Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Chodzi mi po głowie, [B]wypowiedzcie się proszę[/B], zakup 1 worka karmy na spółkę dla Bingo i dla Iksa, mam tu na myśli karmę dla seniorka (jestem przekonana, że pomniejszyłoby to koszt utrzymania, co oczywiście jest do dogadania z Sylwią ale chodzi mi głównie o podreperowanie czymś ucelowanym obu psiaków).
[B]Czy mogę to zrobić z zebranych pieniążków?[/B] Zamówiłabym na allegro (koszt wpisałabym po połowie na każdy z wątków) z dostawą do Sylwii, podałabym link do aukcji na wątkach, a i pewno Sylwia wstawiłaby fotę karmy jak dotrze (oczywiście poprosiłabym sprzedającego o rachunek/ paragon).

Posted

[quote name='majqa']Chodzi mi po głowie, [B]wypowiedzcie się proszę[/B], zakup 1 worka karmy na spółkę dla Bingo i dla Iksa, mam tu na myśli karmę dla seniorka (jestem przekonana, że pomniejszyłoby to koszt utrzymania, co oczywiście jest do dogadania z Sylwią ale chodzi mi głównie o podreperowanie czymś ucelowanym obu psiaków).
[B]Czy mogę to zrobić z zebranych pieniążków?[/B] Zamówiłabym na allegro (koszt wpisałabym po połowie na każdy z wątków) z dostawą do Sylwii, podałabym link do aukcji na wątkach, a i pewno Sylwia wstawiłaby fotę karmy jak dotrze (oczywiście poprosiłabym sprzedającego o rachunek/ paragon).[/QUOTE]

jestem ZA.

Posted

[quote name='majqa']Chodzi mi po głowie, [B]wypowiedzcie się proszę[/B], zakup 1 worka karmy na spółkę dla Bingo i dla Iksa, mam tu na myśli karmę dla seniorka (jestem przekonana, że pomniejszyłoby to koszt utrzymania, co oczywiście jest do dogadania z Sylwią ale chodzi mi głównie o podreperowanie czymś ucelowanym obu psiaków).
[B]Czy mogę to zrobić z zebranych pieniążków?[/B] Zamówiłabym na allegro (koszt wpisałabym po połowie na każdy z wątków) z dostawą do Sylwii, podałabym link do aukcji na wątkach, a i pewno Sylwia wstawiłaby fotę karmy jak dotrze (oczywiście poprosiłabym sprzedającego o rachunek/ paragon).[/QUOTE]
Jestem za pomysłem chodzącym po głowie.;)

Posted

[quote name='majqa']To ja poczekam jeszcze ciutkę, może ktoś się dodatkowo wypowie. Póki co zasuwam do pani fryzjerki doprowadzić własnego psiaka do ładu. ;-)[/QUOTE]

Psiaka, a ja myślałam, że...siebie:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='__Lara']Psiaka, a ja myślałam, że...siebie:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]
Psiaka, psiaka, który wygląda jak Bingo tylko ma inną kolorystykę.

Posted

[quote name='majqa']To ja poczekam jeszcze ciutkę, może ktoś się dodatkowo wypowie. Póki co zasuwam do pani fryzjerki doprowadzić własnego psiaka do ładu. ;-)[/QUOTE]

Jestem za karma dla obu psiakow. Poprosze o konto i dane na pw.

Posted

A ja wnoszę protest:mad:;), oficjalnie na wątku:evil_lol: Po co mamy głosować nad sensownymi propozycjami, skoro są sensowne. Głosujmy jak ktoś będzie przeciw. Teraz chyba nikt nie ma wątpliwości, że Majqa dobrze kasą gospodaruje a psy muszą jeść.
Dzisiaj z Sylwią pogwarzyłam;) i doszłam do wniosku, że mamy na dogo kolejnego "dinozaura":loveu:.

Posted

Jutro kupię Joserę dla seniorków. Sprawdziłam ją, rzeczy na nie nie wynalazłam w niej, moim psiakom podpasowała. Rozmawiałam też z ludźmi, którzy swoje piesie karmią joserą dużo dłużej niż ja i pełen zachwyt.

[COLOR=Red][B]Obecny stan wpłat na Bingo:[/B][/COLOR]
kora78 - 10zł
Skarpeta Kudłaczy - 200zł
Pudelkowa Skarbonka - 100zł
lucia - 15zł
Basia Z. - 100zł
jaanna019 - 30zł
...........................................
[SIZE=4][COLOR=Red][B]455zł[/B][/COLOR][/SIZE]

[B]Oczekiwane wpłaty to:[/B]
coronaaj - 40zł

[B]Dotychczasowe wydatki:[/B]
hotelik w Radomsku - 15zł opłacony przez lucia
hotelik w Łodzi - 15zł opłacony przez majqa
transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska, całość około 50zł opłacony przez papatkiole (tym transportem zabrany był Iksik i Bingo)
morfologia + biochemia - 84zł opłacone przez majqa
wyróżnione allegro - 20.50zł - j.wyż.
rozliczenie za wizytę, odrobaczenie, kąpiel, strzyżenie - 47zł - j.wyż.

Sylwuniu, czekam na Twój tel. i podanie mi wpłat. Wysłałam Ci smsa z zapytaniem. Jutro nie będę osiągalna pod tel. 8.30 - 10.00.

Posted

Ponieważ nie było głosów protestu kupiłam karmę do spółki dla Bingo i Iksa z aukcji poniżej. Dane do faktury podałam swoje.
To tak aukcja:

[url]http://allegro.pl/karma-light-senior-josera-balance-17kg-7-gratisow-i1242897883.html[/url]

Póki co niczego w rozliczenie nie wrzucam (a będzie to połowa 147zł). Zrobię to w momencie rozliczenia karmy z Sylwią.

I dla przypomnienia..., o ile mnie samą pamięć nie zawodzi, oba psiaki trafiły do Sylwii nad ranem 9.09.

Posted

Aż nie chce myśleć, jak Ci dwaj panowie do tej pory głodowali:shake:.
A teraz zadbani, pieszczeni i jeszcze zawsze pełna micha czeka:-).
A jakieś wiadomości z hotelu są? Zadomowili się już u Sylwii?

Posted

Tak, obaj widzą w nią swoją panią. Bingo tańczy i próbuje wskokiem dostać się na ręce, a Iksik dopiero jutro wróci do Sylwii ale kiedy go odwiedziła w szpitaliku był przeszczęśliwy.

Posted

[quote name='sylwiaso']Już mam wpłaty od Basia Z.100zł i od jaanna 019- 30 zł BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

To juz powinno byc zaksiegowane wplata 80zl (40zl dla Bingo i 40zl dla Iksika), przelew poszedl 21/09/10 z Pakao SA...sprawdz czy doszlo, a jak nie to bede monitowac..

Kwota operacji

-80,00 PLN

Tytułem

CORONAAJ - dla Bingo 40zl , dla Iks* ika 40zl...jednorazowa* * *

Data księgowania

21/09/2010

Data waluty

21/09/2010

Numer referencyjny

5200921603405749

Typ operacji

PRZELEW INTERNET M/B

Poprosze o watek Iksika...

Posted

[COLOR=Red][B]Obecny stan wpłat na Bingo:[/B][/COLOR]
kora78 - 10zł
Skarpeta Kudłaczy - 200zł
Pudelkowa Skarbonka - 100zł
lucia - 15zł
Basia Z. - 100zł
jaanna019 - 30zł
...........................................
[SIZE=2][COLOR=Red][B]455zł[/B][/COLOR][/SIZE]
+ 40zł od Coronaaj
...........................
[SIZE=2][COLOR=Black]495zł[/COLOR][/SIZE]
- 73.50zł (karma)
..............................
[SIZE=5][COLOR=Red][B]421.50zł[/B][/COLOR][/SIZE]

[B]Dotychczasowe wydatki:[/B]
- hotelik w Radomsku - 15zł opłacony przez lucia
- hotelik w Łodzi - 15zł opłacony przez majqa
- transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska, całość około 50zł opłacony przez papatkiole (tym transportem zabrany był Iksik i Bingo)
- morfologia + biochemia - 84zł opłacone przez majqa
- wyróżnione allegro - 20.50zł - j.wyż.
- rozliczenie za wizytę, odrobaczenie, kąpiel, strzyżenie - 47zł - j.wyż.
- połowa worka karmy (którego całość była kupiona do spółki dla Bingo i Iksa) - 73.50zł opłacone z zebranych pieniążków