apple Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='zuzolandia']jako wędzona będe dłuzejjjjjjjj na tym padole :cool3::cool3: zara Ci puszcze pw :loveu: serduszka ni ma ...ale moga namalowac :evil_lol: No przeca dlatego ci to proponuje! Nie dostałam pw:cool1: Ale to już nie ma szans na poprawę? Kiedyś zazdrość mu przecież przejść musi. My wracamy pewnie za 2 lata to zostawcie trochę tej imprezowej wódeczki dla moich bejbików. To chyba nie zazdrość....ja powiedziała bym ze to konieczność obrony....jakoś tak wykombinował ze teraz nas musi bronić jak nigdy wczesniej:evil_lol: Dopssszzz cosik sie ostanie;) anitaaa i bartis no :razz: A na schronisko to niby miejsca u nas nie ma a na nowe supermarkety i stacje zawsze jest :shake:No ba................a w Byczynie i Cięzkowicach saaaaame łąki jak okiem sięgnąć:cool1: jonQuilla e Wy babeczki :crazyeye::crazyeye: przygarniecie mnie na spacer? to tylko 530km :evil_lol::evil_lol:Pakujta sie to może na wigilie zdążysz:evil_lol: Krosiu w takim razie zaprzyjaźniłby się z Fialką, a na szczeniory też tak reaguje? Bo Vadir to dopiero flancka na chłopa ;-) Oczywiście, że Izę zaprosimy :smile: W ogóle, to macie się dobrze, że tak wszyscy tam blisko mieszkacie.... Miłego dnia Jabłuszkowa :smile:Z Fialką na pewno by sie dogadał.....Vadir to znak zapytania....czasem sama nie wiem co mu podpasuje a co nie:roll: No niby blisko mieszkamy a sie spotkać nie mozemy:evil_lol: :loveu:Cześć Jabłuszowa! :loveu:Hej Ciotka:loveu::multi: A co tak dużymi literami.......sugerujesz że niedowidzę:razz::cool1::evil_lol: Alicja Cześć Dżapko :pCześć Połamana:loveu: Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A dam Ci porannego buziola, co mi tam ;) Muuuuuaaaa! Quote
apple Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='jbk']A dam Ci porannego buziola, co mi tam ;) Muuuuuaaaa! Się zaFstydziłam:oops: A możesz jeszcze zabrać tę gównianą pogodę?:cool1: Quote
jonQuilla Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 plecaczek spakowałam teraz tylko kwestia tego kiedy wyruszę :cool3::cool3: zycz mi udanej podróży ;) :evil_lol::evil_lol: witaj :multi::loveu: Quote
apple Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='jonQuilla']plecaczek spakowałam teraz tylko kwestia tego kiedy wyruszę :cool3::cool3: zycz mi udanej podróży ;) :evil_lol::evil_lol: witaj :multi::loveu: Weź parasol!:diabloti: Udanej podróży:diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Weź parasol!:diabloti: Udanej podróży:diabloti: o tak masz rację :) dziękuje.... mogę swój komplecik z motywem pawiowym przetestować :cool3::cool3: wzięłam także termos z kawą dla Ciebie :) Quote
apple Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='jonQuilla'] o tak masz rację :) dziękuje.... mogę swój komplecik z motywem pawiowym przetestować :cool3::cool3: wzięłam także termos z kawą dla Ciebie :) Bossszzz to wiesz co.....jak masz ten komplecik wziać ze sobą...to ja ci musze coś powiedzieć.....yyyy no ja wyjeżdżam na świeta:roll::evil_lol: Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Się zaFstydziłam:oops: A możesz jeszcze zabrać tę gównianą pogodę?:cool1: Wzięłabym, ale już brodzę po kolana w strugach deszczu...... Mogłabym się utopić.......... Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Bossszzz to wiesz co.....jak masz ten komplecik wziać ze sobą...to ja ci musze coś powiedzieć.....yyyy no ja wyjeżdżam na świeta:roll::evil_lol: Szeptem powiem, że u nas na święta będzie wyżerka ;) Może do nas? Kupiłam dziś 2 kg ciasteczek ;) Quote
apple Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='jbk']Wzięłabym, ale już brodzę po kolana w strugach deszczu...... Mogłabym się utopić..........Eeeeeee tam złozysz koturny i dasz rade....czegóż sie nie robi dla idolki:evil_lol:;) Jadeeeeeee! Szykuj ciacha i kawe:p Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Eeeeeee tam złozysz koturny i dasz rade....czegóż sie nie robi dla idolki:evil_lol:;) Jadeeeeeee! Szykuj ciacha i kawe:p W sumie :) Dla Ciebie wszystko, nawet szczudła, jeśli będzie trzeba ;) Co do ciasteczek - polecam pałeczki ajerkoniakowe w czekoladzie ;) Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Nooo so ty.......jeszcze się napruje:roll: Zależy, ile jesteś w stanie ich zjeść ;) Kiedyś się zastanawiałam, po ilu porcjach lodów z adwokatem się człowiek przewróci ;P Quote
apple Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='jbk']W sumie :) Dla Ciebie wszystko, nawet szczudła, jeśli będzie trzeba ;) Co do ciasteczek - polecam pałeczki ajerkoniakowe w czekoladzie ;) Nooo so ty.......jeszcze się napruje:roll: Quote
apple Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='jbk']Zależy, ile jesteś w stanie ich zjeść ;) Kiedyś się zastanawiałam, po ilu porcjach lodów z adwokatem się człowiek przewróci ;P Uuuuuuuuuuuuuuuu mam duuuuże możliwości:evil_lol: Hmmm nie wiem....ale mozemy poeksperymentować:razz: Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Uuuuuuuuuuuuuuuu mam duuuuże możliwości:evil_lol: Hmmm nie wiem....ale mozemy poeksperymentować:razz: Jak za wolno pójdzie, można zamiast adwokata użyć rumu ;) Quote
apple Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='jbk']Jak za wolno pójdzie, można zamiast adwokata użyć rumu ;) A ty w ogóle masz ochotę na lody?:razz::diabloti: Może od razu spotkajmy sie na drina:evil_lol: Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']A ty w ogóle masz ochotę na lody?:razz::diabloti: Może od razu spotkajmy sie na drina:evil_lol: Niech będzie ;) Błękitna Laguna jest niezła ;) Quote
apple Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='jbk']Niech będzie ;) Błękitna Laguna jest niezła ;) Eeeeee tam Błękitna Laguna jest dla BAB...........Wściekły pies - to jest to:razz: Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='apple']Eeeeee tam Błękitna Laguna jest dla BAB...........Wściekły pies - to jest to:razz: Noż kurka wodna, a chciałam zagrac delikatną kobietkę..... Generalnie to ja lubię piwo :) I nie reddsa, tylko heinekena ;) Quote
apple Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='jbk']Noż kurka wodna, a chciałam zagrac delikatną kobietkę..... Generalnie to ja lubię piwo :) I nie reddsa, tylko heinekena ;) Ooooooo to tak jak ja....też uwielbiam piwo......nie jakieś tam babry jak własnie redsy i inksze takie badziewia tylko prawdziwe piwko.....bez dodatków........np. Leszka;) Quote
zuzolandia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='jbk']Zależy, ile jesteś w stanie ich zjeść ;) Kiedyś się zastanawiałam, po ilu porcjach lodów z adwokatem się człowiek przewróci ;P predzej zamarznie zanim sie przewróci :evil_lol::evil_lol: badz co jest wersją bardziej optymistyczną dostanie ..sraczki....:diabloti::diabloti: siemanko......byłam u Cia na nk ....alez masz tam fotasów :eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 nie podoba Ci się mój zestaw młodego podróżnika? ;) :evil_lol: Quote
jbk Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']Ooooooo to tak jak ja....też uwielbiam piwo......nie jakieś tam babry jak własnie redsy i inksze takie badziewia tylko prawdziwe piwko.....bez dodatków........np. Leszka;) Tyskie, Żywiec, Lech, Żubr, Tatra, Harnaś i tak dalej ;) Wszystkie są pyszne ;) Mam przechlapane, bo za to mężu z piwem tak nie bardzo, nie mam się z kim napić.... ;) Quote
Recommended Posts