Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marka napisał(a):
taka duża i nie wie? ;) :evil_lol: :lol:

Wiem, wiem :diabloti: Tyle, że TEGO ostatnio TAM chyba nie było :smhair2: :question:
Jutro od razu lecę do Muszki sprawdzać :lol:

Posted

[quote name='Marka']

zwracam honor Muszce - nie wiem, co jej tam zwisa na tym zdjęciu, ale dzisiaj komisyjnie zostało stwierdzone, że Muszka jest jednak dziewuszką i miejsce w tym topiku jak najbardziej się jej należy! ;) :D

Posted

A ja żałuję, że uroczy, przyjacielski psiaczek Lisek :loveu: (w typie sheltie), który mieszka w boksie z Muszką i Minią nie jest suczką, bo on też zasługuje na swoje miejsce na dogo. Może go tu jakoś podczepić? :roll:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']A ja żałuję, że uroczy, przyjacielski psiaczek Lisek :loveu: (w typie sheltie), który mieszka w boksie z Muszką i Minią nie jest suczką, bo on też zasługuje na swoje miejsce na dogo. Może go tu jakoś podczepić? :roll:
dobry pomysł

Posted

ania14p napisał(a):
No komu stado kieszonkowych ślicznych dziewczynek, takie malutkie, że najlepiej wziąć kilka, zaraz będzie weselej w domu!

dobry pamysł:loveu: sama mam małe stadko w domu:wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie:

Posted

agula napisał(a):
sama mam małe stadko w domu:wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie:

Co, aż pięć? :cool3: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) No to ktoś może skusi się na 3 maleństwa w pakiecie?

Posted

Ja mam tylko cztery potforki, ale więcej nie dam rady, komu, no komu te śliczności, można brać pojedynczo, albo cały pakiet (to będzie napewno więcej niż trzy:lol: )