Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W środę mam ostatni dzień urlopu, więc jakbyś mnie zgarnęła z Grunwaldu to może się odważę...

byłam chyba dwa razy w życiu w schronisku i strasznie to przeżywałam, nie wiem czy dam radę :(

Posted

W środę mam ostatni dzień urlopu, więc jakbyś mnie zgarnęła z Grunwaldu to może się odważę...

byłam chyba dwa razy w życiu w schronisku i strasznie to przeżywałam, nie wiem czy dam radę :(

Ooo super, to daj znać o której będziesz, tak mniej więcej po 9-tej chyba najlepiej, a może też wcześniej?

Smycz i ze dwie obróżki mile widziane :)

Posted

niestety,mam taką pracę,że w dni robocze  rzadko mogę wcześniej wyjść.

to u mnie jest ten sam problem, nie mam szans przed 17 stą zjawić się w schronisku, wcześniej w dni robocze, a to już za późno, więc mi zostają weekendy

Posted

Wy obie macie dobre układy z dużymi psami.Ja wolę zająć się małymi.

Gdyby się udało wyciągnąć te duże, to dostaniesz Wiarusa, on spokojniutki jak aniołek :)

A na izolatce są oczywiście małe :)

Posted

Ja chcem małe i dziadeczki mogą być. Nie mogę mieć wyrwanych rąk z barków. A poza tym lubię małe.Wy se bierzcie duże.

Moja psica jest mała a i tak wyrywa mi ręce z barków. A widzę jak sąsiad z wilczurowatym idzie zawsze na luźnej smyczy...

Posted

Ja oczywiście też wolę wziąć 10 kg. Tylko że 40 kg też potrzebuje pomocy... :(

Trudno, Wy weźmiecie duże , a ja małe.Wszystkie potrzebują pomocy.

Posted

Jak chętnie bym do Was dołączyła...

Ale uwiązana jestem tymi telefonami o Lonię (których jak dotąd nie ma...). 

Możemy w tym czasie zrobić przekierowanie na moją komórkę i będzie OK.

Posted

Możemy w tym czasie zrobić przekierowanie na moją komórkę i będzie OK.

To jest pomysł!!!

Ale najpierw trzeba by (chyba, bom mało kumata w tym względzie) zmienić tekst w ogłoszeniach???

Posted

Wiem, że to nie miejsce, ale muszę napisać - Poker i NikaEla miały świetny pomysł w napisaniu miejscowości w widocznym miejscu, podkradłam pomysł ;)

A ja podglądnęłam Brzośkę i....i tak nie wiem, jak to zmienić... :lookarou:

Posted

A ja podglądnęłam Brzośkę i....i tak nie wiem, jak to zmienić... :lookarou:

wchodzisz na  'moje ustawienia' pojawi się: 

Główne ustawienia konta
  • Tytuł użytkownika  
    Twój tytuł użytkownika jest pokazywany opok posta, który napiszesz
  • w ramkę obok wpisujesz WROCŁAW
Posted

To jest pomysł!!!

Ale najpierw trzeba by (chyba, bom mało kumata w tym względzie) zmienić tekst w ogłoszeniach???

Niczego nie trzeba zmieniać, bo to jest przekierowanie tylko na czas nieobecności w domu.potem wszystko wróci do normy.

Wiem, że to nie miejsce, ale muszę napisać - Poker i NikaEla miały świetny pomysł w napisaniu miejscowości w widocznym miejscu, podkradłam pomysł ;)

To wcale nie mój pomysł tylko ktoś mi podpowiedział jak wpisać miejscowość na nowej  :silly:  dogo

Posted

wchodzisz na  'moje ustawienia' pojawi się: 

Główne ustawienia konta
  • Tytuł użytkownika  
    Twój tytuł użytkownika jest pokazywany opok posta, który napiszesz
  • w ramkę obok wpisujesz WROCŁAW

Dziękuję niezawodnym Ciociom!!! Zaraz biorę się do dzieła...

Udało się!!! A wchodziłam tam i patrzyłam...

Dziękuję Pani Elu raz jeszcze!

Posted

Niczego nie trzeba zmieniać, bo to jest przekierowanie tylko na czas nieobecności w domu.potem wszystko wróci do normy.

To wcale nie mój pomysł tylko ktoś mi podpowiedział jak wpisać miejscowość na nowej  :silly:  dogo

Podejrzewałam, że jest taka możliwość, to naprawdę fajna opcja...

Czyli, z tej strony nie byłoby problemu.

Gdyby jeszcze któraś Ciocia przejeżdżała przez Most Osobowicki czy Trzebnicki, byłoby super, żebym mogła z Nią się zabrać. Bo zdana jestem na mpk, a to co najmniej godzina w jedną stronę.  Szkoda tego czasu, no i Loni szkoda, bo w schronie chciałabym trochę czasu spędzić...

Posted

Przecież każda musi tamtędy przejeżdżać ,a ja już z pewnością.Więc zabiorę ciocię Figunię. Ok.11.30 ,a może uda mi się wcześniej.Dam znać odpwiednio wcześniej.

Posted

Przecież każda musi tamtędy przejeżdżać ,a ja już z pewnością.Więc zabiorę ciocię Figunię. Ok.11.30 ,a może uda mi się wcześniej.Dam znać odpwiednio wcześniej.

Bardzo, bardzo dziękuję!!!!

Czy to chodzi już o tą środę, czy dzień akcji jeszcze nieznany...?

Posted

Tak, chodzi o tę śodę.Chyba ,że będzie oberwanie chmury.Ale psy i tak chcą siusiu,więc trzeba będzie odpowiednio się ubrać.

Lepiej żeby było słoneczko...

Tak jeszcze tylko się zastanawiam, czy szanowna dyrekcja schroniska dopuści do psów osoby, które nie przeszły szkolenia i nie mają identyfikatora...