julia.zuzanna Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Wiki jest w łódzkim schronisku od 2005 roku. Jest to pieska średniej wielkości, można powiedzieć, że jest duża. W schronisku jest bardzo nieufna wobec ludzi, nie podchodzi do krat. Pewnego dnia była przeniesiona do innego boksu na jakiś czas, wówczas, ku mojemu zdziwieniu, Wiki lepiła się do krat, chciała być głaskana. Wiki jest bardzo smutna, prawdopodobnie straciła już nadzieję na lepsze jutro. Jest bardzo łagodna, ale i strachliwa, jak pisałam - nie ufa ludziom, dlatego wycieczki przechodzą obok niej raczej obojętnie - nie jest pieską, która przykuwa wszystkich wzrok, a nie rzuca się w oczy, bo zawsze stoi gdzieś z tyłu, osowiała bądź szczeka, udając bardzo groźnego psa. Możliwe, że pieska jest po przejściach - stąd ten strach przed ludźmi, można jednak tego się tylko domyślać. Pieska ma około 3 lat, jest bardzo spokojna. Quote
lewkonia Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Tu wkleiłam Wiki. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26845 Czy ona lubi obszczekiwać? Bo szukają szczekaczki do Mińska Mazowieckiego. Quote
lewkonia Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ewlee - jak z tym szczekaniem? Jeśli sunia jest czujna - daj znać na link z mojego wcześniejszego postu. Quote
julia.zuzanna Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 ona szczeka, ale obawiam się, że wynika to z tego, że jest nieufna i może strachu zresztą czasem po prostu stoi zrezygnowana, raczej nie choć mam jedną propozycję, zaraz wstawię tam, wystawiałam ją na allegro http://allegro.pl/item110733834_nela_zostalam_sama_.html Quote
julia.zuzanna Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 nic nic nic... :shake: na allegro nawet nikt jej nie obserwował :( może uda się zrobić lepsze zdjęcia? sama już nie wiem, ona jest niebrzydka psina, ale wciąż tkwi w schronisku :-( Quote
Mortycja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Naprawde nic?Taka piekna...i uszy ma fajne ooooogromne.Do góry,pokaz sie. Quote
paros Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Smutna uszatka Wiki mówi, że chce do domu :roll: Quote
Blondella Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Wiki pewnie wciąż nadaremnie wypatrujesz swojego Pana..... Quote
szajbus Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 WIki maszeruj do góry. Komu ta zapomniana ślicznotka? Quote
hanka456 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Wiki potrzebuje domu, ona rowniez nie ma juz czasu. Quote
mulinka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='julia.zuzanna'] Wiki jest w łódzkim schronisku od 2005 roku. Jest to pieska średniej wielkości, można powiedzieć, że jest duża. W schronisku jest bardzo nieufna wobec ludzi, nie podchodzi do krat. Pewnego dnia była przeniesiona do innego boksu na jakiś czas, wówczas, ku mojemu zdziwieniu, Wiki lepiła się do krat, chciała być głaskana. Wiki jest bardzo smutna, prawdopodobnie straciła już nadzieję na lepsze jutro. Jest bardzo łagodna, ale i strachliwa, jak pisałam - nie ufa ludziom, dlatego wycieczki przechodzą obok niej raczej obojętnie - nie jest pieską, która przykuwa wszystkich wzrok, a nie rzuca się w oczy, bo zawsze stoi gdzieś z tyłu, osowiała bądź szczeka, udając bardzo groźnego psa. Możliwe, że pieska jest po przejściach - stąd ten strach przed ludźmi, można jednak tego się tylko domyślać. Pieska ma około 3 lat, jest bardzo spokojna. Wiki już tak długo czeka na dom - pomóżmy razem !!! Quote
ciapuś Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 piękna wielkoucha biegnie na szczyt kolejki po domek Quote
szajbus Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Biegniemy na pierwsza stronkę słoneczko Quote
Recommended Posts