Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:tęsknisz za gryziołkiem :evil_lol::evil_lol:

witaniec z rańca :roll::evil_lol:przy 2 giej kawie i serniczku [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]heloł :eviltong:[/B][/I]
[I][B]na jakiej imprezie byłaś ? :cool3:[/B][/I][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]na MASTERS OF ROCK Vizowice 2008 :ylsuper::ylsuper::ylsuper:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:tęsknisz za gryziołkiem :evil_lol::evil_lol:

[COLOR=DarkRed]NIE:diabloti:[/COLOR][/B][B]

witaniec z rańca :roll::evil_lol:przy 2 giej kawie i serniczku [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a witaniec witaniec................ wolę bez serniczka

ale ty se nie żałuj:eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]na MASTERS OF ROCK Vizowice 2008 :ylsuper::ylsuper::ylsuper:[/B][/COLOR]

[/quote]
[B][I]uuu nie moje klimaty :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='BeaC']

[COLOR=darkred][B]za rok też będzie................ jedziesz????:razz::razz:[/B][/COLOR]

[/quote]

no kto wie moze, ale to pewnie motorkiem bysmy sobie pojechali tak sadze :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']no kto wie moze, ale to pewnie motorkiem bysmy sobie pojechali tak sadze :diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]jak nie będziesz mogła motorkiem to Cię mogę zabrać............ mam duże auto
spacjalnie na psy kupione................ 6 osobowe:razz::razz:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']ALE FAJNY KONCERTOS ZALICZYłAś :loveu::loveu::loveu:

[COLOR=DarkRed][B]:ylsuper:festiwalla...koncertów było wiele:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]
i fajnego masz pieska - tylko czytałam, że nudny jakiś wybrakowany :evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a tam wybrakowany............. jakieś gupie Ci nagadały:razz::razz:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam na te foty co to jest ich ponoć więcej niż u mnie:diabloti:

:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]kłania się czytanie ze zrozumieniem:eviltong::eviltong::eviltong:

pisałam ze nie mam aparatu bo Zuz na obóz wzieła a wraca w poniedziałek 11:razz::razz::razz:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj:razz:[/B][/COLOR]

[quote name='furciaczek']Witam slonecznie:loveu::multi:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]i vice wersa.u mnie też słońce
[/B][/COLOR]
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Wiiiitam.....

szczylek rośnie a Ty oddajesz aparata córce???? :crazyeye::crazyeye: niepoważna jesteś :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]he he he......... dodam że przytył 1,5 kg i urósł........... he he eh
a 13 pożyczam aparat.......... siostrze:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:dokładnie ....Klocusiowa ma racje :p

cze Bea :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B].......................:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='furciaczek']Ty sobie jaja robisz z tym aparatem:placz::mad:
Rozumiem corce...ale siostrze:crazyeye::evil_lol:

Moze pozycz od kogos jakis aparat dla siebie??:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dobre jaja nie sa złe:diabloti::diabloti::diabloti:

a ...............jak.....kamil upora się z domowym kompem......... to zrzuce fotki z komórki G.:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Kiłi']Heloł!! Przyszłam do Was w przerwie między serialami:loveu::loveu: Co tam Was słychować?:cool3:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]hell:diabloti: joł
a u nas? hmmmmmmmmm naparzaja się cały czas

młody wyciaga luśce wszystko z pyska....... a ta:crazyeye: mu pozwala
a jak juz dorwie to spiernicza.....wiatr w uszach:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

Ja tam byłam tylko przelotem ( bo nawet nie mam czasu na dłużej do kompa usiąść tylko z doskoku) więc chyba jeszcze nie gratulowałam nowego nabytku hehehe :evil_lol:

A ciągłe naparzanie się stanie się już pewnie regułą u mnie to naparzanie zakończyło się przekształceniem Yorki w Grzywka Chińskiego ale nie jest źle a teraz tylko już odliczamy dni do przeprowadzki a potem do pojawienia sie kolejnego ADHD w naszym domu znaczy się 2 staffika :loveu:

Pozdrawiamy i głaski dla Luśki i Dyzia przesyłamy.

Posted

[quote name='dzasta']Ja tam byłam tylko przelotem ( bo nawet nie mam czasu na dłużej do kompa usiąść tylko z doskoku) więc chyba jeszcze nie gratulowałam nowego nabytku hehehe :evil_lol:

A ciągłe naparzanie się stanie się już pewnie regułą u mnie to naparzanie zakończyło się przekształceniem Yorki w Grzywka Chińskiego ale nie jest źle a teraz tylko już odliczamy dni do przeprowadzki a potem do pojawienia sie kolejnego ADHD w naszym domu znaczy się 2 staffika :loveu:

Pozdrawiamy i głaski dla Luśki i Dyzia przesyłamy.[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dziękujemy........... czytam że rodzina Ci się powiększy??
dwa stafficzki i yorczka???
no no no:loveu:

a Dyź Dyź wczoraj został sam z panna Lu i co?
nic.............. zupełnie nic dostał papierowe rolki po papierze toaletowym i te rozniósł w strzępy.................. dodam że byli sami 3,5 godziny:multi::multi:[/B][/COLOR]:multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]widzem :diabloti::diabloti::diabloti: żeś mi się wcisła pod post:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]widzem :diabloti::diabloti::diabloti: żeś mi się wcisła pod post:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Na kawę przyszłam a tu posucha:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]