Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i niespodzianka - a nawet dwie. Wiek Zuzy został oszacowany na max 2 lata . Kamień nie jest miarodajny - raczej kształt i stan uzębienia .

Zuzia jest jeszcze lżejsza, niż wynikało z naszych współnych wygibasów na wadze łazienkowej - waży 14 kg :(

Jak już byliśmy "przy kasie " przyszedł do lecznicy sympatyczny pan w charakterystycznym zielonym ubranku z monstrualną wyżlicą szorstką. No maszyna po prostu... Pan był nieco zaniepokojony rozmiarami swojej suni i wpadł na kontrolę wagi. Ta wyżełka z kolei ważyła 36 kg - kawał baby po prostu - bardzo nota bene przyjacielskiej :)

Pan był uprzejmy nazwać Zuzannę .... WYŻEŁKIEM WŁOSKIM :mad:

Posted

[quote name='farmerka63']Pan był uprzejmy nazwać Zuzannę .... WYŻEŁKIEM WŁOSKIM :mad:

hę?? że co??
chyba się nieco pan sympatyczny wyzłośliwił :cool3:

ja wiem że wikipedia to może niemiarodajne źródło informacji, ale popatrzcie same na tę fotkę: http://pl.wikipedia.org/wiki/Wy%C5%BCe%C5%82_w%C5%82oski_kr%C3%B3tkow%C5%82osy czy nawet: http://pl.wikipedia.org/wiki/Wy%C5%BCe%C5%82_w%C5%82oski_szorstkow%C5%82osy

obstawiam wyżlego miksika z jakimś.... maluszkiem:) :evil_lol:

dzięki Farmerko za twoje wszystkie starania dla Panny Z.

skarboneczkę czas zapełniać chyba zatem bo już koszty weterynaryjne poleciały

Posted

Ależ skarboneczka była zapełniona po same ranty przez szefową Ati :D Dzisiaj zapłaciłam rachunek w lecznicy z tych pieniędzy , a konkretnie poszło 150 zł . Zostało 50 - teoretycznie na czip. Jak nie zdążę przed adopcją Zuzy , to będzie na następną łyżwę.

A pan chyba pił w kierunku charcika włoskiego ... :angryy:

Posted

Zuzka wielkoscia i budowa to moze jedynie uderzac w wyzla pirenejskiego, tam wysokosc w klebie jest od ok 50 cm, male fafle
oczywiscie jak Margaret pisala to mix kundekowy, ale co tam , jak spa to i blekitna krew tez mozna znalezc;)

Posted

Farmerka, rachuneczki to ty se zostaw na pamiatke jak bedziesz siedziala na fotelu bujanym i wpominala psy, ktore przeszly przez twoj dom, albo podpal nimi w kominku;)

Posted

[quote name='tanitka']Farmerko jeśli pozwolisz, to na obie wyzłice robimy kamapnię ogłoszeniową podajac kontakt do Ciebie. Sunie są piękne i mam nadzieję, ze szybko dobre domy się zgłoszą. :)
na wyzlice z tego watku mozecie tez podać namiary na mnie 668432511 [email protected] sunia była u mnie zanim trafiła do schroniska, mam tez sporo jej zdjec :)

zdjecie za duzych rozmiarow ale inaczej nie mozna było przeczytac:D

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...