majqa Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Chodzi mi po głowie, [B]wypowiedzcie się proszę[/B], zakup 1 worka karmy na spółkę dla Bingo i dla Iksa, mam tu na myśli karmę dla seniorka (jestem przekonana, że pomniejszyłoby to koszt utrzymania, co oczywiście jest do dogadania z Sylwią ale chodzi mi głównie o podreperowanie czymś ucelowanym obu psiaków). [B]Czy mogę to zrobić z zebranych pieniążków?[/B] Zamówiłabym na allegro (koszt wpisałabym po połowie na każdy z wątków) z dostawą do Sylwii, podałabym link do aukcji na wątkach, a i pewno Sylwia wstawiłaby fotę karmy jak dotrze (oczywiście poprosiłabym sprzedającego o rachunek/ paragon). Quote
papatkiole Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='majqa']Chodzi mi po głowie, [B]wypowiedzcie się proszę[/B], zakup 1 worka karmy na spółkę dla Bingo i dla Iksa, mam tu na myśli karmę dla seniorka (jestem przekonana, że pomniejszyłoby to koszt utrzymania, co oczywiście jest do dogadania z Sylwią ale chodzi mi głównie o podreperowanie czymś ucelowanym obu psiaków). [B]Czy mogę to zrobić z zebranych pieniążków?[/B] Zamówiłabym na allegro (koszt wpisałabym po połowie na każdy z wątków) z dostawą do Sylwii, podałabym link do aukcji na wątkach, a i pewno Sylwia wstawiłaby fotę karmy jak dotrze (oczywiście poprosiłabym sprzedającego o rachunek/ paragon).[/QUOTE] jestem ZA. Quote
lucia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='majqa']Chodzi mi po głowie, [B]wypowiedzcie się proszę[/B], zakup 1 worka karmy na spółkę dla Bingo i dla Iksa, mam tu na myśli karmę dla seniorka (jestem przekonana, że pomniejszyłoby to koszt utrzymania, co oczywiście jest do dogadania z Sylwią ale chodzi mi głównie o podreperowanie czymś ucelowanym obu psiaków). [B]Czy mogę to zrobić z zebranych pieniążków?[/B] Zamówiłabym na allegro (koszt wpisałabym po połowie na każdy z wątków) z dostawą do Sylwii, podałabym link do aukcji na wątkach, a i pewno Sylwia wstawiłaby fotę karmy jak dotrze (oczywiście poprosiłabym sprzedającego o rachunek/ paragon).[/QUOTE] Jestem za pomysłem chodzącym po głowie.;) Quote
majqa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 To ja poczekam jeszcze ciutkę, może ktoś się dodatkowo wypowie. Póki co zasuwam do pani fryzjerki doprowadzić własnego psiaka do ładu. ;-) Quote
jaanna019 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Jeśli to obniży koszty i dodatkowo pomoże psom, bo dostaną karmę dostosowaną do ich wieku, to są to same pozytywy, przychylam się do powyższych ;) Quote
__Lara Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='majqa']To ja poczekam jeszcze ciutkę, może ktoś się dodatkowo wypowie. Póki co zasuwam do pani fryzjerki doprowadzić własnego psiaka do ładu. ;-)[/QUOTE] Psiaka, a ja myślałam, że...siebie:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt: Quote
idusiek Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 o kurd, to pudel jest... [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/9893/dscn2811.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='__Lara']Psiaka, a ja myślałam, że...siebie:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Psiaka, psiaka, który wygląda jak Bingo tylko ma inną kolorystykę. Quote
coronaaj Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='majqa']To ja poczekam jeszcze ciutkę, może ktoś się dodatkowo wypowie. Póki co zasuwam do pani fryzjerki doprowadzić własnego psiaka do ładu. ;-)[/QUOTE] Jestem za karma dla obu psiakow. Poprosze o konto i dane na pw. Quote
majqa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Zaraz podam konto Sylwii. Dziękuję serdecznie. Quote
irenaka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 A ja wnoszę protest:mad:;), oficjalnie na wątku:evil_lol: Po co mamy głosować nad sensownymi propozycjami, skoro są sensowne. Głosujmy jak ktoś będzie przeciw. Teraz chyba nikt nie ma wątpliwości, że Majqa dobrze kasą gospodaruje a psy muszą jeść. Dzisiaj z Sylwią pogwarzyłam;) i doszłam do wniosku, że mamy na dogo kolejnego "dinozaura":loveu:. Quote
majqa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Jutro kupię Joserę dla seniorków. Sprawdziłam ją, rzeczy na nie nie wynalazłam w niej, moim psiakom podpasowała. Rozmawiałam też z ludźmi, którzy swoje piesie karmią joserą dużo dłużej niż ja i pełen zachwyt. [COLOR=Red][B]Obecny stan wpłat na Bingo:[/B][/COLOR] kora78 - 10zł Skarpeta Kudłaczy - 200zł Pudelkowa Skarbonka - 100zł lucia - 15zł Basia Z. - 100zł jaanna019 - 30zł ........................................... [SIZE=4][COLOR=Red][B]455zł[/B][/COLOR][/SIZE] [B]Oczekiwane wpłaty to:[/B] coronaaj - 40zł [B]Dotychczasowe wydatki:[/B] hotelik w Radomsku - 15zł opłacony przez lucia hotelik w Łodzi - 15zł opłacony przez majqa transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska, całość około 50zł opłacony przez papatkiole (tym transportem zabrany był Iksik i Bingo) morfologia + biochemia - 84zł opłacone przez majqa wyróżnione allegro - 20.50zł - j.wyż. rozliczenie za wizytę, odrobaczenie, kąpiel, strzyżenie - 47zł - j.wyż. Sylwuniu, czekam na Twój tel. i podanie mi wpłat. Wysłałam Ci smsa z zapytaniem. Jutro nie będę osiągalna pod tel. 8.30 - 10.00. Quote
sylwiaso Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Już mam wpłaty od Basia Z.100zł i od jaanna 019- 30 zł BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!! Quote
majqa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Post z rozliczeniem uaktualniony. Dziękuję Sylwuś. :-) Quote
majqa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ponieważ nie było głosów protestu kupiłam karmę do spółki dla Bingo i Iksa z aukcji poniżej. Dane do faktury podałam swoje. To tak aukcja: [url]http://allegro.pl/karma-light-senior-josera-balance-17kg-7-gratisow-i1242897883.html[/url] Póki co niczego w rozliczenie nie wrzucam (a będzie to połowa 147zł). Zrobię to w momencie rozliczenia karmy z Sylwią. I dla przypomnienia..., o ile mnie samą pamięć nie zawodzi, oba psiaki trafiły do Sylwii nad ranem 9.09. Quote
irenaka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Aż nie chce myśleć, jak Ci dwaj panowie do tej pory głodowali:shake:. A teraz zadbani, pieszczeni i jeszcze zawsze pełna micha czeka:-). A jakieś wiadomości z hotelu są? Zadomowili się już u Sylwii? Quote
majqa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Tak, obaj widzą w nią swoją panią. Bingo tańczy i próbuje wskokiem dostać się na ręce, a Iksik dopiero jutro wróci do Sylwii ale kiedy go odwiedziła w szpitaliku był przeszczęśliwy. Quote
sylwiaso Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Tak jutro jadę po Iksika już się ciesze!!!Wraca do nas wszystkich już w piękniejszej wersji!!!!A Binguś to aparat jest pierwsza klasa!!!zobaczysz Majqa co on wyprawia! Quote
coronaaj Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='sylwiaso']Już mam wpłaty od Basia Z.100zł i od jaanna 019- 30 zł BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] To juz powinno byc zaksiegowane wplata 80zl (40zl dla Bingo i 40zl dla Iksika), przelew poszedl 21/09/10 z Pakao SA...sprawdz czy doszlo, a jak nie to bede monitowac.. Kwota operacji -80,00 PLN Tytułem CORONAAJ - dla Bingo 40zl , dla Iks* ika 40zl...jednorazowa* * * Data księgowania 21/09/2010 Data waluty 21/09/2010 Numer referencyjny 5200921603405749 Typ operacji PRZELEW INTERNET M/B Poprosze o watek Iksika... Quote
majqa Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [COLOR=Red][B]Obecny stan wpłat na Bingo:[/B][/COLOR] kora78 - 10zł Skarpeta Kudłaczy - 200zł Pudelkowa Skarbonka - 100zł lucia - 15zł Basia Z. - 100zł jaanna019 - 30zł ........................................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]455zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 40zł od Coronaaj ........................... [SIZE=2][COLOR=Black]495zł[/COLOR][/SIZE] - 73.50zł (karma) .............................. [SIZE=5][COLOR=Red][B]421.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] [B]Dotychczasowe wydatki:[/B] - hotelik w Radomsku - 15zł opłacony przez lucia - hotelik w Łodzi - 15zł opłacony przez majqa - transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska, całość około 50zł opłacony przez papatkiole (tym transportem zabrany był Iksik i Bingo) - morfologia + biochemia - 84zł opłacone przez majqa - wyróżnione allegro - 20.50zł - j.wyż. - rozliczenie za wizytę, odrobaczenie, kąpiel, strzyżenie - 47zł - j.wyż. - połowa worka karmy (którego całość była kupiona do spółki dla Bingo i Iksa) - 73.50zł opłacone z zebranych pieniążków Quote
leni356 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Ja dziś wróciłam, więc poczytam i uzupełnię pierwszy post. Quote
Recommended Posts