Olena84 Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Tak. :) Pięknie "zapozował" nasz Szariczek. Ja na razie najpiękniejsze zdjęcie w kalendarzu. Zdecydowanie. :) Może miłośc nie zaślepia... :wub: Chyba trochę tak ;PP Quote
Elisabeta Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Szariczek ma piękne zdjęcie. Oleno, W I D Z I S Z ? :eviltong: Nie tylko ja w zachwycie. :loveu: Quote
Olena84 Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Cieszę sie;) A ja dzis dostalam kalendarz i u mnie pewnie zawsze bedzie sierpień! Quote
Elisabeta Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Zaraz, zaraz... A nie LIPIEC, Olenko?... :lmaa: Przecież Szarik jest lipcem. Z kim zdradziłaś, Szariczka? :nonono2: Quote
LILUtosi Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Szariczek to wakacyjny chłopak. W jednym kalendarzu owczarkowym jest sierpniem a w drugim lipcem. Quote
Elisabeta Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Szariczek to wakacyjny chłopak. W jednym kalendarzu owczarkowym jest sierpniem a w drugim lipcem. Aaa... Chyba że tak. :smile: Quote
LILUtosi Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Gdzie kupić kalendarz z Szarikiem "pieskie życie" tu" http://grupaspolem.pl/kalendarz-2015/gdzie-kupic/ Quote
docha Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Dzięki Lila, wspaniała jest grafika tego kalendarza:) Quote
Olena84 Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Ja mam w owczarkowym kalendarzu Szarika jako sierpień ;) Quote
maarit Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Wesołych Świąt :) ( nie umiem inaczej dodawać zdjęć) [attachment=7529:maarit1.jpg] Quote
Elisabeta Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Jetem, Szariczku. :) WSZYSTKIEGO DOBREGO! :) Quote
LILUtosi Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Słuchajcie, miałam dziś obiecujący telefon w sprawie Szarika. Państwo są ze Strzegomia i mają dwa koty i dlatego też wybrali Szarika. Jedyny mankament to 2 piętro. Mieszkanie, będzie sam 8h. Mają jutro podjechać go zobaczyć. Co myślicie? Quote
Elisabeta Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Co myślimy?... Niech przyjadą. Zobaczą Szarika, a Szarik i Ty, Lilu, zobaczycie Ich. ;) Trzymam kciuki. :) Piękne jest to, że Ktoś wypatrzył naszego Szariczka. Ludzie z dobrym sercem i...gustem. To pewne. :D Chyba Szarik nie będzie miał problemu z zostawaniem w Domu?... Czekamy... Quote
Elisabeta Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 A drugie piętro... Sama mieszkam na osiedlu czteropiętrowych bloków bez windy. Moje wszystkie sunie wchodziły na ostatnie piętro. To nigdy nie wiadomo... Czasem pięć schodów może być barierą nie do pokonania dla nawet młodego psa czy człowieka. Na osiedlu było i jest dużo psów, które chodzą na trzecie, czwarte piętro do końca. AlfaLS, wzięła kilka miesięcy temu na BDT Megunię. Sunię z tyskiego schroniska. Staruszkę 15-letnią, ok. 15 kg wagi. Alfa mieszka też na czwartym piętrze bez windy. Wet, który opiekuje się psami Kasi Przystał, w której hoteliku Meggi przebywała, nie widział żadnych przeszkód. Megunia bez problemów chodzi po schodach. Zresztą tak jak Tara, którą Alfa adoptowała bezpośrednio z Tych... A Tara ma 18 lat. :) Najważniejsi są Państwo. Bo przecież byle komu Szariczka nie oddamy. :) :) Trochę się denerwuję... ;) Quote
LILUtosi Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Spotkania nie było. Pan się wycofał - życie mu się pozmieniało :-( w jeden dzień. Quote
docha Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Spotkania nie było. Pan się wycofał - życie mu się pozmieniało :-( w jeden dzień. dobrze, że się nie pozmieniało dzień po adopcji. Quote
Elisabeta Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 dobrze, że się nie pozmieniało dzień po adopcji. Właśnie... Szariczku, na razie zostajesz u Lilu na swojej czerwonej kanapie. :) Quote
Olena84 Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Aha... no bo już miała pisać, że 8 godzin sam to chyab nie dla Szarika który chyba by oszalał... ale juz po problemie Quote
LILUtosi Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Właśnie... Szariczku, na razie zostajesz u Lilu na swojej czerwonej kanapie. :) Szariczek ostatnio wybiera mój narożnik i śpi koło mnie. Quote
Elisabeta Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Szariczek ostatnio wybiera mój narożnik i śpi koło mnie. Fajnie. :) No tak... Bo na kanapie to teraz wyleguje się ta mała ruda łobuzica. ;) Quote
Olena84 Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 U Szarika na koncie minus : - 90zł... Quote
Recommended Posts