Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']A masz tam miejscówkę, co by się psy mogły pobawić? I czy Krosiu moich nie zeżre?
Hmmmm z pasmi bedzie problem::roll:
Po pierwsze primo: Kronos jest psożercą...:roll:
Po drugie primo: Na moich 40 m to trzy psy i my.......apokalipsa:evil_lol:

teqquila Siemanko Dzapkowa do mnie do Łodzi hehe no no
eeeeee tam do łodzi.......Jaworzno jest fajniejsze:evil_lol:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Hmmmm z pasmi bedzie problem::roll:
Po pierwsze primo: Kronos jest psożercą...:roll:
Po drugie primo: Na moich 40 m to trzy psy i my.......apokalipsa:evil_lol:

eeeeee tam do łodzi.......Jaworzno jest fajniejsze:evil_lol:

Ja myślałam o miejscówce takiej spacerowej, nie, żeby Ci się do chaty zwalić ;)

Posted

[quote name='jbk']Ja myślałam o miejscówce takiej spacerowej, nie, żeby Ci się do chaty zwalić ;)
Spacerkowych jest troche...........mozna do parku, można do lasku.....wszystko pod bokiem.....ale bez Krosia....on jest agresor pierwszej wody......:shake:

Posted

[quote name='apple']Spacerkowych jest troche...........mozna do parku, można do lasku.....wszystko pod bokiem.....ale bez Krosia....on jest agresor pierwszej wody......:shake:

To może zaczniemy bez czworonogów, hehe ;) Szkoda byłoby się musieć rozstać po 10 minutach ;)

Ale że Kroś tak źle nastawiony..... trudno uwierzyć ;) Wygląda tak niewinnie :)

Posted

jbk napisał(a):
To może zaczniemy bez czworonogów, hehe ;) Szkoda byłoby się musieć rozstać po 10 minutach ;)

Ale że Kroś tak źle nastawiony..... trudno uwierzyć ;) Wygląda tak niewinnie :)

Kroś wygląda jak Avanti- serce na łapie, a w głowie mord :angryy:

Posted

[quote name='jbk']To może zaczniemy bez czworonogów, hehe ;) Szkoda byłoby się musieć rozstać po 10 minutach ;)

Ale że Kroś tak źle nastawiony..... trudno uwierzyć ;) Wygląda tak niewinnie :)No chyba tak by było najlepiej;) Zaprosimy Izę? Tylko nie wiem czy bedzie chciała:roll:

Kroś wygląda jak Avanti- serce na łapie, a w głowie mord :angryy:
buhahahahahahahahaha lepiej bym tego nie ujeła:evil_lol: Ciotka trafiłaś w sedno!

Posted

[quote name='apple']No chyba tak by było najlepiej;) Zaprosimy Izę? Tylko nie wiem czy bedzie chciała:roll:

buhahahahahahahahaha lepiej bym tego nie ujeła:evil_lol: Ciotka trafiłaś w sedno!

Bo siem obrażę jak mnie nie zaprosicie!

Bo boksie to jedno mają w tych łbach: przeciąg! :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Bo siem obrażę jak mnie nie zaprosicie!

Bo boksie to jedno mają w tych łbach: przeciąg! :evil_lol:No bez Ciebie to nie było by TO:eviltong::evil_lol::loveu:

Musimy tylko uzgodnić jakis termin...coby wszystkim pasował:roll:

Duuuuupny przeciąg:evil_lol:

Posted

A zobaczysz Krosia na starość... Całe jego zycie będzie się kręciło wokół jedzenia i spania. Avanti jest już w takim stadium, że zje obiad, położy się na 5 min. i przybiega do miski z miną p.t. "Koowa, ale jestem głodny!" :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahaha to się nazywa skleroza:evil_lol:

Kronos tak ma a ma zaledwie 4 lata:evil_lol: Boję sie pomyslec co bedzie za pare lat:roll:

Nie Ciotka! Ty się mylisz! To się nie nazywa skleroza! To się nazywa permamentny głód :evil_lol:

A jak mu mówię "Chodź na spacer" to patrzy na mnie jak na kosmitkę :crazyeye:

Jak wydaję mu polecenie, to głuchnie :roll: Tylko wystarczy po cichu spróbować coś zjeść- od razu przybiega i sępi!

A jak łaskawie zwlecze swe doopsko na spacer, to 3 razu podniesie nogę, walnie koo i leci do domu... Bo a nuż widelec miał cudowne rozmnożenie w misce :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A zobaczysz Krosia na starość... Całe jego zycie będzie się kręciło wokół jedzenia i spania. Avanti jest już w takim stadium, że zje obiad, położy się na 5 min. i przybiega do miski z miną p.t. "Koowa, ale jestem głodny!" :evil_lol:
Buhahahahahaha to się nazywa skleroza:evil_lol:

Kronos tak ma a ma zaledwie 4 lata:evil_lol: Boję sie pomyslec co bedzie za pare lat:roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie Ciotka! Ty się mylisz! To się nie nazywa skleroza! To się nazywa permamentny głód :evil_lol:

A jak mu mówię "Chodź na spacer" to patrzy na mnie jak na kosmitkę :crazyeye:

Jak wydaję mu polecenie, to głuchnie :roll: Tylko wystarczy po cichu spróbować coś zjeść- od razu przybiega i sępi!

A jak łaskawie zwlecze swe doopsko na spacer, to 3 razu podniesie nogę, walnie koo i leci do domu... Bo a nuż widelec miał cudowne rozmnożenie w misce :evil_lol:
No to ja takie cos chcę zobaczyć na własne oczy.....boski jest:loveu:

No popsułaś Dogo i się zmywasz!:evil_lol:

Paaaaaaaaaaaaaaa KC:loveu:

Posted

Hallo :diabloti:
tak nawiązując do tych 61 km dystansu to ja mam tyle do najbliższego sąsiedniego miasta :cool3: :cool3:
Ale się ładnie dobierzecie. Nie może być tak. Dogomaniacki zlot i bez psów. :shake:

Posted

[quote name='aneczka23']Hallo :diabloti:
tak nawiązując do tych 61 km dystansu to ja mam tyle do najbliższego sąsiedniego miasta :cool3: :cool3:
Ale się ładnie dobierzecie. Nie może być tak. Dogomaniacki zlot i bez psów. :shake:Bossszzzz Irlandia a takie zadoopie:evil_lol:
No musi...kronos oststnio 9od urodzenia Ali) ma jazdy na inne psy....suka nie robi mu różnicy....ale pies........hhhhhhhhhhoooooooo ho ho:roll:

Ty lepiej powiedz jak dzidziulek?

anitaaa i bartis A my się witamy :loveu:
ALe wam sie jampreska szykuje :evil_lol: No tak w sumei aż takiej bajeranckiej tej bibliioteki nie musieli budować wystraczyłaby połowa z niej :shake:
Prawda? Biblioteke zrobili a zlikwidowali skwerek...a taki fajy był:roll:

witajcie:loveu:

Posted

[quote name='jbk']Tak, ale tam mają zakaz w knajpach, a u nas nie ma, idź na piwo, wrócisz uwędzona ;)

A ja bidna w tej wedzarni pracuje.....:placz::placz::placz: i wdycham ..a ponoc bierne palenie jest bardziej szkodliwe niz czynne ...chyba zaczne kurzyc :eviltong::eviltong: dla zdrowia :evil_lol:

siemanko wydygana Japuszkowo:evil_lol:
jak przijedziesz to ciem zamknem w drewutni :diabloti::diabloti::diabloti: a tam cimno zimno i hi hu :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']A ja bidna w tej wedzarni pracuje.....:placz::placz::placz: i wdycham ..a ponoc bierne palenie jest bardziej szkodliwe niz czynne ...chyba zaczne kurzyc :eviltong::eviltong: dla zdrowia :evil_lol:

siemanko wydygana Japuszkowo:evil_lol:
jak przijedziesz to ciem zamknem w drewutni :diabloti::diabloti::diabloti: a tam cimno zimno i hi hu :diabloti::diabloti:Mówią że wędzonka jest zdrowa:diabloti:

Jaaaaaaaaddddddeeeeeeee!:diabloti: Sama se na huham:evil_lol:

p.s a jest tam serduszko:roll:

Posted

[quote name='apple']Mówią że wędzonka jest zdrowa:diabloti:

Jaaaaaaaaddddddeeeeeeee!:diabloti: Sama se na huham:evil_lol:

p.s a jest tam serduszko:roll:

jako wędzona będe dłuzejjjjjjjj na tym padole :cool3::cool3:

zara Ci puszcze pw :loveu:

serduszka ni ma ...ale moga namalowac :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']
No musi...kronos oststnio 9od urodzenia Ali) ma jazdy na inne psy....suka nie robi mu różnicy....ale pies........hhhhhhhhhhoooooooo ho ho

Ale to już nie ma szans na poprawę? Kiedyś zazdrość mu przecież przejść musi. My wracamy pewnie za 2 lata to zostawcie trochę tej imprezowej wódeczki dla moich bejbików.

Posted

To tak - Avanti i jego żarłoczność ubawiła mnie do łez, to byłby pies dla mnie, bo uwielbiam karmić wszelkie istoty ;)

Krosiu w takim razie zaprzyjaźniłby się z Fialką, a na szczeniory też tak reaguje? Bo Vadir to dopiero flancka na chłopa ;)

Oczywiście, że Izę zaprosimy :) W ogóle, to macie się dobrze, że tak wszyscy tam blisko mieszkacie....

Miłego dnia Jabłuszkowa :)