apple Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 A tu dowód.....żeby nie było ze cyganię...no doopa na podłodze:evil_lol: No tu kultura....na krześle...a co:evil_lol: Gdzie mnie tą lampą po okach:roll: Gutek zrezygnowany wlaz pod stół....nic mu nie chcęli dać zes tołu...nic normalnie:shake::evil_lol: Na koniec było Grupen Fotos:loveu: ( oczywiście mój robił...bo nie ostre):cool1: Quote
apple Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='sota36']Bosze....jo na fotach to łokropicznie... Ale mom inksze talynta! eeeee tam pitolisz:evil_lol: ładnie wyszłaś:loveu: Quote
sota36 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Wykasuj te foty z tym kaszalotem!!!!! czyli zy mna! Trza dylo robic je , jak zem byla jeszcze piykno! A stroik wykonaly z makaronu dzieci ze szkoly specjalnej! Quote
sota36 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Kurde - posty zas szaleja i sie przestawiaja! Quote
apple Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Jeszcze jedno dzieło sztuki:cool1: P.S. I zapomniałam powiedzieć że te ciotki to albo powariowały albo w totka wygrały:diabloti::razz: bo nas prezentami obsypały:roll: Tzn...Alutkę...chociaz ja tez dostałam...stroik od ciotki Joli:loveu: Dziękować raz jeszcze:loveu: A oto dowody: Stroik:loveu: Quote
apple Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 No i jeszcze Frucia na żebrach:evil_lol: Nie kcą mi dać:placz: no daj....nie być zoUza:evil_lol: Quote
sota36 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:czi gracje ;) http://img357.imageshack.us/img357/6493/tnobraz307iq5.jpg ale twój TZ to mo talynt do focenia jak skurczybyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie do się ukryć :roflt: Noooooooooooooooooooooooo, na Allegro z nim! Albo na obroza, to Jego ulubiona - pod pradem! Quote
Alicja Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 :multi::multi::multi:czi gracje ;) http://img357.imageshack.us/img357/6493/tnobraz307iq5.jpg ale twój TZ to mo talynt do focenia jak skurczybyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie do się ukryć :roflt: Quote
apple Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 :roll:[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:czi gracje ;) http://img357.imageshack.us/img357/6493/tnobraz307iq5.jpg ale twój TZ to mo talynt do focenia jak skurczybyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie do się ukryć :roflt: No przeca wim..........:roll: No ale coż mam zrobić.......:evil_lol: sota36 Wykasuj te foty z tym kaszalotem!!!!! czyli zy mna! Trza dylo robic je , jak zem byla jeszcze piykno! A stroik wykonaly z makaronu dzieci ze szkoly specjalnej! Weź ciotka nie pitol...paczaj na mnie...normalnie jak Holly Dolly wyszłam i nie płaczę:evil_lol: Tak...cudne te dzieciaki takie cudeńka robią:loveu: Quote
apple Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='sota36']Noooooooooooooooooooooooo, na Allegro z nim! Albo na obroza, to Jego ulubiona - pod pradem!HaHahahahahaha:evil_lol: Druga wersja bardziej mu się podoba:evil_lol: Quote
sota36 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='apple']Mówisz? A jak niby?:roll: Moze się skuszę:evil_lol:no jak? Zakladasz, dajesz 10.000 wat i z TZa kupka popiolu, potem do ZUS , bo ubezpieczony jest przeca. I mosz , tj. ni mosz starego TZa, wymiynios na mlodszy model, a ZUS Ci placi zasilek ...pogrzebowy - cokolwiek on znaczy. Quote
Alicja Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='apple']HaHahahahahaha:evil_lol: Druga wersja bardziej mu się podoba:evil_lol: no jaaaa...jeszcze się da zarobić na tym :p Quote
sota36 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Alicja']przerobić i sprzedać :grins: No! Albo TZa przerobic! Quote
apple Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Alicja']no jaaaa...jeszcze się da zarobić na tym :pMówisz? A jak niby?:roll: Moze się skuszę:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='apple']Mówisz? A jak niby?:roll: Moze się skuszę:evil_lol: przerobić i sprzedać :grins: Quote
apple Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='sota36']no jak? Zakladasz, dajesz 10.000 wat i z TZa kupka popiolu, potem do ZUS , bo ubezpieczony jest przeca. I mosz , tj. ni mosz starego TZa, wymiynios na mlodszy model, a ZUS Ci placi zasilek ...pogrzebowy - cokolwiek on znaczy. NO taaaaaak ty to masz łeb..........:evil_lol: Dobra kochane...musze uciekać.....Ala marudzi:cool1: Niewyspana dzisiaj:roll: Wpadnę później Paaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Alicja Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='sota36']no jak? Zakladasz, dajesz 10.000 wat i z TZa kupka popiolu, potem do ZUS , bo ubezpieczony jest przeca. I mosz , tj. ni mosz starego TZa, wymiynios na mlodszy model, a ZUS Ci placi zasilek ...pogrzebowy - cokolwiek on znaczy. :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: zapisałam se......moze mi sie przydać ;) Quote
zuzolandia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 łoooooooooo matyldooooooooo kaj z tym moim niewyjsciowym pyskiem :diabloti::diabloti:...a godalam coby foty pryndzy robic jakzem jesio fryz miala odpowiedni!!!:eviltong::eviltong::eviltong: I wyraz twarzy tyz :eviltong::eviltong::eviltong: DZIEKUJEMY PIKNIE ZA WIZYTA I ZAPRASZAMY PONOWNIE !!!! Quote
sota36 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ja, nastympno z "niewyjsciowym" pyskiem - taaaaa. A fto przed fotami szol sie sztafirowac? Quote
zuzolandia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 sota36 napisał(a):Ja, nastympno z "niewyjsciowym" pyskiem - taaaaa. A fto przed fotami szol sie sztafirowac? jakbych sie wysztafirowała to bym byla pikno na tych fotach :diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ooo tutaj też widzę zdjęcia :multi::multi: Siostra ale ja widze że tu brak tego zdjęcia ktore zamroziło mi krew w żyłach ... chodzi o to gdzie Gutek chciał Cię pozbawić rączki :placz::placz::placz: mam nadzieję że mu się nie udało ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
aneczka23 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 :cool3::cool3: ale sobie ciotki śląską bibę wyprodukowało. ale ale. albo do pełno szczęścia zabrakło...:drinka:albo tylko na fotkach nieujęte, co by śladu potomkom nie zostawiać :ylsuper: a gdzie reszta piesów :loveu: Quote
apple Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='zuzolandia']łoooooooooo matyldooooooooo kaj z tym moim niewyjsciowym pyskiem :diabloti::diabloti:...a godalam coby foty pryndzy robic jakzem jesio fryz miala odpowiedni!!!:eviltong: I wyraz twarzy tyz :eviltong: DZIEKUJEMY PIKNIE ZA WIZYTA I ZAPRASZAMY PONOWNIE !!!!Następna- W fotoszopie se popraw jak ci się nie widzi:diabloti: My też dziękujemy, było SUPER i wpraszamy sie ponownie:diabloti::evil_lol: sota36 Ja, nastympno z "niewyjsciowym" pyskiem - taaaaa. A fto przed fotami szol sie sztafirowac? Oj ciotka ciotka..........:evil_lol: jonQuilla ooo tutaj też widzę zdjęcia :multi::multi: Siostra ale ja widze że tu brak tego zdjęcia ktore zamroziło mi krew w żyłach ... chodzi o to gdzie Gutek chciał Cię pozbawić rączki :placz::placz::placz: mam nadzieję że mu się nie udało ;-) :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]No bo to przeciez z aparatu Jolci było;) to jak ja to miałam mieć....no chyba że zaporzyczę jak jedna taka ciotka:diabloti::evil_lol: P.S. Dobra wiadmość ! Żonkilko....jeszcze łokciem w nosie nie dłubię! [quote]aneczka23 :cool3::cool3: ale sobie ciotki śląską bibę wyprodukowało. ale ale. albo do pełno szczęścia zabrakło...:drinka:albo tylko na fotkach nieujęte, co by śladu potomkom nie zostawiać :ylsuper: a gdzie reszta piesów :loveu:Oj było było....Fajowo:loveu: No a co do brakujacych piesów no to: Zuzia miała globusa:evil_lol: a Kronos...niestety poświęcił sie....puścił Gutka przodem:evil_lol: KTO chętny wpadnie mi opykac okna?:razz::diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 cieszę się na myśl że masz obie rączki bo wiesz ---> nie ma rączek, nie ma ciasteczek :eviltong::eviltong: ja bym chętnie opykała Ci okna jeśli tylko nie musiałabym przez to iść do pracy :):evil_lol: cześć :multi::loveu: Quote
Recommended Posts