Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][/FONT]

[FONT=Century Gothic]A chcesz w zęby:diabloti:[/FONT]
Sie dopiero ucze:obrazic::cool1:

Eeee tam, pierdziule taką męczarnie:roll:

To co, chcesz pierożka:cool3:..................:errrr:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Medorowa']Sie dopiero ucze:obrazic::cool1:

[FONT=Century Gothic]No dobra, dobra...i tak goopiutka umrzesz :evil_lol::loveu:[/FONT]

Eeee tam, pierdziule taką męczarnie:roll:

[FONT=Century Gothic]wcale nie takie jak sie może wydawać....na prawde najadam się do syta...najbardziej brakuje mi słodyczy i przekąsek;)[/FONT]

To co, chcesz pierożka:cool3:..................:errrr::icon_roc::icon_roc::icon_roc:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Pierożka chcialaś ...:hmmmm: miałam z grzybami ..pyszoteria , dostałam wczoraj od mamy Tengusi :multi::loveu:....dżisys ale sie najadłam :oops:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]I ty przeciwko mnie:placz:[/FONT]

[FONT=Georgia]bo się zawstydziłam :oops:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]A czym?:crazyeye:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Pierożka chcialaś ...:hmmmm: miałam z grzybami ..pyszoteria , dostałam wczoraj od mamy Tengusi :multi::loveu:....dżisys ale sie najadłam :oops:[/FONT]

ja wczoraj ze szpinakiem jadłam mniaaaam... :p

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]co to już nawet człowiekowi nie wolno się zawstydzić? :evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Można, ale zeby tak byle czym:niewiem:[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']czesc kobieto z sokiem bez % :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Cześć nie mogąca procentów:diabloti:[/FONT]

zuzolandia Doberek :loveu::loveu:

a ja sem zamowilam silikonowe majtasy i sie juz nie bede dołowac z powodu plaskodoopia :multi::multi:

KCM :lol:
[FONT=Century Gothic]Pooooka:razz:

JCTK:loveu:
[/FONT]

zuzolandia A Japkowa gdzie?????

a wiesz dokonałam odkrycia ...najlepsza
na schudniecie jest ...

grypa żołądkowa :multi:

:diabloti::diabloti::diabloti:
[FONT=Century Gothic]A ja byłam na świniobiciu:p

No ładnie mi życzysz....ładnie:shake:
[/FONT]

Yana poniedziałkowe witanko ;-)
[FONT=Century Gothic]Witaj Yanusia:multi:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]doszło do mordu świnki? :crazyeye::crazyeye:[/FONT]
ano doszło....

Booszzz co to jest to nowe Dogo? Porażka jakaś.... nie widzę emot.....nawet nie mogę pokazać wkurwa!!!! Booszz co to jest...nie wiem gdzie co jest, jak się nazywa!!! Prawie wszystko po angielsku!!!! a na dodatek nowa grafika jest do bani, jest mdła, brzydka i przede wszystkim NIECZYTELNA!!! Czyj to pomysł???? Tragedia! Dogo się kończy....serio!

Ide stad bo wkurwa mam GRRRRRRRRRRRRR!

Posted

apple napisał(a):
ano doszło....

Booszzz co to jest to nowe Dogo? Porażka jakaś.... nie widzę emot.....nawet nie mogę pokazać wkurwa!!!! Booszz co to jest...nie wiem gdzie co jest, jak się nazywa!!! Prawie wszystko po angielsku!!!! a na dodatek nowa grafika jest do bani, jest mdła, brzydka i przede wszystkim NIECZYTELNA!!! Czyj to pomysł???? Tragedia! Dogo się kończy....serio!

Ide stad bo wkurwa mam GRRRRRRRRRRRRR!

podzielam twoja opinie :angryy:

Posted

zuzolandia napisał(a):
nie jestes odosobniona w swoich odczuciach........
jam prawie slepa a przez to nowe nieczytelne i mdłe dogo oslepne do reszty ..buuuuuuuuuuuu
Bidulka......moze Ci Mikołaj gogle przyciemniane przyniesie ;-)

Posted

sota36 napisał(a):
mNIE TE DOGO DALJE WKURZA - FOT NIE UMIE WKLEIC - TYLKO LINKI, EDYCJA POSTOW DO DOOPY! fUJ! a CIE TYZ KOCHOM!

no i co zrobić....chyba tego nie zmienią.....mnie to sie nawet nie chce pisać nic na tym NOWYM dogo

JCTK:loveu: