Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tu dowód.....żeby nie było ze cyganię...no doopa na podłodze:evil_lol:

No tu kultura....na krześle...a co:evil_lol:

Gdzie mnie tą lampą po okach:roll:

Gutek zrezygnowany wlaz pod stół....nic mu nie chcęli dać zes tołu...nic normalnie:shake::evil_lol:

Na koniec było Grupen Fotos:loveu: ( oczywiście mój robił...bo nie ostre):cool1:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze jedno dzieło sztuki:cool1:

P.S. I zapomniałam powiedzieć że te ciotki to albo powariowały albo w totka wygrały:diabloti::razz: bo nas prezentami obsypały:roll: Tzn...Alutkę...chociaz ja tez dostałam...stroik od ciotki Joli:loveu: Dziękować raz jeszcze:loveu:

A oto dowody: Stroik:loveu:

Posted

:roll:[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:czi gracje ;)
http://img357.imageshack.us/img357/6493/tnobraz307iq5.jpg

ale twój TZ to mo talynt do focenia jak skurczybyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie do się ukryć :roflt:

No przeca wim..........:roll: No ale coż mam zrobić.......:evil_lol:

sota36 Wykasuj te foty z tym kaszalotem!!!!! czyli zy mna! Trza dylo robic je , jak zem byla jeszcze piykno!

A stroik wykonaly z makaronu dzieci ze szkoly specjalnej!
Weź ciotka nie pitol...paczaj na mnie...normalnie jak Holly Dolly wyszłam i nie płaczę:evil_lol:

Tak...cudne te dzieciaki takie cudeńka robią:loveu:

Posted

[quote name='sota36']Noooooooooooooooooooooooo, na Allegro z nim! Albo na obroza, to Jego ulubiona - pod pradem!HaHahahahahaha:evil_lol: Druga wersja bardziej mu się podoba:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Mówisz? A jak niby?:roll: Moze się skuszę:evil_lol:no jak? Zakladasz, dajesz 10.000 wat i z TZa kupka popiolu, potem do ZUS , bo ubezpieczony jest przeca. I mosz , tj. ni mosz starego TZa, wymiynios na mlodszy model, a ZUS Ci placi zasilek ...pogrzebowy - cokolwiek on znaczy.

Posted

[quote name='sota36']no jak? Zakladasz, dajesz 10.000 wat i z TZa kupka popiolu, potem do ZUS , bo ubezpieczony jest przeca. I mosz , tj. ni mosz starego TZa, wymiynios na mlodszy model, a ZUS Ci placi zasilek ...pogrzebowy - cokolwiek on znaczy.
NO taaaaaak ty to masz łeb..........:evil_lol:

Dobra kochane...musze uciekać.....Ala marudzi:cool1: Niewyspana dzisiaj:roll:

Wpadnę później Paaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='sota36']no jak? Zakladasz, dajesz 10.000 wat i z TZa kupka popiolu, potem do ZUS , bo ubezpieczony jest przeca. I mosz , tj. ni mosz starego TZa, wymiynios na mlodszy model, a ZUS Ci placi zasilek ...pogrzebowy - cokolwiek on znaczy.

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

zapisałam se......moze mi sie przydać ;)

Posted

łoooooooooo matyldooooooooo kaj z tym moim niewyjsciowym pyskiem :diabloti::diabloti:...a godalam coby foty pryndzy robic jakzem jesio fryz miala odpowiedni!!!:eviltong::eviltong::eviltong: I wyraz twarzy tyz :eviltong::eviltong::eviltong:

DZIEKUJEMY PIKNIE ZA WIZYTA I ZAPRASZAMY PONOWNIE !!!!

Posted

ooo tutaj też widzę zdjęcia :multi::multi:

Siostra ale ja widze że tu brak tego zdjęcia ktore zamroziło mi krew w żyłach ...
chodzi o to gdzie Gutek chciał Cię pozbawić rączki :placz::placz::placz:
mam nadzieję że mu się nie udało ;)

:evil_lol::evil_lol:

Posted

:cool3::cool3: ale sobie ciotki śląską bibę wyprodukowało. ale ale. albo do pełno szczęścia zabrakło...:drinka:albo tylko na fotkach nieujęte, co by śladu potomkom nie zostawiać :ylsuper: a gdzie reszta piesów :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']łoooooooooo matyldooooooooo kaj z tym moim niewyjsciowym pyskiem :diabloti::diabloti:...a godalam coby foty pryndzy robic jakzem jesio fryz miala odpowiedni!!!:eviltong: I wyraz twarzy tyz :eviltong:

DZIEKUJEMY PIKNIE ZA WIZYTA I ZAPRASZAMY PONOWNIE !!!!Następna- W fotoszopie se popraw jak ci się nie widzi:diabloti:

My też dziękujemy, było SUPER i wpraszamy sie ponownie:diabloti::evil_lol:

sota36 Ja, nastympno z "niewyjsciowym" pyskiem - taaaaa. A fto przed fotami szol sie sztafirowac?
Oj ciotka ciotka..........:evil_lol:

jonQuilla ooo tutaj też widzę zdjęcia :multi::multi:

Siostra ale ja widze że tu brak tego zdjęcia ktore zamroziło mi krew w żyłach ...
chodzi o to gdzie Gutek chciał Cię pozbawić rączki :placz::placz::placz:
mam nadzieję że mu się nie udało ;-)

:evil_lol::evil_lol:
[/QUOTE]No bo to przeciez z aparatu Jolci było;) to jak ja to miałam mieć....no chyba że zaporzyczę jak jedna taka ciotka:diabloti::evil_lol:

P.S. Dobra wiadmość ! Żonkilko....jeszcze łokciem w nosie nie dłubię!

[quote]aneczka23 :cool3::cool3: ale sobie ciotki śląską bibę wyprodukowało. ale ale. albo do pełno szczęścia zabrakło...:drinka:albo tylko na fotkach nieujęte, co by śladu potomkom nie zostawiać :ylsuper: a gdzie reszta piesów :loveu:
Oj było było....Fajowo:loveu:

No a co do brakujacych piesów no to: Zuzia miała globusa:evil_lol: a Kronos...niestety poświęcił sie....puścił Gutka przodem:evil_lol:

KTO chętny wpadnie mi opykac okna?:razz::diabloti:

Posted

cieszę się na myśl że masz obie rączki bo wiesz ---> nie ma rączek, nie ma ciasteczek :eviltong::eviltong:

ja bym chętnie opykała Ci okna jeśli tylko nie musiałabym przez to iść do pracy :):evil_lol:

cześć :multi::loveu: