Paulina_mickey Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='mru']hej ja w przyszłym tygodniu mogę oba domki sprawdzić :) powiedzcie tylko który to maluch jest? z domkami umowie się albo dziś wieczorem jak pogadam z TZtem albo jutro!Ooooo możesz oba?To super :Rose: To jest ta kicia http://www.dogomania.pl/threads/192308-Ursyn%C3%B3w-i-Sadyba-dwie-wizyty-potrzebne!?p=15470399&viewfull=1#post15470399 Ale jeśli wyda Ci się, że domy oba mogły by być to zapytaj czy może nie chcieli by innego takiego podobnego może kociaka jak Majka,czy z wyglądu czy ze względu na to, że oczko ma niesprawne, znajdzie się im kandydata na pewno. Quote
kaskadaffik Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Oczko Majki "wyszło" kilka dni temu, ale nie wiadomo czy będzie trzeb ausuwać, ona tak jakby wogóle tego nie odczuwała, Doktor stwierdzi czy trezb ausuwać, a jest prze kochana i straszny szałaput :) Quote
Aldrumka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 o matko, może pękło już wcześniej skoro ona nie odczuwa bólu; jakby coś można spróbować skonsultować mailowo (zdjęcie) z wet okulistą warszawskim dr Garncarzem Quote
Paulina_mickey Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 kaskadaffik napisał(a):Oczko Majki "wyszło" kilka dni temu, ale nie wiadomo czy będzie trzeb ausuwać, ona tak jakby wogóle tego nie odczuwała, Doktor stwierdzi czy trezb ausuwać, a jest prze kochana i straszny szałaput :) Czy to jej oczko wygląda teraz jak na pierwszych zdjęciach?? mru kochana zadzwoń do rodzinki, nawet gdyby wizyta miała się odbyć w pt, bo się niecierpliwią i boję się żeby przez tą wcześniejszą zwłokę w czasie nie rozmyślili się czasem, Choć całą rodzina na Majkę wyczekuje już chcieli by ją mieć u siebie. Quote
Paulina_mickey Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Kolejny bazarek dla Majki, tym razem myślę że atrakcyjniejszy :) http://www.dogomania.pl/threads/194681-100-og%C5%82osze%C5%84-za-super-nisk%C4%85-cen%C4%99!Do-23.10.ZAPRASZAM!?p=15556979#post15556979 Proszę o podnoszenie. Quote
Paulina_mickey Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 mru masz zapchaną skrzynkę, daj znać czy się umówiłaś z ludźmi, a jeśli nie dasz rady dziś to też napisz, to dam znać pani :cool3:choć Ona bardzo się niecierpliwi Quote
Paulina_mickey Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Wizyty odbędą się we wtorek:cool3: A ja nieśmiało mając nadzieję,że choć jeden dom będzie dobry zaczynam powoli, bardzo powoli rozglądać się za transportem dla małej. Quote
Agucha Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Nikt nie potrzebuje pojemnej torebeczki? To z pomocą dla Majeczki! http://www.dogomania.pl/threads/194508-R%C3%B3%C5%BCa-z-torb%C4%85-dla-koteczki-MAJECZKI-%29%29%29-13.10-23.10.2010-22-00-Czasu-Dogo Quote
agusiazet Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Byłam w odwiedzinach w hotelu w Brzyściu i poznałam Maję osobiście. Jest wspaniała, przyjacielska i sprytna, mądra i zabawna, nic tylko brać i kochać!!! Moja córka się w niej zakochała, niestety nie mieszkamy same i babcia nie zgadza się na kota:( Ale na 1000 procent Majeczka jest super!!! Quote
Aldrumka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Agucha napisał(a):Powiedzcie mi - co z jej oczkiem dalej? no właśnie co z oczkiem Quote
Agucha Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Czy Majka będzie potrzebowała jakiegoś szczególnego traktowania w późniejszym czasie? Quote
agusiazet Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Wg tego, co usłyszałam w hotelu Maja powinna mieć oko usunięte, taka opinia mieleckiego weta. Nie wymaga żadnego specjalnego traktowania, po ew. operacji usunięcia gałki na pewno ale w okresie pooperacyjnym. Poza tym to zdrowa kotka! Quote
Paulina_mickey Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Agusia a w tej chwili jak wygląda to oczko?Tak jak na samym początku? Quote
Basia1968 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Trzeba skontaktować się z asią - kicia ma problem z oczkiem - albo przyszły domek weźmie to na siebie, albo kicia zostanie w hoteliku. Musicie skontaktowac się z właścicielka hoteliku i uzgodnić szczegóły. żeby później nie było problemów że wciskacie komus chorego kotka - tak jak ja to miałam na forumm miau w przypakdu rudego koteczka. Quote
agusiazet Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Agusia a w tej chwili jak wygląda to oczko?Tak jak na samym początku? Oczko wygląda dużo ładniej niż na początku! Jednak ono nie pracuje i jest jakieś takie białe, i wpadnięta! Quote
kaskadaffik Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Oczko jest nie wypadnięte, ale jest tak jakby spuchnięta rogówka i wystaje troszkę na zewnątrz, tak kicia zostać nie może, dlatego pojawia się pytanie czy mamy oczko robić u Dr.Tomka Mrozowskiego, który bardzo ładnie operuje oczy u zwierząt, czy domek weźmie to siebie? Doktor mówił, że tak raczej zostać nie może niestety, dajcie proszę znać Asi, bo trzeba by było już to robić, żeby domki nie czekały i malutka nie czekała :) Quote
kaskadaffik Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Paulina_mickey']CD Majeczki :loveu: Oczko jest podobne jak tutaj tylko w środku "wystaje" troszkę do przodu jakieś 4 mm, jutro zrobie zdjęcie :) Quote
Mike i Morgan Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 A nie wiecie może ile kosztuje takie usunięcie oczka ?? Quote
Aldrumka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 kaskadaffik napisał(a):Oczko jest nie wypadnięte, ale jest tak jakby spuchnięta rogówka i wystaje troszkę na zewnątrz, tak kicia zostać nie może, dlatego pojawia się pytanie czy mamy oczko robić u Dr.Tomka Mrozowskiego, który bardzo ładnie operuje oczy u zwierząt, czy domek weźmie to siebie? Doktor mówił, że tak raczej zostać nie może niestety, dajcie proszę znać Asi, bo trzeba by było już to robić, żeby domki nie czekały i malutka nie czekała :) ale czy doktor już je widział i zapadła decyzja o usunięciu, bo może można jeszcze leczyć, o ile ja wiem warto walczyć nawet o oko które nie widzi Quote
Paulina_mickey Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Asia mówiła, że oczko można usunąć w czasie zabiegu sterylizacji, żeby kici nie stresować dwa razy. Ile to będzie kosztować, Asia ma się dowiedzieć. Kasę za hotelowanie przelewam dziś, za leczenie dopiero jak Majka pójdzie do domku. Wiem, że jedna z wizyt miała odbyć się o 20, druga nie dopytałam. Więc dziś albo jutro będą rezultaty. A oba domy wiedzą, że może zajść taka potrzeba usunięcia oka. Mru miała jeszcze domkom powiedzieć o tym. Quote
mru Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 tak, oba domki wiedzą i są świadome i oba są strasznie fajnymi domami i bardzo chcą Maję, więc nie wiem Paulina co zadecydujesz :P napisałam Ci szczegóły w mailu! domy super, szkoda żeby się marnowały ;) Quote
agusiazet Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 To ja przypominam o Rysiu, koledze Mai z hoteliku, który też szuka domu, tylko w porównaniu z Mają to jest gigantem:) Quote
Recommended Posts