcze nie było na forum,możecie same ją nazwać- jestem otwarta -podkreślam jeszcze raz ważną rzecz-ze wzgledu na sytuację osobistą nie jestem dyspozycyjna ,nie dysponuję samochodem więc jakakolwiek akcja z sunią musi być przy waszej pomocy,oczywiście czuję się bardzo odpowiedzialna za nią i będę uczestniczyła we wszsytkich kosztach i sytuacjach osobiście na ile to będzie możliwe PODSUMOWANIE KASOWE: sonia71-30 zł./m-c ,część transportu,pierwszy wet(odrobaczanie,szczepienia ),połowa sterylki zadra-coś Tola-coś agada-z bazarku może 30-50 zł. sacred Piranha-10zł./m-c Quote
zuziaM Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Dostalam zapytanie na PW od soni. Jestem bardzo daleko od Zamoscia, ale jak potrzebujecie, to mam wolne miejsce nawet od dzisiaj. Bo moje podrzucone 5 szczeniakow juz w domkach, a od kilku dni tez Rumeczek... a jest duza szansa na dom dla Skubisia u mojej sasiadki. Sunia jest sliczna, wiec jak ja oglosze na swoich lokalnych portalach, to pewnie tez moze szybko domek znalezc. Koszt pobytu suni to 330,- zl. U mnie sunie wszystkie biegaja od rana do wieczora po ogrodzie. Do kojcow wracaja dopiero na noc. Sa wszystkie ze soba oswojone i nie ma zadnych konfliktow. Czuja sie po krotkim czasie , jak u siebie. Quote
sonia71 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Zuziu -bardzo ci dziękuję ,proszę potrzymaj to miejsce wstępnie ,wątek jest nowy i muszę zacięgnąć rady żeby wszystko było dobrze -dzięki Quote
zuziaM Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Nie ma sprawy. I tak kilka dni nie bede przyjmowala, bo musze wymalowac budki i odswiezyc po Rumeczku i szczeniaczkach. Miejsce czeka. Quote
sacred PIRANHA Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 czyli wstepne mamy miejscowke ludzie pomozcie! potrzebujemy deklaracji chocby najmniejszych, to być albo ne byc dla tej suni! dajmy jej szanse...w schronisku będzię po prostu jedną z wieli gdzies tam w ktoryms boksie... Quote
Tola Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Sonia - moze sprobowac powysylac PW do osob z wątku Bursztyna moze swoje deklaracje przeniosą na sunię... To taka moja propozycja... Quote
Ewanka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Jestem na zaproszenie Soni :) ... rzeczywiście śliczna suczynka, mam nadzieję, że właściciele płaczą za nią bardzo i jeszcze dzisiaj odbiorą sunię ze schroniska :) ... tak by było w idealnym świecie, a w realu, jak wiemy, bywa różnie :/ [SIZE=1][COLOR=silver]Na zapytanie odpowiedziałam na wątku mojego DT[/COLOR][/SIZE] Quote
IVV Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 dobrze ze jest miejsce :) niech bedzie Meggi tak jak sonia zaproponowala,postaram sie podeslac 50zl ,ale niestety jednorazowo... Quote
zadra Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Deklaruję dla Meggi 20 pln opłaty stałej. Soniu świetnie sobie radzisz!! Quote
sonia71 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='Tola']Sonia - moze sprobowac powysylac PW do osob z wątku Bursztyna moze swoje deklaracje przeniosą na sunię... To taka moja propozycja...[/QUOTE] dzięki Tolu za radę -spróbuję może faktycznie ktoś przełoży swoją deklarację :) Zadra a czy Megi -dziewczyny zgodziły się na takie imię-po wyjściu ze schronu będzie pod opieką zamojskiego Emira i wszelkie umowy byłyby na fundację -szczerze mówiąc jeśli byłaby taka możliwość to proszę Quote
FIFA Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ja też deklaruje pomoc finansową cały tydzień mam wyrwany będę na forum od niedzieli trzymaj się mała jesteś piękna a futerko jak reczniczek z frotty Quote
sonia71 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 FIFA-dzięki ,na rzie cię wpiszę w jednorazowe a jak określisz się to ewentualnie cię przeniosę na stałe :) Quote
Joodith Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Tola']Sonia - moze sprobowac powysylac PW do osob z wątku Bursztyna moze swoje deklaracje przeniosą na sunię... To taka moja propozycja...[/QUOTE] Doskonała propozycja Tolu. Przenosimy moją deklarację (20 zł) z Bursztynka na Megi :) Quote
Jo37 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Zapisuję sobie . Jakby coś to mogę być księgową Megi. Quote
sonia71 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Joodith']Doskonała propozycja Tolu. Przenosimy moją deklarację (20 zł) z Bursztynka na Megi :)[/QUOTE] Joodith -już uzupełniam deklaracje:loveu::loveu::loveu: Zapisuję sobie . Jakby coś to mogę być księgową Megi. dzięki Jo37 :loveu::loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 podrzucam babelka! zbieramy peniązki na wykupienie jej szansy na szczescie!!! Quote
Ra_dunia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 śliczna... ale ja już nie mam ani grosika :( Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 podrzucam, zbieramy pieniązki by móc sunie zabrac i dac jej szanse na dom!!! Quote
Recommended Posts