apple Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]poprawię się, przynajmniej się poprawię :)[/FONT] [FONT=Century Gothic]No to przynieś coś niskokalorycznego:cool3:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to przynieś coś niskokalorycznego:cool3:[/FONT] [FONT=Georgia] skoro nalegasz to przynoszę kolacyjkę :)[/FONT] [FONT=Georgia]smacznego :razz: a tam miało być że przynajmniej się postaram :) :evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] skoro nalegasz to przynoszę kolacyjkę :)[/FONT] [FONT=Georgia]smacznego :razz: a tam miało być że przynajmniej się postaram :) :evil_lol: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Właśnie popycham taka kolację:placz: No postarałaś sie...nie ma co:cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Właśnie popycham taka kolację:placz: No postarałaś sie...nie ma co:cool1:[/FONT] [FONT=Georgia]tylko nie za dużo bo w nocy będziesz wstawać często na siQ i sie nie wyśpisz a tego byśmy nie chcieli :)[/FONT] Quote
apple Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tylko nie za dużo bo w nocy będziesz wstawać często na siQ i sie nie wyśpisz a tego byśmy nie chcieli :)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie wyśmiewaj się:placz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie wyśmiewaj się:placz:[/FONT] [FONT=Georgia]ale kiedy ja jestem śmiertelnie poważna :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [FONT=Arial]co ty tak wode na blogasie lejesz :cool1:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ty skąd wiesz takie rzeczy?:razz: Moze my jestesmy białym małżeństwem?:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobry......proszę mnie wspierać mentalnie:evil_lol:[/FONT] aaaaaa rozumiem ...Ala to niepokalane poczecie :cool3::cool3: a ja se wlasnie żrem maślane ciasteczka :eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='zuzolandia'] a ja se wlasnie żrem maślane ciasteczka :eviltong::eviltong: [FONT=Georgia] to jeszcze zrób maślane oczka, może Cię japco oszczędzi pomimo tego kuszenia :evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]to jeszcze zrób maślane oczka, może Cię japco oszczędzi pomimo tego kuszenia :evil_lol:[/FONT] siem nie bojam :diabloti::diabloti: teraz sobie zrobie lody truskaffkowe z poleffa szekuladowom :eviltong: Quote
taxelina Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 to nie bedzie fot? zapraszam w takim razie do mnie na foty :D Quote
dbsst Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]co ty tak wode na blogasie lejesz :cool1:[/FONT] w ł a ś n i e :cool1: Quote
apple Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='zuzolandia']aaaaaa rozumiem ...Ala to niepokalane poczecie :cool3::cool3: a ja se wlasnie żrem maślane ciasteczka :eviltong::eviltong:[FONT=Century Gothic]No ja nie wiem, ja się na tym nie znam:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ina......ić mi z tymi ciastkami:angryy:[/FONT] [FONT=Georgia] to jeszcze zrób maślane oczka, może Cię japco oszczędzi pomimo tego kuszenia :evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Ojj to jej chyba nie pomoże :cool1:[/FONT] siem nie bojam :diabloti::diabloti: teraz sobie zrobie lody truskaffkowe z poleffa szekuladowom :eviltong:[FONT=Century Gothic]WON!!! Siło nieczysta:placz:[/FONT] deer_1987 to nie bedzie fot? zapraszam w takim razie do mnie na foty :-D[FONT=Century Gothic]Na to wychodzi:evil_lol: Ide;)[/FONT] dbsst Cytat: Napisał Alicja [FONT=Arial]co ty tak wode na blogasie lejesz :cool1:[/FONT] w ł a ś n i e :cool1:[FONT=Century Gothic]Bo nie ma kalori:p[/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 NIECZYSTA znowu przyszła :diabloti::diabloti::diabloti: wygonic sie nie da :diabloti::diabloti::diabloti: tera idzie z kudłatymi na siq a potem se zrobi .. - bułeczke z czosnkiem w piekarniku -kiełbaske przypieczoną na patelni -sos głakamole -herbatke z sokiem zurawionowym - i zeby sie dobić - lody truskaffkowe z adwokatem i polewa szekuladową :diabloti::diabloti::diabloti: i wszystko to zeżre patrząc na M jak miłośc :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='zuzolandia']NIECZYSTA znowu przyszła :diabloti::diabloti::diabloti: wygonic sie nie da :diabloti::diabloti::diabloti: tera idzie z kudłatymi na siq a potem se zrobi .. - bułeczke z czosnkiem w piekarniku -kiełbaske przypieczoną na patelni -sos głakamole -herbatke z sokiem zurawionowym - i zeby sie dobić - lody truskaffkowe z adwokatem i polewa szekuladową :diabloti::diabloti::diabloti: i wszystko to zeżre patrząc na M jak miłośc :eviltong::eviltong:[FONT=Century Gothic]Jak bym Cię tak nie koffała to bym Cię normalnie znienawidziła za to menu:cool1:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jak bym Cię tak nie koffała to bym Cię normalnie znienawidziła za to menu:cool1:[/FONT] tyz cie kofffpomm :loveu::loveu: słuchaj w aptece jest taki preparat nazywa sie aspagul ..jest swietny na odchudzanie ...dodaje sie go do jogurtu lub robi na gesto jak kleik np z sokiem żurawinowym.moja kumpela go stosuje juz pol roku i schudła prawie 10 kg..wazyła 80 kg przy wzroscie 165 cm :shake:...jedzac wszystko ... najlepiej kupić w saszetkach ... Quote
taxelina Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 wpisalam w google i poprawia mi na ispagul... hm dziwne ispagul odchudzanie - Google-sökning Quote
zuzolandia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='deer_1987']wpisalam w google i poprawia mi na ispagul... hm dziwne ispagul odchudzanie - Google-sökning no wlasnie :loveu: mnie tez ychodzi ispagul..moze Kaska se po prostu tak na niego mówi aspagul zamiast ispagul ..zapytam ..:lol: niemniej to wlasnie owy preparat .. Quote
taxelina Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ciekawe w sumie czy ma jakies negatywne skutki bo z tego co czytam to na zaparcia i biegunki cos przeczyszczajacego jakby Quote
zuzolandia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='deer_1987']Ciekawe w sumie czy ma jakies negatywne skutki bo z tego co czytam to na zaparcia i biegunki cos przeczyszczajacego jakby Kumpela ma sie jak narazie calkiem dobrze efektow ubocznych nie miala je go go 3 razy dziennie przed sniadaniem obiadem i kolacją ..i chwali ów specyfik a efekty widze niemal codziennie w postaci Kaski odchudzonej o 10kg :lol:... osobiscie nie stosowałam bo ja to bym raczej cosik na przytycie potrzebowała wiec nic wiecej powiedziec nie moge :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Mi troche szkoda ze nie stac nas na karte na silownie, kiedys bylo nas stac i widac bylo ogolny efekt a teraz.. :( Quote
zuzolandia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='deer_1987']Mi troche szkoda ze nie stac nas na karte na silownie, kiedys bylo nas stac i widac bylo ogolny efekt a teraz.. :( ja to sie brzydze wysilkiem fizycznym :diabloti::diabloti::diabloti: a tak powaznie to jestem zbyt leniwa zeby cokolwiek cwiczyc biegać czy cosik tam jeszcze ...spacerki owszem jak najbardziej :evil_lol: ...ja to jestem typem kanapowca książkowego ..moge tak całyyy dzien :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='zuzolandia']NIECZYSTA znowu przyszła :diabloti::diabloti::diabloti: wygonic sie nie da :diabloti::diabloti::diabloti: tera idzie z kudłatymi na siq a potem se zrobi .. - bułeczke z czosnkiem w piekarniku -kiełbaske przypieczoną na patelni -sos głakamole -herbatke z sokiem zurawionowym - i zeby sie dobić - lody truskaffkowe z adwokatem i polewa szekuladową :diabloti::diabloti::diabloti: i wszystko to zeżre patrząc na M jak miłośc :eviltong::eviltong: O jaaa:mdleje: podziel się:modla: A Tobie mówimy cześć Dżapuszko:hand::loveu: Quote
apple Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='zuzolandia']tyz cie kofffpomm :loveu::loveu: słuchaj w aptece jest taki preparat nazywa sie aspagul ..jest swietny na odchudzanie ...dodaje sie go do jogurtu lub robi na gesto jak kleik np z sokiem żurawinowym.moja kumpela go stosuje juz pol roku i schudła prawie 10 kg..wazyła 80 kg przy wzroscie 165 cm :shake:...jedzac wszystko ... najlepiej kupić w saszetkach ... [FONT=Century Gothic]:-o A on jest na receptę?[/FONT] Quote
apple Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='deer_1987']Mi troche szkoda ze nie stac nas na karte na silownie, kiedys bylo nas stac i widac bylo ogolny efekt a teraz.. :([FONT=Century Gothic]Nic sie nie martw, a mam w domu steper a myslisz że chce mi sie chodzic?:evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts