Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[LEFT]Kuleczka jest zdrowiutka, dobrze sobie tam radzi ;). Osobiście preferuję rozmiary XL ale ta mała podbiła moje serducho. Nie jest szczekliwa, ale i nie bojaźliwa w stosunku do rosłych psów. Aniołeczek :loveu:
[/LEFT]

Posted

ja mam tymczasowo wolny tymczas, wyadoptowałam właśnie moje psiaki i wszystkie kociaki.
Zbieram na rachunki, ale taka mała kruszyna wykarmi się przy pozostałych dorosłych 13 kocurach.:roll:
Jeśli chcecie, pomogę.

Tylko Ełk jest chyba daleko ode mnie???:oops:

Posted

setka napisał(a):

kochani ja bym chętnie wzięła pieska... ale mam kłopot z dojazdem i to duży.. Pociągiem nie wiem czy dam rade.... Może dałoby jakoś załatwić odbiór moze transport?

Posted

dziś mam osobę która zaraz wyjeżdża z Olsztyna do Kostrzyna???- 100 km od Ełku, może dojechać do Ełku i zabrać małą. Czy ta Jabłonna- to po drodze? To by Ci podwiózł.

Posted

myślcie, facet (dobry znajomy) jest pod komórką, w razie czego zgodził się pomóc i w każdej chwili pdjechać po małą, jest z Olsztyna.

Na tej trasie może małą podwieźć do chętnego domku.

Posted

Jabłonna leży koło Warszawy, więc nie wiem czy będzie miał po drodze jadąc trasą olsztyn-kostrzyń???
emdziolek może ją w piątek dowieźć do warszawy ale musi psinę ktoś do nie dostarczyć, czyli z ełku do suwałk i to do jutra!!!

Posted

jolek68 napisał(a):
Jabłonna leży koło Warszawy, więc nie wiem czy będzie miał po drodze jadąc trasą olsztyn-kostrzyń???
emdziolek może ją w piątek dowieźć do warszawy ale musi psinę ktoś do nie dostarczyć, czyli z ełku do suwałk i to do jutra!!!

czyli bierzesz ją?

Posted

Ilka21 napisał(a):
dajcie to info na wątek transportowy, tam powinien ktoś szybciej sie znaleźć

Dałam i info i założyłam nowy temat...;)
Jedzie ktoś z suwłk w naszą stronę ale nikt nie jedzie z ełku do suwałk :shake:
ale spoko, brat ma jechać niedługo do suwałk to sprawę załatwi jednym kursem przy pomocy dziewczyn z ełku ;)
ale napisałam :evil_lol:

Posted

no ciekawie napisałaś podoba mi się to "przy pomocy dziewczyn":evil_lol:
cieszę się ,ze malutka będzie miała swój własny domek i informujcie dalej co z nią

Posted

bo wiesz ja mało światowa jestem i nie znam ełku :oops:
kurczę mam nadzieję że się uda, nie chodzi o to że psina może i coś ma z grzywki ale o to że taki maleńtas do kochania :loveu:

Posted

jolek68 napisał(a):
kurczę mam nadzieję że się uda, nie chodzi o to że psina może i coś ma z grzywki ale o to że taki maleńtas do kochania :loveu:

myslę,że dla nikogo z nas nie jest ważne czy ma coś z grzywki czy nie, jest sliczna, słodka i jak każdy psiak zasługuje na swój domek

Posted

jolek68 napisał(a):

a zarezerwowałaś sunie? żeby nie było potem,że jej nie ma albo co.....
kiedy odbieracie okruszka?

Posted

napisałam do dziewczyn czy można zarezerwować itp, a co do odbioru to trochę to się przedłuży, starałam się wcześniej o jakiś transport ale zima itp
Ma jechać po małą mój brat w przyszłym tygodniu;)