Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pisałam juz andzi69 na maila o sobie, wolałabym uniknąć pisania o swoim życiu prywatnym na forum. Prosiłam też o kontakt z kimś kto chciałby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. Tak jak wspomniałam mogłabym wziąć małą w czwartek, ponieważ wtedy mam transport do Warszawy i urlop w pracy.

Posted

spoko, nie chcemy zadnych strasznie prywatnych rzeczy ;-)

ale jesli Pani woli to prosze napisac mi na maila: [email protected]

chodzi mi o podstawowe info: czy jest pani dorosła, czy w domu są inne zwierzęta, dzieci - jesli tak w jakim wieku? Czy miała Pani juz zwierzeta? Dlaczego akurat ta sunia? Jakie warunki może jej Pani zapewnić, gdzie sunia miałaby mieszkać?
:)

Posted

ponieważ ja jestem poza Kielcami i wracam dopiero pod koniec września wizyty nie mogę zrobić - ale popytam ;) tylko nie obiecuję, ze to akurat będzie do środy...niestety, ale wszyscy są mniej lub bardziej zajęci izorganizowanie wizyty wymaga poświęcenia troszki czasu - no ale popytam;)

Posted

andzia69 dziekuje, nie ma sie co spieszyc, co nagle to po diable ;-)

zresztą robimy z izabellah-aldondą wizyte w Warszawie w czwartek :) i się okaże co dalej, bo tak jak mówię sunia musi mieć najlepszy domek pod słońcem :)

Posted

malagos napisał(a):
a w razie braku domku, to mała gdzie sie podzieje?....

mam nadzieję, ze coś jej się wykluje:(

u nas też do jutra ma dt mała ok. 6 kg suczynka:( tyle, ze ona jest 3-łapkowa i jej nikt nie chce nawet na dt:-(

Posted

wszystko gra i buczy:)
Szyszunia została w nowym domku! :multi:

Dostałam wpłatę od fony na sterylkę - 100 zł bardzo bardzo dziękuję!!! :loveu::loveu::loveu:

czyli podsumowując na te chwile:

wydatki:

200 sterylka
14 ubranko
22 kołnierz
20 dwie doby w hoteliku
razem 256 zł

Posted

[quote name='Lulka']wszystko gra i buczy:)
Szyszunia została w nowym domku! :multi:

Dostałam wpłatę od fony na sterylkę - 100 zł bardzo bardzo dziękuję!!! :loveu::loveu::loveu:

czyli podsumowując na te chwile:

wydatki:

200 sterylka
14 ubranko
22 kołnierz
20 dwie doby w hoteliku
razem 256 zł

super! czy dt stał się ds, czy inny jakiś?

Lulka, daj znać, ile jeszcze będzie brakowało do spłaty streylki, w przysłym tygodniu powalczę

i dziękuję za sunię!

Posted

nie niestety nie DT, izabellah-aldonda wylowila jeszcze jeden domek, sunia mieszka w mieszkaniu na Bielanach

jak wszystko zejdzie z bazarkow, to bede na minusie jedyne 17 zł ;-) wiec luz

Posted

chciałabym przedstawić rozliczenie, bo robiłam na małą bazarek:

z poprzednich bazarów na astke, ktora wrocila do domu było 203 zł + 100 zł od fony na sterylkę Szyszuni + 129 następne bazarki = 432 zł - 256 sterylka, ubranko, kolnierz, hotel - zostaje: 176 - za 99 zł kupiłam lek Minirin dla trzyłapki Lili od izabellah-aldonda - zostaje 77 zł

Posted

no takiego małego ratlera tylko rudo-białego - o maly wlos samochod go nie rozjechal, wiec go wziela... na razie jest w klinice a potem jeszcze nie wiadomo...