maarit Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 5 godzin temu, Olena84 napisał: Pamietacie? ;) Nooo baaaaaaa.... pewnie że pamiętamy. Taki renifer na Dogo jest tylko jeden :) Quote
LILUtosi Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Dało by rade Szarusiowi kupić legowisko higieniczne - niestety obsrywa mi klateczkę i kołdry a i na fotele już nie daje rady wchodzić. http://www.zooplus.pl/shop/psy/legowisko_dla_psa/higieniczne/31906?rrec=true Quote
Olena84 Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 4 godziny temu, LILUtosi napisał: Dało by rade Szarusiowi kupić legowisko higieniczne - niestety obsrywa mi klateczkę i kołdry a i na fotele już nie daje rady wchodzić. http://www.zooplus.pl/shop/psy/legowisko_dla_psa/higieniczne/31906?rrec=true jaka wielkość? Quote
Olena84 Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 4 godziny temu, LILUtosi napisał: Dało by rade Szarusiowi kupić legowisko higieniczne - niestety obsrywa mi klateczkę i kołdry a i na fotele już nie daje rady wchodzić. http://www.zooplus.pl/shop/psy/legowisko_dla_psa/higieniczne/31906?rrec=true A moze ten materac: http://www.zooplus.pl/shop/psy/legowisko_dla_psa/higieniczne/135162?rrec=true Bo takie legowisko to widze ok 250zł zalezy od wielkosci:( Quote
magda222 Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Co u Szarika? Mało tu piszę, ale ciągle zaglądam. Zdecydowałyście co z tym legowiskiem? Przelewam deklaracje za XI i XII. Quote
Olena84 Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Zadzwonię do Lilu, ale ja sama za legowisko tyle teraz nie dołoże:( Quote
bakusiowa Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Może złóżmy się na legowisko dla Szarika. Quote
Olena84 Posted December 19, 2016 Author Posted December 19, 2016 Dziś zadzownie i zapytam czy to legowisko zamiast posłania moze byc, bo tansze zdecydowanie Quote
Olena84 Posted December 19, 2016 Author Posted December 19, 2016 3 godziny temu, LILUtosi napisał: jestem, jestem. Może być. czyli 70zł potrzeba, to tyle weźmiemy z konta Szariczak, bo są tez nowe wpłaty do uzueplneinia Quote
bakusiowa Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 To ja robiąc przelew styczniowy dołożę kasy na ten materac. 1 Quote
LILUtosi Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Szarik od dwóch dni znowu niedomaga. Nie wiem czy coś w powietrzu jest bo ja też chodzę połamana. Niestety ale na panelach ślizgają mu się łapy. Quote
maarit Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Ja też w styczniu coś podeślę. Podajcie mi nr konta... A tymczasem życzę Wam wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt. Trzymaj się rudzielcu kochany! Quote
LILUtosi Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Niestety ale już nie wstaje. Zlał się dziś pod siebie. nie wiem czy coś będzie lepiej. Udało się irapem ponad dwa miesiące mu przedłużyć , ale nie mam już pomysłu. Mamy jeszcze ze 3 zastrzyki do wykorzystania. Quote
LILUtosi Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Przykro mi ale chyba powoli z Szarikiem będziemy się żegnać. Dostał dziś MiIgamme zastrzyk i Nivalin oraz czopek tramalu. Jeśli się nie pozbiera to marnie to widzę. Przyjechałam od rodziców z wigilii a on leży na boku i się nie rusza. Nawet wody nie chciał pochlipać. Tyle lat z nim że nie wiem. :-( No i święta Quote
LILUtosi Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Wydaje mi się że to był już jakiś wylew albo coś takiego. Jak mu podnoszę głowę to mu się trzęsie. Nie ma co się oszukiwać. Najważniejsze żeby go nie bolało. Jutro spróbuje zorganizować wizytę weta. Może Niedzielski mu jeszcze walnie Irapa. ech. Quote
bakusiowa Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Po wylewie głowa jest przekrzywiona. Biedny Szarik. Quote
LILUtosi Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Wylewu raczej nie ma, po prostu odcięło mu tył. mogło dojść do ukruszenia krążka przy którymś zroście. Jest na lekach na razie a resztę skonsultujemy jutro. Czasem się przemieści ciągnąc tył, ale leje pod siebie. Leży na podkładach. ech. Czy takie rzeczy muszą się dziać i to jeszcze w święta? Quote
Recommended Posts