Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja to bym chciala tak postac I pokontemplowac. Moj szczenior ciaga mnie biegusiem po calym sasiedztwie.

Hahahaha, no to ja faktycznie wolę już spacer "myśliciela", bo pamiętam jak to było, kiedy był młodym i dziarskim chłopakiem ;)
Posted

Oj a ja bym jednak wolała pospacerować ;) a u mnie z jedną ekspresowy spacerek a z drugą ja spaceruję a ona stoi i stoi :) ale każdy wiek ma swoje prawa :)

Ja też bym wolała, żebyś się nadawała do spacerów ze swoją sforą:)

Chodziłybyśmy razem :laugh2_2:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;)

Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia.

Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym (Liderkowi w szczególności) nowych, wspaniałych domów, na które zasługują:)

Posted

a ja też ostatnio o Nim myślę, co u naszego krezuska?

Liderek wczoraj odwiedził panią doktor :-) w celach kosmetycznych czyli manicure i pedicure :-)

Był całkiem, całkiem grzeczny- tyko jeden raz próbował powiedzieć wetce co o niej myśli :-)

A ogólnie wszystko u niego ok :-) apetyt dopisuje i nawet troszkę częściej chce wychodzić na spacery - co prawda króciutkie ale są.

Ostatnio zrobił się natomiast bardziej "przyjemny" do ludzi i bez marudzenia daje się pogłaskać nawet obcym :-)

Zdjęć nowych niestety brak bo gwiazda nie chce współpracować  :nerwy:

Posted

Kochane, dziękuję, że jesteście takie cierpliwe i czekacie miesiąc na moje rozliczenia. Jakoś się nie wyrabiam wcześniej. Krezusek jest nieustannie zasobny w dobra materialne dzięki swoim cudnym Ciociom! :)