Jump to content
Dogomania

>>>Szariczek już nie cierpi, odszedł spokojnie...<<<

Recommended Posts

Posted

Jeśli chodzi o stan ogólny Szarika jest ok. Usg czyste, krew wszystko w normie. Tylko te zwyrodnienia. Z lekami poczekałam do badań więc dopiero dziś Szarik dostał ten lek RHEUMOCAM.

Mogę jeszcze Szarikowi załatwić Tomograf kręgosłupa za 150zł, tylko nie wiem co da nam da ta wiedza. Jest możliwa operacja po tym Tomografie ale nas nie stać na np 2tyś zł , nawet jeśli Szarik za jakiś czas przestanie chodzi.

Tak jak pisałam koszt wizyty to koszt badań krwi - 100zł , zapłaciłam gotówką - Olena proszę zwrot na prywatne konto. Faktury i badania dziś wrzucę w katalog.

Posted

Ja też zaglądam jak mam chwilę ale ostatnio wszystkie wątki zaniedbałam :(

Olena podaj mi nr konta (miałam na PW ale przypadkiem usunęłam) to początkiem maja coś podrzucę...

Posted

Ja też zaglądam jak mam chwilę ale ostatnio wszystkie wątki zaniedbałam :(

Olena podaj mi nr konta (miałam na PW ale przypadkiem usunęłam) to początkiem maja coś podrzucę...

Super dziękuje

Kregoslupa czy stawow. Cos co go zablokuje.

Chyba nie ma o czym mówić na te jego stare lata;/

Posted

Przesłałam 372zł - oczywiście źle to obliczyłam, bo za kwiecień powinno być 360zł, więc w przyszłym miesiącu wyślę o 12zł mniej. 

Za obroże ciocia musisz poczekać z jeden dzień bo chwilowo Szarik ma 8zł a ja czekam na pensje;)

Posted

Wrzucilam zdjecia Szarika ze spaceru, dzis wieczorem moze sie uporam z cala dokumentacja zdjeciowa i filmowa. Nagralam filmik zeby Wam pokazac jak chlopak chodzi zeby uzmyslowic co nas czeka.