Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

suczka juz dawno temu dostala imie Lusia, tak mam ja w moim spisie psow do adopcji
kto z nas jej to imie nadal nie mam pojecia
Tatiano jest zainteresowana , ale na razie szaaaaaaaaaaaa

juz wiem -to imie nadala Marta:)

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

zapomniana:(
Marta, jak bedziesz w Jedrzejewie, to moglabys jej zrobic jakies nowe zdjatka?
Szukamy DT za karme i koszty wet, nie jestesmy w stanie juz kolejnego psiaka umiescic w platnym hotelu:(

Posted

nie jestem zalozycielka watku, ale proponowalabym przeniesienie na ogolny
zawsze wiecej ludzi zajrzy
zdjecia potrzebuje nowe do ogloszen
i cos swiezego na jej temat

• 2 weeks later...
Posted

coś ostatnio nie moge sie wybrać do schroniska:( Faktr zdjecia i info byłyby bardzo przydatne, a do schronsika w pile/gładyszewie trafił podobny do Lusi pies:(
gdzie mam sie zgłosic odnosnie przeniesienia watku???

• 1 month later...
Posted

Luska jedzie do domu
psinko ale sie ciesze
caly czas myslalam o tobie
jutro rano bedzie juz w samochodzie do Ustronia
z kontaktu po Parysku z Tarnowa
Panstwo w nocy ruszaja po nia
i chca byc jak najszybciej rano w schronisku
yupi !!

Posted

wspaniale!!!!!!!!! i tak długo czekała, ja też ciagle o niej myślałam bo to my zgłaszalismy ja do schroniska:( ale teraz bedzie juz szczesliwa i kochana!!!!! hura!!!
oby hasiowi którego dzisiaj zawieźlismy do schroniska tez sie poszczesciło :(.

Posted

Ati napisał(a):
Luska jedzie do domu
psinko ale sie ciesze
caly czas myslalam o tobie
jutro rano bedzie juz w samochodzie do Ustronia
z kontaktu po Parysku z Tarnowa
Panstwo w nocy ruszaja po nia
i chca byc jak najszybciej rano w schronisku
yupi !!

no jak to?!!!!!! ojej! napisz cos więcej Ati, jestem spragniona WSZELKICH wieści
Lusia dziewczynko - w końcu!!!!

Posted

Potwierdzam - kontakt po-Parysowy :loveu:
Pani z Ustronia zadzwoniła wczoraj do mnie z pytaniem o Lolę . Dowiedziawszy się, że Lola od 2 miesięcy już w domku chciała szybko zakończyć rozmowę "Szkoda. To dziekuję". W ostatniej chwili złapałam ją za rękaw ( jeśli mozna kogoś złapać przez telefon ;) ) Zaraz ,zaraz - a pani jest zainteresowana jedynie Lolą, czy w w ogóle wyżłami ? Pani na to, że konkretnie przygarnięciem wyżlicy, najlepiej szorstkowłosej, może być fousek, ale z całą pewnością nie gładkowłosa. I jeszcze, że dostała od Ati listę - właśnie ją obdzwania - 6 suczek- pierwsze trzy już nieaktualne ( w tym Lola). Kolejne moje pytanie - jeśli mozna wiedzieć , jakie suczki jeszcze są na liście? Pani : "...jakaś Lusia... z jakiegoś Prusinowa....".
Ja : " OOOO! NASZA LUSIA??? ". Dalej rozmowa potoczyła się wartko. Powiedziałam, co wiedziałam na temat Lusi. Podałam telefon do schroniska - bo , prawdę mówiąc, nie miałam pewności, czy Luśka jeszcze tam jest. Za chwilę pani oddzwoniła z potwierdzeniem, że Lusia jest ! ...i czeka :)
Dzisiaj raniutko mieli być w schronisku ( pracuje i wydaje psy od 8-ej rano) . Zwlekam z telefonem do schroniska, bo wiem, że rano mają dużo pracy ze sprzątaniem boksów, karmieniem, itp. Mam nadzieję, że dotarli bez przeszkód i że Lusia już jedzie do nowego domu.