paula_t Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Ja to bym chciala tak postac I pokontemplowac. Moj szczenior ciaga mnie biegusiem po calym sasiedztwie. Hahahaha, no to ja faktycznie wolę już spacer "myśliciela", bo pamiętam jak to było, kiedy był młodym i dziarskim chłopakiem ;) Quote
AgusiaP Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Oj a ja bym jednak wolała pospacerować ;) a u mnie z jedną ekspresowy spacerek a z drugą ja spaceruję a ona stoi i stoi :) ale każdy wiek ma swoje prawa :) Quote
Mysza2 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Oj a ja bym jednak wolała pospacerować ;) a u mnie z jedną ekspresowy spacerek a z drugą ja spaceruję a ona stoi i stoi :) ale każdy wiek ma swoje prawa :) Ja też bym wolała, żebyś się nadawała do spacerów ze swoją sforą:) Chodziłybyśmy razem :laugh2_2: Quote
__Lara Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 "Do twarzy" mu z tą siwizną na bródce :) Quote
Toska1 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Zaglądam do naszego Liderka :) i głaski zostawiam :) "czynsz" zapłacony . Quote
asiuniab Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 a ja też ostatnio o Nim myślę, co u naszego krezuska? Quote
Mysza2 Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt dla Was wszystkich, dla Waszych rodzin i podopiecznych. Liderkowi najlepszego w świcie domku Quote
paula_t Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;) Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym (Liderkowi w szczególności) nowych, wspaniałych domów, na które zasługują:) Quote
Toska1 Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Wesołych ,zdrowych Świąt dla liderka , jego opiekunów i wszystkich tu zaglądajacych ! Quote
kasiainat Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 a ja też ostatnio o Nim myślę, co u naszego krezuska? Liderek wczoraj odwiedził panią doktor :-) w celach kosmetycznych czyli manicure i pedicure :-) Był całkiem, całkiem grzeczny- tyko jeden raz próbował powiedzieć wetce co o niej myśli :-) A ogólnie wszystko u niego ok :-) apetyt dopisuje i nawet troszkę częściej chce wychodzić na spacery - co prawda króciutkie ale są. Ostatnio zrobił się natomiast bardziej "przyjemny" do ludzi i bez marudzenia daje się pogłaskać nawet obcym :-) Zdjęć nowych niestety brak bo gwiazda nie chce współpracować :nerwy: Quote
Ingrid44 Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Dziekujemy za wiesci. Moze Gwiazdor da sobie zrobic wkrotce jakas fotke. :) :) :) Quote
kasiainat Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Dziekujemy za wiesci. Moze Gwiazdor da sobie zrobic wkrotce jakas fotke. :) :) :) Dzisiejsza :-) Quote
asiuniab Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 no po prostu Gwiazdor:) dziękuję za wieści:) Quote
Bjuta Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Kochane, dziękuję, że jesteście takie cierpliwe i czekacie miesiąc na moje rozliczenia. Jakoś się nie wyrabiam wcześniej. Krezusek jest nieustannie zasobny w dobra materialne dzięki swoim cudnym Ciociom! :) Quote
Recommended Posts