Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zrobiłam przelew za kwiecień 360zł, dziękuje za wpłaty stałe i pamięć o Szariku!

Czy ktos wie jak zrobic piekny album o Szariku na fb, bo wydarzenie to nie wiem czy sie uda, bo ludzie i ja w tym tez dostaja po 10 zaproszen dziennie i ten Szarik tam zaginie a album z informacja moze bedzie czyms innym...

Posted

Nie mogę znaleźć potwierdzenia, ze wpłynęły pieniądze ode mnie (stała deklaracja). Zrobiłam stały przelew do końca roku. Znalazłam potwierdzenie wpłaty za marzec, a nie widzę kwietnia. Czy jest gdzieś zestawienie wpłat z 2013 r.?

Posted

[quote name='LILUtosi']Dziękuje.
A widzieliście jak Szarik rozrabia:
https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/SZARIKDoAdopcji#5866963557952965042

Brak słów!

[quote name='Lida']Nie mogę znaleźć potwierdzenia, ze wpłynęły pieniądze ode mnie (stała deklaracja). Zrobiłam stały przelew do końca roku. Znalazłam potwierdzenie wpłaty za marzec, a nie widzę kwietnia. Czy jest gdzieś zestawienie wpłat z 2013 r.?

Ciocia wszystko post 2, myslalam nawet ze sie nie zapisalo, ale jest, na poczatku przy stalych deklarowiczach oznaczenie do ktorego miesiacu zaplacone i potem kwiecien juz na dole

Posted

OK. Dzięki. Widziałam tylko wpłatę marcową, ale może byłaś w trakcie uzupełniania. Nie śledzę na bieżąco, bo mam stałe zlecenie, dlatego jeśli nie wpłynie wpłata ode mnie, to proszę o informację.

Posted

Lida napisał(a):
OK. Dzięki. Widziałam tylko wpłatę marcową, ale może byłaś w trakcie uzupełniania. Nie śledzę na bieżąco, bo mam stałe zlecenie, dlatego jeśli nie wpłynie wpłata ode mnie, to proszę o informację.

Na razie wszystko jest ok;)

• 2 weeks later...
Posted

Ciotki otwiera sie jak wpiszecie login i haslo, chyba ze macie info ze to nie istnieje, ale ja mam prosbe o login i haslo, zreszta Lilu Ty juz chyba jestes tam?

Posted

Ja jestem bo dostałam powiadomienie ze starego wydarzenia Szarika. Ale z linka wchodziła mi strona moich wydarzeń. A byłam zalogowana. Coś albo dogo blokuje albo fejs coś zmienił.