apple Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='zuzolandia']ni ma spry :evil_lol: jaaaa jo sie kupia silikonowe wkladki :diabloti::diabloti: grilos tak w grudniu co nie? przed swietami :eviltong: tradycyjnie :multi: hihihihiihihi [FONT=Century Gothic]W grudniu...jak dla mnie bomba....będziem mieć nową "świecka tradycje":evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [FONT=Georgia]Dżąpko :multi::multi: doszły mnie słuchy że tu jakaś silikoniara tyłkowa śmiga :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Dżąpko :multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]doszły mnie słuchy że tu jakaś silikoniara tyłkowa śmiga :evil_lol::evil_lol:[/FONT] koniara a jakże a kun sie SILI nazywo :diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 pyyyyyyycha sok żurawinowy a może jakies % do tego soku :diabloti: Quote
apple Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Dżąpko :multi::multi: doszły mnie słuchy że tu jakaś silikoniara tyłkowa śmiga :evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Nooo, chyba sciepę dla Zuzolowej zrobimy:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='dbsst']pyyyyyyycha sok żurawinowy a może jakies % do tego soku :diabloti: [FONT=Century Gothic]Udam, że nie słyszałam:cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [FONT=Arial]oooo będą fotasy z Grilka :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nooo, chyba sciepę dla Zuzolowej zrobimy:evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]można by z jakimś bazarkiem ruszyć :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]oooo będą fotasy z Grilka :diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Noooo w grudniu po południu:diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia]można by z jakimś bazarkiem ruszyć :evil_lol:[/FONT] :roflt::roflt::roflt:[FONT=Century Gothic]wylałem se herbatę:roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Noooo w grudniu po południu:diabloti:[/FONT] :roflt::roflt::roflt:[FONT=Century Gothic]wylałem se herbatę:roll:[/FONT] :hmmmm:.....:roll: Quote
sota36 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jeee grillos! Grillos!! hura!!! jak nas nie zaprosza, to i tak sie wprosimy, choc.... moz enie....bo moze nas nie bedzie... zalezy kiedy...a jak nam terminy i inksze sprawy spasza. to bedziemy! 2plus2!!!! A ja schudla - i kilo!:) Quote
apple Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Alicja']:hmmmm:.....:roll: [FONT=Century Gothic]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: "łam" miało być:evil_lol: a ty się nie doszukuj haczyków:evil_lol:[/FONT] sota36 Jeee grillos! Grillos!! hura!!! jak nas nie zaprosza, to i tak sie wprosimy, choc.... moz enie....bo moze nas nie bedzie... zalezy kiedy...a jak nam terminy i inksze sprawy spasza. to bedziemy! 2plus2!!!! A ja schudla - i kilo!:smile:[FONT=Century Gothic]I pewnie jeszcze sie specjanie nie meczyłaś żeby schudnąć co?:cool1: No ja myślę, ż nam spasza terminy...ja własciwie jestem w każdy weekend do dyspozycji:p[/FONT] Quote
sota36 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ISPAGUL i top slim! i juz kilo mniej, i juz brzusio spaszczomy:) a teraz ide na lody! Quote
apple Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='sota36']ISPAGUL i top slim! i juz kilo mniej, i juz brzusio spaszczomy:) a teraz ide na lody! [FONT=Century Gothic]To ty też się tym glutem raczysz:evil_lol:[/FONT] Quote
sota36 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja to chyba jestem prekursorem w stosowaniu ispagulu! Ale co jak co - w sumie 4 kilo poszlo;) Quote
jonQuilla Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Alicja']:hmmmm:.....:roll: [FONT=Georgia] a spójrz mamcia jak zareagowała :) widać coś ją poruszyło [/FONT]:diabloti: Quote
apple Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='sota36']Ja to chyba jestem prekursorem w stosowaniu ispagulu! Ale co jak co - w sumie 4 kilo poszlo;) [FONT=Century Gothic]No to po co ja tą diete trzymam:cool1:[/FONT] [FONT=Georgia]a spójrz mamcia jak zareagowała :smile: widać coś ją poruszyło [/FONT]:diabloti:[FONT=Century Gothic]te ...psycholożka się znalazła:eviltong:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 co to za smichy chichy z przypadłosci wielce dramatycznej :mad::mad::mad: a ściepe to robcie na grypowe medykamenty ..dopadło mnie to ustrojstwo:placz::placz: doberek :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]te ...psycholożka się znalazła:eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: też Cię kocham :loveu:[/FONT] Quote
apple Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='zuzolandia']co to za smichy chichy z przypadłosci wielce dramatycznej :mad::mad::mad: a ściepe to robcie na grypowe medykamenty ..dopadło mnie to ustrojstwo:placz::placz: doberek :loveu: [FONT=Century Gothic]Najlepszy medykament to czosnek....ja jadam regularnie, we wszystkim czym można i nie choruję od nie pamietam kiedy;)[/FONT] [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: też Cię kocham :loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]No to grę wstępną mamy za sobą:evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]No to grę wstępną mamy za sobą:evil_lol:[/FONT] :eek2::scared: Quote
Alicja Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Najlepszy medykament to czosnek....ja jadam regularnie, we wszystkim czym można i nie choruję od nie pamietam kiedy;)[/FONT] [FONT=Arial] już cie Alzhaimer dopadł :glaszcze::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No to grę wstępną mamy za sobą:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] ooooooola la :evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dieta niełączenia połączona z dietą niskokaloryczną;)[/FONT] Że whatta fu*k:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I dużo ruchu.....tylko ze ja uwielbiam świńskie jedzenie (pizze, hamburgety, w ogóle fast foody) A do tego kluchy, pierogi i ziemniaki....uwielbiam...to jest moja zmora:placz:[/FONT] No, ja dzisiaj już wpierdzieliłam 12 pierogów:grins: Na śniadanie, drugie śniadanie i na obiad:evil_lol::evil_lol: [quote name='basia2202']Ty to weź się w mózg dobrze puknij... dieta jej w głowie... :shake: Medorowa... im starsza jesteś, tym bardziej fiksujesz :eviltong: Ty to chuda jesteś, nie masz co zrzucać...;) no chyba, że masz kilo tłuszczu na piętach i nie pokazujesz go publicznie :diabloti: :evil_lol: Kobieto...puchu marny...chuda to ja byłam x lat temu(choć wtedy też uważałam, że mam nadprogramowe kg, ale to chyba jak każde dziewcze w tym wieku)...teraz lata już nie te, to i metabolizm tysz nie taki, jak kiedys...wiem co mówię;) Robię to dla siebie, bo wiem, że będę się lepiej czuła, a pare kilosów w dół mi nie zaszkodzi;) Cze Dżapko - chcesz pieroga:eating: Quote
apple Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Sześć Ciotka! [FONT=Century Gothic]Cześć Słoneczko:loveu:[/FONT] jonQuilla :eek2::scared:[FONT=Century Gothic]A co ty taka zgorszona:roll:[/FONT] [FONT=Arial]już cie Alzhaimer dopadł :glaszcze::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie Alzheimer ino skleroza[/FONT]:evil_lol: Medorowa Że whatta fu*k:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic] Booszz Medorowa jak ty mało o życiu wiesz:diabloti::evil_lol: No Dieta niełączenia polega głównie na tym aby nie łączyć ze sobą białek i węglowodanów. Innymi słowy jeśli jesz ziemniaki, makaron czy ryż to nie jesz z nimi mięsa. Jeśli jesz mięso to z warzywami. warzywa należą do grupy neutralnej więc można je jeść zarówno z białkiem jak i węglowodanami...kumasz:razz: No a oprócz tego wybieram produkty jak najnizej kaloryczne...nie smażę ale gotuję mięso i ryby....no to tyle:p A i ten ispagul piję.....bleee:placz:[/FONT] Cze Dżapko - chcesz pieroga:eating:[FONT=Century Gothic]A chcesz w zęby:diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts