Jump to content
Dogomania

>>>Szariczek już nie cierpi, odszedł spokojnie...<<<

Recommended Posts

Posted

I tak trzeba zrobic badania...

Olena jest potrzebna. Skarbonka Szarika była pusta, ale przecież coś na pewno na konto wpłynęło.

Olenka pisała o urlopie od Dogo. Może to nie było pół żartem pół serio, jak to odebrałam.

Może gdzieś faktycznie wyjechała, bo ostatnio nie ma Jej na wątkach.

Czekamy na Olenę.  :mellow:

Posted

Nie jestem na bieżąco, ale widzę, że z finansami krucho. W weekend ruszam z bazarkiem, 30% będzie dla Szariczka

To pozwolę sobie podziękować w imieniu Szarika :)

Posted

Ciocie jestem, ostatnio patrzyłam u Szarika... 0 zł, tzn 10zł bo moje za kwiecień będzie, to jakaś tragedia:( oczywiście rób proszę Lilu te badania, bo jak inaczej:(

Posted

Trzeba jeszcze Szariczka zaopatrzyć w obroże p/kleszczową tym razem Bayera kiltexa (Koszt 60zł) bo od Foresto miał uczulenie.  3 psy u mnie miały uczulenie od foresto , jeden nawet wyłysienie i zaczerwienienie na szyi.

Posted

Nasza Kochana Gabi...   :wub:

Gabrysiu, jak Ty to robisz?... Gdy na Dogo jest pies w potrzebie, zaraz przybywasz z bazarkiem :)

Dziękujemy. :)

Elisabetko, szukałam jakiegoś biedaka na doczepkę do bazarku i trafiłam na Szariczka

Zapraszam 30% utargu będzie dla Szarika

http://www.dogomania.com/forum/topic/146500-ciuszki-buty-bi%C5%BCuteria-i-nie-tylko-dla-sarci-misi-oraz-staruszka-szarika-do-06052015-godz2000/

Posted

I jeszcze...

Oleno, żebyś się nie zamartwiała, jak tu zajrzysz, bo ten miesiąc jest finansowo ciężki rzeczywiście...

Ja jutro wyślę przelew na obrożę przeciwkleszczową dla Szariczka. Musimy zabezpieczyc naszego Staruszka. :)

Podobno kleszczy w tym roku dużo jak nigdy. :(

Posted

&nbsp;

Mam zamęt miłosny... do Szarika miłość oczywiście nadal mam tak wielką...

&nbsp;

aaaaa takie kwiatki...bo to raczej pozytywny zamęt...czy tylu kandydatów masz,ze wybrac nie umiesz???

Szarika nie licze bo to sie samo przez się rozumie, ze on miłośc Twa dozgonna ;)
Posted

Wielu mnie ubóstwia ;)

Aż tak, Oleno?... Pięknie to brzmi, ale kłopotów może czasem narobic. ;)

Oby ten  zamęt przyniósł tylko dobro. :)

Ale... Żaden, nawet największy zamęt miłosny nie usprawiedliwia nieobecności na Dogo!  :P

Dziś rano poleciało ekspresem 100 zł dla Szariczka. :)

Na obrożę, a resztą dokładam się do weta.

Posted

Na razie nie jest tak źle. ;) "Starej daty" jestem i od kredytów z daleka.

Przez awantury troszkę się na Dogo pogubiłam i skupię się na "swoich" Staruszkach. :)

A Szarik to mój słodki Priorytet. :D

Dopóki mogę...

Posted

Dzisnie bylam bo oczywiscie nakarmilam rano Szarutka. Jak automat to robie. Jutro mam nadzieje nie popelnie tego bledu.

O której karmisz to Ci napiszę smsa;)

Posted

Od rana to sobie powtarzam, tylko oczy otworzylam. Do 8 mam juz wszystko ogarniete, spacery i karmienie, po czym siadam na swoje sniadanie i kawe. Po 9 gdzies znowu je wypuszczam zeby po jedzeniu zrobily.