apple Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='sota36']Gardiny to firanki!!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no to trza było gadać ze firanki:splat: Quote
e.v.a Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple'] w doope se strzel z tej procy a nie mnie tu strzaszysz :razz: [quote name='sota36']Gardiny to firanki!!!!!!!!!!!! a cała reszta??:evil_lol: Quote
apple Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='evaxon']w doope se strzel z tej procy a nie mnie tu strzaszysz :razz: a cała reszta??:evil_lol:No przeca cię strzeliłam w doope....wedle zyczenia:diabloti: Dobra spadam.......paaaaaaaa:loveu: Quote
sota36 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 zuzolandia napisał(a):no jak co gryfne? przeca godom GARDINYY!!!! slunskos frela i niy kumosz? haaaa czyli zetoniara jestes? hihihihihihihihihihi jak mosz tako przerwy miedzy zębolami ;-) tlumaczeni: "no co piekne? Firanki mowie!, Jestes Slazaczka - (slaska dziewczyna, panienka) a nie rozumiesz? Reszta chyb ajansa? Quote
e.v.a Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 sota36 napisał(a):tlumaczeni: "no co piekne? Firanki mowie!, Jestes Slazaczka - (slaska dziewczyna, panienka) a nie rozumiesz? Reszta chyb ajansa? jaaaa cieeeeee a skad ty to wiesz:diabloti: fenkjuuu :loveu:\\ a o jakie fianki chodzi :evil_lol: apelka spadaj :eviltong: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 dziołcha ....kaj ty żyjesz ....jak można nie wiedzieć co to gardiny , szrank i gybiz :mad: a w antryju na byfyju stoła szolka tyju :p Quote
zuzolandia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Eff o firanki w oknie !!!!!!!!!! cos Ty dzisiej piła ????? pewno zgerowany tyj z antryja hihihihihih Quote
sota36 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='zuzolandia']Eff o firanki w oknie !!!!!!!!!! cos Ty dzisiej piła ????? pewno zgerowany tyj z antryja hihihihihih tlumaczenie: zepsuta (spelsniala) herbate , ktora byla w przedpokoju. JA CHOC BASZTARD ( fater mi sie zgizdzil) nie Slazaczka - ale mieszkam na Slasku i jestem z tego dumna! Quote
e.v.a Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 zuzolandia napisał(a):Eff o firanki w oknie !!!!!!!!!! cos Ty dzisiej piła ????? pewno zgerowany tyj z antryja hihihihihih nic nie piłam ale nie czaje co ma firanka do przerw miedzy zebami apelki ktora je zimne kalafiory:niewiem: sota36 napisał(a):tlumaczenie: zepsuta (spelsniala) herbate , ktora byla w przedpokoju. JA CHOC BASZTARD ( fater mi sie zgizdzil) nie Slazaczka - ale mieszkam na Slasku i jestem z tego dumna! :evil_lol: od dzis bedziesz moim tłumaczem :evil_lol: Quote
BeaC Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Alicja']dziołcha ....kaj ty żyjesz ....jak można nie wiedzieć co to gardiny , szrank i gybiz :mad: a w antryju na byfyju stoła szolka tyju :p All ty mi to zaraz przetłumacz bo ja nic a nic nie kumam witaj jabłuszkowa:multi::multi::multi: Quote
apple Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='evaxon'] apelka spadaj :eviltong:Ale ja stojem to z czego mam spadać:roll: [quote name='Alicja']dziołcha ....kaj ty żyjesz ....jak można nie wiedzieć co to gardiny , szrank i gybiz :mad: a w antryju na byfyju stoła szolka tyju :p Buhahahahahahahhaha:evil_lol: [quote name='BeaC']All ty mi to zaraz przetłumacz bo ja nic a nic nie kumam witaj jabłuszkowa:multi::multi::multi:No przyjdzie ci żyć w niewiedzy bo Ali nie ma:evil_lol::eviltong: Albo bede łaskawa: w przedpokoju na kredensie stoi kubek z herbatą;) Quote
apple Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Rinuś']cześć zołzo :loveu:Nie ma jak czułe słówko z rana:diabloti: Quote
Rinuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='apple']Nie ma jak czułe słówko z rana:diabloti: Ciesz się, że w ogóle weszłam się przywitać :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cze Ślonzaro! Zuza mo kolczyki w uszach! Ani nie pisnęła! Zuch dziewucha! Quote
jbk Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jakie piękne śląskie pogawędki ;)) Ja niby na Śląsku, ale w sumie od niedawna, kiedyś Skoczów nie należał do Śląska, a w ogóle, to zawsze mówię, że to Beskid Cieszyński ;)) Temu NIC A NIC NIE ROZUMIEM :diabloti: Quote
zuzolandia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Achhh jak tu swojsko ;-) hihihih i wszystko rozumiem;-) siemaa! Quote
apple Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Rinuś']Ciesz się, że w ogóle weszłam się przywitać :diabloti: No ciesze się przecież że mnie Jaśnie Pani zaszczyciła:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Cze Ślonzaro! Zuza mo kolczyki w uszach! Ani nie pisnęła! Zuch dziewucha!Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!:multi: [quote name='jbk']Jakie piękne śląskie pogawędki ;)) Ja niby na Śląsku, ale w sumie od niedawna, kiedyś Skoczów nie należał do Śląska, a w ogóle, to zawsze mówię, że to Beskid Cieszyński ;)) Temu NIC A NIC NIE ROZUMIEM :diabloti:Przywykniesz;).....jeszcze pare takich hanysowych spotkań i bedziesz godała jak prawdziwo szwarno dzioucha;) [quote name='zuzolandia']Achhh jak tu swojsko ;-) hihihih i wszystko rozumiem;-) siemaa!Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh:loveu: Quote
jbk Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='apple'] Przywykniesz;).....jeszcze pare takich hanysowych spotkań i bedziesz godała jak prawdziwo szwarno dzioucha;) Wierzę Ci na słowo ;) Quote
apple Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='evaxon']czesc ci apelko:multi::multi::multi: Cześć ci Effo na reszcie jesteś aby dotrzymać mi towarzystwa w pracy:multi: [quote name='jbk']Wierzę Ci na słowo ;)Nie musisz masz u mnie karnet:evil_lol: Jakby co to reklamuj;) Quote
apple Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 ale znalazłam boskie foty:evil_lol: Nowe logo firefoxa:razz: buhahahahahaha:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='apple']ale znalazłam boskie foty:evil_lol: Nowe logo firefoxa:razz: buhahahahahaha:evil_lol: buahahahahahahah :grin: wymiekam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: appelko ... Tigra smierdzi :roll: Quote
Alicja Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='zuzolandia']Eff o firanki w oknie !!!!!!!!!! cos Ty dzisiej piła ????? pewno zgerowany tyj z antryja hihihihihih ja jak my tyj zalywali w dzbonku to nie roz zgerowoł :diabloti:.....sfermentowoł :p [quote name='apple']A No przyjdzie ci żyć w niewiedzy bo Ali nie ma:evil_lol::eviltong: jestem :p Albo bede łaskawa: w przedpokoju na kredensie stoi kubek z herbatą;) szolka dziołcha , szolka ....szklanka taka Peerelowska na spodku :p jestem ...byłam po pracy pooddychać jebieńskim powietrzem :p Quote
Recommended Posts