Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

resuruss napisał(a):
:multi::multi::multi::multi:Super wiadomośc :multi:

dziekuję;) a grzywka to poki co tylko w nazwie, bo na łepetynce 3 włoski na krzyż:evil_lol:

edit

Mozemy się w sumie cieszyc,ze tak to się skonczyło, bo Pani nie spisała z nami nawet umowy a o sterylizacji nie było rowniez mowy.
Myślę, ze nie była nawet świadoma do jakich celow sunia mogła zostac adoptowana.

• 2 weeks later...
Posted

Piękna mini grzywka w bydgoskim schronie!!!!!

100% grzywacz chiński:placz: mały został wrzucony na teren schroniska przez płot:-( Zanim pracownicy schroniska wypatrzyli to małe stworzonko mięło około 18 godzin:crazyeye: Przerażony czeka na swojego pana w klatce :(

Grzywka ma około 4 lata.
Zdjęcia dodam za 30 min. Piesio jest mniejszy od yorka:crazyeye::placz:

Posted

& Gloria & napisał(a):
Piękna mini grzywka w bydgoskim schronie!!!!!

100% grzywacz chiński:placz: mały został wrzucony na teren schroniska przez płot:-( Zanim pracownicy schroniska wypatrzyli to małe stworzonko mięło około 18 godzin:crazyeye: Przerażony czeka na swojego pana w klatce :(

Grzywka ma około 4 lata.
Zdjęcia dodam za 30 min. Piesio jest mniejszy od yorka:crazyeye::placz:

:crazyeye: :placz: straszne... mam psa dopiero rok czasu, a nie wyobrażam sobie dnia bez niego... straszne, ludzie są okrutni do bólu

Posted

Gloria czy ty będziesz jak cos pomagać w wyadoptowaniu psiaka? bo moge też ogłosić go na alegratce tylko kontakt do kogoś musze podac, bo ktos musi selekcjonowac i dobrze by było psiaka wykastrować, co by rozmnażalnie się nie zgłaszały.Jest już na e-psach i na forum grzywaczowym jednym

Posted

Ilka21 napisał(a):
Gloria czy ty będziesz jak cos pomagać w wyadoptowaniu psiaka? bo moge też ogłosić go na alegratce tylko kontakt do kogoś musze podac, bo ktos musi selekcjonowac i dobrze by było psiaka wykastrować, co by rozmnażalnie się nie zgłaszały.Jest już na e-psach i na forum grzywaczowym jednym

Jeśli byłby ktoś chętny na malucha to moge go przetrzymać te kilka dni, ale musi być jakaś perspektywa-- nowy dom. Wolałabym nie ogłaszać go na takich stronach jak alegratka, ponieważ lepiej dla niego jak przygarnie go jakiś miłośnik tej rasy. Myślę tu głównie o ogłoszeniach na grzywkowych forach. Dzięki;) Oczywiście, że pomogę podczas adopcji.

Posted

Witam Wszystkich.
Mam możliwość wzięcia maluszka do siebie na tym czas, a jeśli się jemu u nas spodoba to będzie mógł z nami zostać:)
Mam juz dwie grzywki i wiem jakie one są wrazliwe.
Nie wyobrażam sobie jak można coś takpotwornego zrobić!
Mój numer telefonu to 513-965-245 Natalia
Bardzo bym chciała aby maluszek jak najszybciej do nas trafił, ponieważ nie mogę znieść myśli,że grzywka może być w takich warunkach!!!!
pozdrawiam i czekam telefon lub meila

Posted

Dziękuję WAm bardzo!!! Dostałam tyle prywatnych Wiadomości:crazyeye: z ofertami DT:loveu:

Dzwoniłam dzisiaj do schroniska aby zarezerwować Małego, a tu sie okazuje, że p. dyrektor schroniska zastrzegła grzywkę- nie mam pojecia co to dla nas oznacza :/ jestem umówiona z pracownikami, że jeśli do poniedziałku p. dyrektor go nie zabierze- zrobię to ja:p

Jak wszystko pójdzie po mojej myśli:eviltong: to mały od poniedziałku będzie u mnie na tymczasie. Do pani z Gdańska za moment zadzwonie- trzymajcie kciuki!

Posted

Rozmawiałam z przed chwilką p. Dyrektor schroniska
:angryy::angryy::angryy: Za GRZYWACZA chcą w schronisku od 120-150zł!!!!!!!!!!!!!!!! Pieniądzie przeznaczą dla pokarm dla szczeniąt. :mad::mad::mad:.. no ale nic.... W poniedziałek GRZYWKA jedzie do mnie na DT!! Już bez odwołania.

Jeśli macie jakieś pytania, proszę dzwońcie---> 510-075-170 mój numer:p

Posted

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1696311_grzywacz_chinski_piesek_powder_puff.html

Do oddania w dobre ręce, za symboliczną kwotę, 2,5 roczny piesek, rasy grzywacz chiński power-puff (obecnie ostrzyżony na nagiego), wychowany w domu z dzieckiem, spokojny, wrażliwy, nie agresywny, zadbany i zdrowy (książeczka zdrowia), nadaje się na reproduktora (pięciokrotnie został tatą), oddam z powodu zmiany warunków mieszkalnych.

Miejscowość: Wrocław
Telefon: 600337703