Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak tak czytam te info o tym schronisku w o to jestem coraz bardziej przygnębiony nie wiem czy żadne władze nie mogą nic z tym zrobić:shake:

Posted

muro jestem tu od niedawna ale czy ty sugerujesz że schronisko ma wśród osób na forum donosiciela który przekazuje info na temat waszych wypraw po psy??
nie wiem bo nie jestem w temacie ale czemu by to miało służyć przecież zabierając psy z tego strasznego miejsca nie zaszkodzicie kierownictwu.
pewnie większość schronisk tak wygląda ja widziałem tylko dwa i uważam że było strasznie.

Posted

lena...jak już na cito będzie potrzebna kasa to pisz priw do mnie a najlepiej do Green bo ona zajmuje się przelewami i puści do Was...podajcie jej numer konta i dane i link do wątku....żeby nie musiała szukać...:)...zbiórka trwa :)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
lena...jak już na cito będzie potrzebna kasa to pisz priw do mnie a najlepiej do Green bo ona zajmuje się przelewami i puści do Was...podajcie jej numer konta i dane i link do wątku....żeby nie musiała szukać...:)...zbiórka trwa :)

oczywiście!narazie mamy pokrycie, więc nie przelewaj kochana ;)

Posted

Ja wstawiam foty Ty Lena opisujesz - bo normalnie spłyne pod ten komp z upału...

takie jestem duży....ale ciocia Lena malutka wiec proszę sie tym nie sugerować:evil_lol:

tak nieporadnie chodze....klapouch ze mnie straszny:lol:

tak nieporadnie sobie siedze:roll:

a tak się rozkładam żeby mnie pieściuchać....jedna strona...

...druga strona...

taka mam maorduchę cały czas uśmiechnieta i ogon lata mi wte i wewte:lol:

i jeszcze bardzo ważne - ciociu ucałuj ode mnie wszystkich dzięki którym zyje i koniecznie moich nowych PANCI!

no i co ?? czyz nie jestem słodki?:cool3:

Posted

nasz koleżka zaczyna przybierać na wadze! jak go widziałam ostatnio w piątek to był taki chuderlawy że nie wiem a teraz zaczyna powolutku przystojnieć.
ale kochany ciapulec nie?:loveu:

Posted

Cudowny jest :) Przesliczny :))

Mam tylko sekundke na necie wiec musze uciekac ale ... nie moge sie juz doczekac soboty...

Podziekowania dla wszystkich dzieki ktorym Fuks wyglada dzis tak slodko i radosnie!