Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mru']hej ja w przyszłym tygodniu mogę oba domki sprawdzić :) powiedzcie tylko który to maluch jest?

z domkami umowie się albo dziś wieczorem jak pogadam z TZtem albo jutro!Ooooo możesz oba?To super :Rose:
To jest ta kicia
http://www.dogomania.pl/threads/192308-Ursyn%C3%B3w-i-Sadyba-dwie-wizyty-potrzebne!?p=15470399&viewfull=1#post15470399

Ale jeśli wyda Ci się, że domy oba mogły by być to zapytaj czy może nie chcieli by innego takiego podobnego może kociaka jak Majka,czy z wyglądu czy ze względu na to, że oczko ma niesprawne, znajdzie się im kandydata na pewno.

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczko Majki "wyszło" kilka dni temu, ale nie wiadomo czy będzie trzeb ausuwać, ona tak jakby wogóle tego nie odczuwała, Doktor stwierdzi czy trezb ausuwać, a jest prze kochana i straszny szałaput :)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Oczko Majki "wyszło" kilka dni temu, ale nie wiadomo czy będzie trzeb ausuwać, ona tak jakby wogóle tego nie odczuwała, Doktor stwierdzi czy trezb ausuwać, a jest prze kochana i straszny szałaput :)

Czy to jej oczko wygląda teraz jak na pierwszych zdjęciach??

mru kochana zadzwoń do rodzinki, nawet gdyby wizyta miała się odbyć w pt, bo się niecierpliwią i boję się żeby przez tą wcześniejszą zwłokę w czasie nie rozmyślili się czasem,
Choć całą rodzina na Majkę wyczekuje już chcieli by ją mieć u siebie.

Posted

Byłam w odwiedzinach w hotelu w Brzyściu i poznałam Maję osobiście. Jest wspaniała, przyjacielska i sprytna, mądra i zabawna, nic tylko brać i kochać!!! Moja córka się w niej zakochała, niestety nie mieszkamy same i babcia nie zgadza się na kota:( Ale na 1000 procent Majeczka jest super!!!

Posted

Wg tego, co usłyszałam w hotelu Maja powinna mieć oko usunięte, taka opinia mieleckiego weta. Nie wymaga żadnego specjalnego traktowania, po ew. operacji usunięcia gałki na pewno ale w okresie pooperacyjnym. Poza tym to zdrowa kotka!

Posted

Trzeba skontaktować się z asią - kicia ma problem z oczkiem - albo przyszły domek weźmie to na siebie, albo kicia zostanie w hoteliku.
Musicie skontaktowac się z właścicielka hoteliku i uzgodnić szczegóły.
żeby później nie było problemów że wciskacie komus chorego kotka - tak jak ja to miałam na forumm miau w przypakdu rudego koteczka.

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Agusia a w tej chwili jak wygląda to oczko?Tak jak na samym początku?

Oczko wygląda dużo ładniej niż na początku! Jednak ono nie pracuje i jest jakieś takie białe, i wpadnięta!

Posted

Oczko jest nie wypadnięte, ale jest tak jakby spuchnięta rogówka i wystaje troszkę na zewnątrz, tak kicia zostać nie może, dlatego pojawia się pytanie czy mamy oczko robić u Dr.Tomka Mrozowskiego, który bardzo ładnie operuje oczy u zwierząt, czy domek weźmie to siebie? Doktor mówił, że tak raczej zostać nie może niestety, dajcie proszę znać Asi, bo trzeba by było już to robić, żeby domki nie czekały i malutka nie czekała :)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Oczko jest nie wypadnięte, ale jest tak jakby spuchnięta rogówka i wystaje troszkę na zewnątrz, tak kicia zostać nie może, dlatego pojawia się pytanie czy mamy oczko robić u Dr.Tomka Mrozowskiego, który bardzo ładnie operuje oczy u zwierząt, czy domek weźmie to siebie? Doktor mówił, że tak raczej zostać nie może niestety, dajcie proszę znać Asi, bo trzeba by było już to robić, żeby domki nie czekały i malutka nie czekała :)

ale czy doktor już je widział i zapadła decyzja o usunięciu, bo może można jeszcze leczyć, o ile ja wiem warto walczyć nawet o oko które nie widzi

Posted

Asia mówiła, że oczko można usunąć w czasie zabiegu sterylizacji, żeby kici nie stresować dwa razy. Ile to będzie kosztować, Asia ma się dowiedzieć.

Kasę za hotelowanie przelewam dziś, za leczenie dopiero jak Majka pójdzie do domku.
Wiem, że jedna z wizyt miała odbyć się o 20, druga nie dopytałam. Więc dziś albo jutro będą rezultaty.

A oba domy wiedzą, że może zajść taka potrzeba usunięcia oka. Mru miała jeszcze domkom powiedzieć o tym.

Posted

tak, oba domki wiedzą i są świadome i oba są strasznie fajnymi domami i bardzo chcą Maję, więc nie wiem Paulina co zadecydujesz :P napisałam Ci szczegóły w mailu! domy super, szkoda żeby się marnowały ;)