emdziolek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 to schroniska w Ełku nie zamknęli?:crazyeye::crazyeye: Quote
setka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [LEFT]Przekształcili ... Z tego co wiem to zmieniła się nazwa. Ze schroniska na przytulisko. Niestety nadal w tym samym miejscu:roll: [/LEFT] Quote
emdziolek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 :placz: kurcze to tego szczeniaka trzeba z tamtąd koniecznie zabierac jak najszybciej:placz::placz: dziewczyny, kto da tymczas??:placz: Quote
setka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [LEFT]Kuleczka jest zdrowiutka, dobrze sobie tam radzi ;). Osobiście preferuję rozmiary XL ale ta mała podbiła moje serducho. Nie jest szczekliwa, ale i nie bojaźliwa w stosunku do rosłych psów. Aniołeczek :loveu: [/LEFT] Quote
emdziolek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Zeby nie to ze ja w piatek z rana jade po swojego psiaczka , wzielabym tą kuleczke na tymczas:-( Quote
czia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ja mam tymczasowo wolny tymczas, wyadoptowałam właśnie moje psiaki i wszystkie kociaki. Zbieram na rachunki, ale taka mała kruszyna wykarmi się przy pozostałych dorosłych 13 kocurach.:roll: Jeśli chcecie, pomogę. Tylko Ełk jest chyba daleko ode mnie???:oops: Quote
Agama Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 nawet bardzo daleko,prawie cala Polska ,po przekatnej do przejechania Quote
czia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 szkoda, jakby co to piszcie! Może ktoś będzie jechał w te strony, ferie się zaczynają. Quote
jolek68 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 setka napisał(a):W ełckim schronie znajduje się maleńka suczka, która przypomina mi grzywacza, oto ona: http://i497.photobucket.com/albums/rr332/mastinopl/psy-schron/maluch1.jpg http://i497.photobucket.com/albums/rr332/mastinopl/psy-schron/mala4.jpg http://i497.photobucket.com/albums/rr332/mastinopl/psy-schron/malutka.jpg Jest maleńka i strasznie miła:lol: kochani ja bym chętnie wzięła pieska... ale mam kłopot z dojazdem i to duży.. Pociągiem nie wiem czy dam rade.... Może dałoby jakoś załatwić odbiór moze transport? Quote
czia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 dziś mam osobę która zaraz wyjeżdża z Olsztyna do Kostrzyna???- 100 km od Ełku, może dojechać do Ełku i zabrać małą. Czy ta Jabłonna- to po drodze? To by Ci podwiózł. Quote
czia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 myślcie, facet (dobry znajomy) jest pod komórką, w razie czego zgodził się pomóc i w każdej chwili pdjechać po małą, jest z Olsztyna. Na tej trasie może małą podwieźć do chętnego domku. Quote
jolek68 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jabłonna leży koło Warszawy, więc nie wiem czy będzie miał po drodze jadąc trasą olsztyn-kostrzyń??? emdziolek może ją w piątek dowieźć do warszawy ale musi psinę ktoś do nie dostarczyć, czyli z ełku do suwałk i to do jutra!!! Quote
enia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 jolek68 napisał(a):Jabłonna leży koło Warszawy, więc nie wiem czy będzie miał po drodze jadąc trasą olsztyn-kostrzyń??? emdziolek może ją w piątek dowieźć do warszawy ale musi psinę ktoś do nie dostarczyć, czyli z ełku do suwałk i to do jutra!!! czyli bierzesz ją? Quote
jolek68 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 enia chcemy ale widzisz jakoś nam się ostatnio nie udaje... Jeśli nikt jej nie dowiezie do jutra do suwałk to będzie problem. Sama nie dam rady...:-( Quote
Ilka21 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 dajcie to info na wątek transportowy, tam powinien ktoś szybciej sie znaleźć Quote
jolek68 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ilka21 napisał(a):dajcie to info na wątek transportowy, tam powinien ktoś szybciej sie znaleźć Dałam i info i założyłam nowy temat...;) Jedzie ktoś z suwłk w naszą stronę ale nikt nie jedzie z ełku do suwałk :shake: ale spoko, brat ma jechać niedługo do suwałk to sprawę załatwi jednym kursem przy pomocy dziewczyn z ełku ;) ale napisałam :evil_lol: Quote
Ilka21 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 no ciekawie napisałaś podoba mi się to "przy pomocy dziewczyn":evil_lol: cieszę się ,ze malutka będzie miała swój własny domek i informujcie dalej co z nią Quote
jolek68 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 bo wiesz ja mało światowa jestem i nie znam ełku :oops: kurczę mam nadzieję że się uda, nie chodzi o to że psina może i coś ma z grzywki ale o to że taki maleńtas do kochania :loveu: Quote
Ilka21 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 jolek68 napisał(a):bo wiesz ja mało światowa jestem i nie znam ełku :oops: kurczę mam nadzieję że się uda, nie chodzi o to że psina może i coś ma z grzywki ale o to że taki maleńtas do kochania :loveu: myslę,że dla nikogo z nas nie jest ważne czy ma coś z grzywki czy nie, jest sliczna, słodka i jak każdy psiak zasługuje na swój domek Quote
jolek68 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 zgadzam się z tobą, psina cudeńko, już nie może się córa doczekać...:loveu: Quote
enia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 jolek68 napisał(a):bo wiesz ja mało światowa jestem i nie znam ełku :oops: kurczę mam nadzieję że się uda, nie chodzi o to że psina może i coś ma z grzywki ale o to że taki maleńtas do kochania :loveu: a zarezerwowałaś sunie? żeby nie było potem,że jej nie ma albo co..... kiedy odbieracie okruszka? Quote
jolek68 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 napisałam do dziewczyn czy można zarezerwować itp, a co do odbioru to trochę to się przedłuży, starałam się wcześniej o jakiś transport ale zima itp Ma jechać po małą mój brat w przyszłym tygodniu;) Quote
Mały&Sympa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Mam na tymczasie takie cudeńko z mordowni w Olkuszu http://www.dogomania.pl/forum/f28/yorkogrzywacz-sprzedany-jako-yorczek-trafil-do-mordowni-pilnie-dt-u-missieek-128818/ Wygląda na owłosioną grzywkę :roll: czy ktoś może fachowym okiem spojrzeć? Wrzucę też fotki po kąpieli i czesaniu to będzie lepiej widać. oto i obiecana fotka, a więcej na wątku pisała - weszka :razz: Quote
setka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jaka piękna :loveu:. Cudeńko, pewnie zaraz znajdzie domek :multi: Quote
Recommended Posts