Ingrid44 Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Jakie fajne fotki ! Liderek nie jest juz parowka ? Az trudno uwierzyc ze sam z wlasnej I nie przymuszonej woli chodzi na spacerek :) :) :) Quote
asiuniab Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Zdrówko i apetyt dopisuje :smile: ale apetyt to tylko na gotowane mięsko ewentualnie surowe. Karmy suchej nie tknie :smile: Liderek już nie jest paróweczką - na pewno zeszczuplał :smile: Bo smaruje pięknie przynajmniej raz dziennie na dłuższy spacer i to sam, bez przymusu :smile: koledzy :smile: no i nawet wcięcie się pojawiło na wysokości talii:) Liderku zdrówka:) Quote
paula_t Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Liderku, wprost nie mogę uwierzyć- talia osy:P A tak na poważnie, to faktycznie widać po nim, że co nieco ubyło:) Przyjaciela Liderek ma genialnego!:) Quote
Bjuta Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Cudne zdjęcia!!! Cudne! Kasiu, przepraszam, dopiero dziś wysłałam czynsz... Zaraz zrobię rozliczenia. Quote
kasiainat Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Liderku, wprost nie mogę uwierzyć- talia osy:P A tak na poważnie, to faktycznie widać po nim, że co nieco ubyło:) Przyjaciela Liderek ma genialnego! :) Ubyło, ubyło ale mam wrażenie, że znowu zaczyna go przybywać :smile: Chociaż na spacer dalej maszeruje ale tylko rano :smile: A przyjaciel Liderka czyli Joszi przepada za psami - kiedyś sypiała nawet z jedną z naszych tymczasowych suniek - Gienią. Teraz namiętnie przepędza koty od misek bo kocha kocią karmę :smile: W tym tygodniu przyjeżdża pani doktor zaszczepić naszego Liderka :-) Quote
Toska1 Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Pięknie Liderek pozuje do fotek :) i pięknie się prezentuje ) i jakie smakołyki serwują w tym pensjonacie :) Quote
Ingrid44 Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Cudne foteczki. Pysio uśmiechnięte od ucha do ucha czyli " wszystko gra ". :) :) :) Quote
kasiainat Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 W tym tygodniu przyjeżdża pani doktor zaszczepić naszego Liderka :smile: Pani doktor była w odwiedzinach u Liderka . Psiak został zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Zapłaciłam 30 zł. Quote
Bjuta Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Czy ma ktoś w subskrypcjach wątek Klusi? Bo mi się zgubił i znaleźć nie mogę Quote
Mysza2 Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Czy ma ktoś w subskrypcjach wątek Klusi? Bo mi się zgubił i znaleźć nie mogę Beatko jeśli o tą Klusię Ci chodzi to służę:) http://www.dogomania.com/forum/topic/135071-klusia-ma-ju%C5%BC-deklaracje-i-szcz%C4%99%C5%9Bliwie-dojecha%C5%82a-do-hoteliku-teraz-szukamy-ds/ Quote
Toska1 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Ciekawe co słychać u Lidercia ? no właśnie , już tak dawno nie było żadnych wieści ! Quote
Bjuta Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Może Kasia wpadnie do nas i coś skrobnie, jak Liderek znosi te upały! Quote
Mysza2 Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Przy okazji nocnej wizyty u Kasi Liderek się załapał na zdjęcia:) 1 Quote
Toska1 Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Cudny jak zawsze :) a co u niego , jak ze zdrówkiem ? Quote
Recommended Posts