szajbus Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ona tak tęskni za dotykiem człowieka. Pomóż jej! Quote
ewatonieja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wiki robi postępy, widać spragniona jest kontaktu z człowiekiem Quote
hanka456 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wiki cos wyczula, nie moze jej nadzieja byc odebrana. Quote
szajbus Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Na dobranoc biegniemy na samą górę i prosimy o domek. Wiki bądź wytrwała. Quote
Ania Agata Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Widziałam wczoraj Wiki pierwszy raz. Jest przesliczna. Quote
ewatonieja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 To Wiki jest w innym boksie? mam nadzieje ze lepiej sie tam czuje i że lepiej ją tam widać,bo ludzie! jest na co patrzeć!!! Quote
szajbus Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kto pokocha to przepiękne stworzenie? Obok niej nie da się przejść obojętnie. Wiki bardzo pięknie prosi o domek. Quote
szajbus Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Wiki,słodki pysiu,kiedy sie do ciebie uśmiechnie szczęscie? Quote
szajbus Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Czyż ona nie jest słodziutka? Czeka ma miłość człowieka. Ta młoda sunia ma całe życie przed sobą. Kto jej pomoże? Quote
Ania Agata Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wiki jest taka kochana i delikatna. Razem z nią w boksie, są dwie bardzo energiczne i sympatyczne "wariatki", które biegają, skaczą, szczekają. A Wiki siedzi w kąciku i tylko patrzy, wdzięczna za każdy gest. Quote
szajbus Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Nic ,tylko pokochać i być kochanym przez takie milusińskie stworzenie Quote
szajbus Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Chce Wiki i Rali wystawić na allegro. Poproszę o tekst i info na kogo podać kontakt. Quote
szajbus Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wiki,piękna damo, biegnij na góre podbijać serca Quote
ewatonieja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Musze powiedzieć ze Wiki jest coraz bardziej kontaktowa,tylko troche mnie dzisiaj obszczekała,chyba tylko po to by zawtórowac koleżankom z boksu,a potem dała się pogłaskać, wczesniej była w boksie z dominantką Tori i może to ją blokowało,tylko szczekała mało przyjażnie, nie podchodziła do krat,bałam sie ręke wsadzić, trzeba do niej czule mówić wtedy podchodzi, Ciesze sie ze będe mogła przekazać dobre wieści jej wirtualnej opiekunce :) Quote
Ania Agata Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wiki - uszy do góry! (nie wiem czy Wiki się na mnie nie obrazi za to zawołanie):evil_lol: Quote
Recommended Posts