Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']jako wędzona będe dłuzejjjjjjjj na tym padole :cool3::cool3:

zara Ci puszcze pw :loveu:

serduszka ni ma ...ale moga namalowac :evil_lol:
No przeca dlatego ci to proponuje!

Nie dostałam pw:cool1:

Ale to już nie ma szans na poprawę? Kiedyś zazdrość mu przecież przejść musi. My wracamy pewnie za 2 lata to zostawcie trochę tej imprezowej wódeczki dla moich bejbików.
To chyba nie zazdrość....ja powiedziała bym ze to konieczność obrony....jakoś tak wykombinował ze teraz nas musi bronić jak nigdy wczesniej:evil_lol:

Dopssszzz cosik sie ostanie;)

anitaaa i bartis no :razz: A na schronisko to niby miejsca u nas nie ma a na nowe supermarkety i stacje zawsze jest :shake:
No ba................a w Byczynie i Cięzkowicach saaaaame łąki jak okiem sięgnąć:cool1:

jonQuilla e Wy babeczki :crazyeye::crazyeye:
przygarniecie mnie na spacer?
to tylko 530km :evil_lol::evil_lol:
Pakujta sie to może na wigilie zdążysz:evil_lol:

Krosiu w takim razie zaprzyjaźniłby się z Fialką, a na szczeniory też tak reaguje? Bo Vadir to dopiero flancka na chłopa ;-)

Oczywiście, że Izę zaprosimy :smile: W ogóle, to macie się dobrze, że tak wszyscy tam blisko mieszkacie....

Miłego dnia Jabłuszkowa :smile:
Z Fialką na pewno by sie dogadał.....Vadir to znak zapytania....czasem sama nie wiem co mu podpasuje a co nie:roll:

No niby blisko mieszkamy a sie spotkać nie mozemy:evil_lol:

:loveu:Cześć Jabłuszowa! :loveu:
Hej Ciotka:loveu::multi: A co tak dużymi literami.......sugerujesz że niedowidzę:razz::cool1::evil_lol:

Alicja Cześć Dżapko :p
Cześć Połamana:loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']plecaczek spakowałam teraz tylko kwestia tego kiedy wyruszę :cool3::cool3:

zycz mi udanej podróży ;) :evil_lol::evil_lol:

witaj :multi::loveu:
Weź parasol!:diabloti:

Udanej podróży:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Weź parasol!:diabloti:

Udanej podróży:diabloti:

o tak masz rację :)
dziękuje....

mogę swój komplecik z motywem pawiowym przetestować :cool3::cool3:

wzięłam także termos z kawą dla Ciebie :)

Posted

[quote name='jonQuilla']

o tak masz rację :)
dziękuje....

mogę swój komplecik z motywem pawiowym przetestować :cool3::cool3:

wzięłam także termos z kawą dla Ciebie :)

Bossszzz to wiesz co.....jak masz ten komplecik wziać ze sobą...to ja ci musze coś powiedzieć.....yyyy no ja wyjeżdżam na świeta:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Się zaFstydziłam:oops:

A możesz jeszcze zabrać tę gównianą pogodę?:cool1:

Wzięłabym, ale już brodzę po kolana w strugach deszczu...... Mogłabym się utopić..........

Posted

[quote name='apple']Bossszzz to wiesz co.....jak masz ten komplecik wziać ze sobą...to ja ci musze coś powiedzieć.....yyyy no ja wyjeżdżam na świeta:roll::evil_lol:

Szeptem powiem, że u nas na święta będzie wyżerka ;) Może do nas? Kupiłam dziś 2 kg ciasteczek ;)

Posted

[quote name='jbk']Wzięłabym, ale już brodzę po kolana w strugach deszczu...... Mogłabym się utopić..........Eeeeeee tam złozysz koturny i dasz rade....czegóż sie nie robi dla idolki:evil_lol:;)

Jadeeeeeee! Szykuj ciacha i kawe:p

Posted

[quote name='apple']Eeeeeee tam złozysz koturny i dasz rade....czegóż sie nie robi dla idolki:evil_lol:;)

Jadeeeeeee! Szykuj ciacha i kawe:p

W sumie :) Dla Ciebie wszystko, nawet szczudła, jeśli będzie trzeba ;) Co do ciasteczek - polecam pałeczki ajerkoniakowe w czekoladzie ;)

Posted

[quote name='apple']Nooo so ty.......jeszcze się napruje:roll:

Zależy, ile jesteś w stanie ich zjeść ;) Kiedyś się zastanawiałam, po ilu porcjach lodów z adwokatem się człowiek przewróci ;P

Posted

[quote name='jbk']W sumie :) Dla Ciebie wszystko, nawet szczudła, jeśli będzie trzeba ;) Co do ciasteczek - polecam pałeczki ajerkoniakowe w czekoladzie ;)
Nooo so ty.......jeszcze się napruje:roll:

Posted

[quote name='jbk']Zależy, ile jesteś w stanie ich zjeść ;) Kiedyś się zastanawiałam, po ilu porcjach lodów z adwokatem się człowiek przewróci ;P
Uuuuuuuuuuuuuuuu mam duuuuże możliwości:evil_lol:

Hmmm nie wiem....ale mozemy poeksperymentować:razz:

Posted

[quote name='apple']Uuuuuuuuuuuuuuuu mam duuuuże możliwości:evil_lol:

Hmmm nie wiem....ale mozemy poeksperymentować:razz:

Jak za wolno pójdzie, można zamiast adwokata użyć rumu ;)

Posted

[quote name='jbk']Jak za wolno pójdzie, można zamiast adwokata użyć rumu ;)
A ty w ogóle masz ochotę na lody?:razz::diabloti:

Może od razu spotkajmy sie na drina:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']A ty w ogóle masz ochotę na lody?:razz::diabloti:

Może od razu spotkajmy sie na drina:evil_lol:

Niech będzie ;) Błękitna Laguna jest niezła ;)

Posted

[quote name='jbk']Niech będzie ;) Błękitna Laguna jest niezła ;)
Eeeeee tam Błękitna Laguna jest dla BAB...........Wściekły pies - to jest to:razz:

Posted

[quote name='apple']Eeeeee tam Błękitna Laguna jest dla BAB...........Wściekły pies - to jest to:razz:

Noż kurka wodna, a chciałam zagrac delikatną kobietkę..... Generalnie to ja lubię piwo :) I nie reddsa, tylko heinekena ;)

Posted

[quote name='jbk']Noż kurka wodna, a chciałam zagrac delikatną kobietkę..... Generalnie to ja lubię piwo :) I nie reddsa, tylko heinekena ;)
Ooooooo to tak jak ja....też uwielbiam piwo......nie jakieś tam babry jak własnie redsy i inksze takie badziewia tylko prawdziwe piwko.....bez dodatków........np. Leszka;)

Posted

[quote name='jbk']Zależy, ile jesteś w stanie ich zjeść ;) Kiedyś się zastanawiałam, po ilu porcjach lodów z adwokatem się człowiek przewróci ;P

predzej zamarznie zanim sie przewróci :evil_lol::evil_lol:
badz co jest wersją bardziej optymistyczną dostanie ..sraczki....:diabloti::diabloti:

siemanko......byłam u Cia na nk ....alez masz tam fotasów :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='apple']Ooooooo to tak jak ja....też uwielbiam piwo......nie jakieś tam babry jak własnie redsy i inksze takie badziewia tylko prawdziwe piwko.....bez dodatków........np. Leszka;)

Tyskie, Żywiec, Lech, Żubr, Tatra, Harnaś i tak dalej ;) Wszystkie są pyszne ;) Mam przechlapane, bo za to mężu z piwem tak nie bardzo, nie mam się z kim napić.... ;)