Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Betbet napisał(a):
No przecież jest Piko nawet w tytule, Itskeeeeeeeee:P

Jak zawsze skleroza, dlatego Piko jest dla mnie ważny, oboje już nie najmłodsi i z gorszą percepcją:evil_lol:

Posted

jakby któras miała pomysł na lepszy tytuł,to ja zawsze chetnie.

Poprosiłam moda o przeniesienie do archiwum tego watku o moich yorkach,bo jeszcze ktos by sie skusił,jakby rozmnazaczka zeszła z ceny.

Posted

Za taką cenę - oczywiście Twoje:lol:

nie nadawaly się biedactwa do rozrodu, to opchniemy, a resztę wyekspolatujemy
Brazowa - szkoda, taki rozrywkowy wątek, ciekawe kiedy dogomaniacy obdarli by nas ze skóry, bo nie wszyscy zalapali, że to prowokacja:diabloti:

Posted

Itske napisał(a):
Za taką cenę - oczywiście Twoje:lol:

nie nadawaly się biedactwa do rozrodu, to opchniemy, a resztę wyekspolatujemy
Brazowa - szkoda, taki rozrywkowy wątek, ciekawe kiedy dogomaniacy obdarli by nas ze skóry, bo nie wszyscy zalapali, że to prowokacja:diabloti:

Ja juz ocieralam slinke na mysl o tych yorkach...:evil_lol:

Posted

Mgielka napisał(a):

Mgiełka, kolejka do nich, kolejka:lol:
, ale Elcia pisała, że się gdzieś ogłasza, kto pierwszy znajdzie to ogłoszenie dostaje nagrodę - wpłacam na konto wskazanego przez zwycięzcę psiaka 15 zł. No Betbet do dzieła - Stworiusz potrzebuje jeszcze kielka!
Brazowa, jak mogłaś, taką fajną zabawę nam zakończyć, zazdrośnica, pewnie dogadała się z Elcia i już sie bawi yoreczkami.

z drugiej strony, to jakoś mało śmiesze i żałosne, ech, jak to mawiała moja polonistka (tak, tak) ręki opedli!

Posted

Mgielka napisał(a):

Mgielko przepraszam...bo jak Ty napisalas o tym,czy dałoby rade taniej,to juz nie byłam pewna,czy Ty na serio,czy wpasowałas się w konwencję,na wszelki wypadek zakapowalam wątek do moda.No, jak teraz rozmnazaczki będą na Dogo "trefny towar" sprzedawać,to koniec świata. Ale wiecie,że to jest możliwe? Juz wiedzą,ze na forum są ludzie,gotowi wydac duzo pieniedzy na ratowanie psiaka.

Itske,my bysmy się w końcu pobiły o te yorki.

Posted

brazowa1 napisał(a):

To bierzcie Piko - on w typie jorka prawie:eviltong:

Może to jest pomysł, zacznę go ogłaszać do kupienia, za 350 zł, taniocha, nie? ale to taki mechanizm, jak za darmo, to nic nie warte, tylko czy ja bym chciala takiego domu dla Piko? no nie...

nie bijcie się dziewczynki, jeszcze się trafi okazja...:evil_lol:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Mgielko przepraszam...bo jak Ty napisalas o tym,czy dałoby rade taniej,to juz nie byłam pewna,czy Ty na serio,czy wpasowałas się w konwencję,na wszelki wypadek zakapowalam wątek do moda.No, jak teraz rozmnazaczki będą na Dogo "trefny towar" sprzedawać,to koniec świata. Ale wiecie,że to jest możliwe? Juz wiedzą,ze na forum są ludzie,gotowi wydac duzo pieniedzy na ratowanie psiaka.

He,he,he...Brazowa...:evil_lol: Ja juz mam takie poczucie humoru,ze trudno wyczuc kiedy pisze na serio...:evil_lol: :evil_lol:. Ja chcialam kupic te dwie sunie,zeby w tym roku chociaz od jednej miec malutkie yoreczki...Dalabym Ci wtedy po promocyjnej cenie maluszka...:cool1:

Posted

Dobranoc pieseczku
a cioteczki niech się tu wykłócają, zapraszamy, zawsze Piko podjedzie do góry:evil_lol:

no proszę prosze, jeszcze jakiś Blady się tu plącze:diabloti:

Posted

I to kolejna historia, cichego nikomu niepotrzebnego psa, oj Pikutku, a beędziesz w piątek u siebie w kojcu?
I czy ten Twój "kolega" krzywdy Ci nie robi?

Posted

To prawda, nikt tu nie zagląda, ale rozesłalam link do wątku, i po akcji w mojej pracy wiecej osób na dogomanię zagląda.
Brazowa napisała, że lepiej go nie ogłaszać, a Ona jest autorką wątku i Ona tu rządzi
wybieram się, o ile mi robota gola nie strzeli, a co jedziesz ze mną? zapraszam.