Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

proszę o numer telefonu osoby która widziała ja w rawie ....szczegóły gdzie ją widziała w jakich okolicach ... nazywa sie fiona czy reaguje na swoje imię ..moze uda sie ja zatrzymac ja pojadę do rawy .. mój numer 888463015 kasia

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie dzwoniłam do pani z urzedu miasta w rawie mazowieckiej ....powiedziała ze biega duzy , jasny , wychudzony pies za dziecmi i samochodami ,na osiedlu zamkowa wola w okolicach ulicy sobieskiego i kazimierza wielkiego .....zaraz wysle tej pani zdjęcia fionki ....

Posted

A jak nie Fiona, to tego psa też trzeba stamtąd zabrać !!!!!!

Błagam, ktoś z Rawy, niech się tym zainteresuje. Schron, cokolwiek...ludzie boją się dużych psów, pewnie przepędzają tego biedaka.
Proszę...!

Posted

pbkkatka napisał(a):
jadę umysł podpowiada uspokój się ale serce wali jak młot ...pani z urzedu po zobaczeniu zdjeć powiedziała że bardzo podobna ze to moze byc ona

jedziesz zobaczyć psiaka?
trzymam kciuki aby to było Fiona

Posted

[quote name='Monday']Rawa nie jest tak daleko/dla psa przez 3 tygodnie to żaden wysiłek. Pies dziennie to z 60 km spokojnie przejdzie.
Powinna być wyszukiwarka na dogo, kto z jakiego miasta jest. Wpisujesz miasto i masz listę dogomaniaków.
Tu jest mapa pomocy dogomaniaków
http://mapapomocy.dogomania.pl/index.php
Na dogo nie ma już wyszukiwarki, ani listy użytkowników :angryy: dlatego jedynym sposobem na znalezienie ludzi z okolic Rawy Maz. to pytanie wszystkich jak leci czy nie znają kogoś w tamtych okolicach :(

Trzymam kciuki, by to była Fiona i by była cała i zdrowa!!

Posted

wróciłam ...ale bez Fionki ....pani z urzedu była miła pojechała z nami pokazała miejsca, lało i lało ani jednego pieska i mojej Fionki tez nie ...pani obiecała że jak tylko sie pojawi postara sie ja zatrzymac i ma dac znac ....nie wiem czy to ona .......objechalismy z mężem rawę uliczka za uliczką , wołałam ale nic ...rozwiesiłam plakaty , pytałam ludzi ...niektórzy potwierdzali ze to ta psina ...ale bardzo wychudzona i nie wiedza tak dokładnie czy to suka czy pies ale prosiłam że jesli zobaczą to zeby dzwonili albo zgłosili do urzędu miasta ....narazie nic ...wiem natomiast ze maja umowe ze schroniskiem w łodzi ...jescze tam zadzwonię

Posted

hmm... ale jest jakiś trop. Tak się zastanawiam. Może ona idzie cały czas w jednym kierunku? W takim przypadku może należałoby wywiesić plakaty też w miejscowości położonej dalej. Może uda się ją wyprzedzić? Może jeśli nie w Rawie to jutro pokaże się miejscowość czy dwie dalej? Jak sądzicie?

Posted

Gmina nie ma umowy ze schroniskiem w Lodzi - do konca 2009 roku oddawali psy do Hotelu pana Longina Sieminskiego (jak komus to nic nie mowi, jest watek na dogo o Wojtyszkach), od poczatku 2010 roku jest podpisana umowa z firma pana Jaworskiego (w necie tez jest mnostwo informacji na jeo temat). Jesli chodzi o sunie temat jej jest Panu Jozefowi od 3 dni znany, jezeli ja dojrzy (a duzo jezdzi) to na 100% nie zostawi wlasnemu losowi /Agnieszka

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Gmina nie ma umowy ze schroniskiem w Lodzi - do konca 2009 roku oddawali psy do Hotelu pana Longina Sieminskiego (jak komus to nic nie mowi, jest watek na dogo o Wojtyszkach), od poczatku 2010 roku jest podpisana umowa z firma pana Jaworskiego (w necie tez jest mnostwo informacji na jeo temat). Jesli chodzi o sunie temat jej jest Panu Jozefowi od 3 dni znany, jezeli ja dojrzy (a duzo jezdzi) to na 100% nie zostawi wlasnemu losowi /Agnieszka

Pięknie dziękujemy za informacje!

Posted

Schroniskiem nazywany jest "hotel" Pana Sieminskiego - wojt na poczatku tez nas wprowadzil pieknie w blad. W kazdym razie jesli tylko bedzie cos wiadomo o suni - od razu damy znac. /Agnieszka

pbkkatka napisał(a):
o schronisku w łodzi powiedziała mi pani z urzedu miasta ..chociaz musiałam od niej to wydębic gdzie odsyłają wyłapane psiny...ale dzieki

Posted

Koosie - dobra rada!!!zalecila wpisać w google
dogomania.pl Rawa Mazowiecka

wpisałam

wyskoczył profil
http://www.dogomania.pl/members/3864-Cinnamon213
ale w 2008 ost logowanie...- mozna napisac...

Tomaszów Mazowiecki

http://www.dogomania.pl/threads/173025-TomaszA-w-Mazowiecki-i-jego-zwierzAE-ce-biedy

Kociabanda2 napiszesz do ludzi..ja jutro jade nam morze i musze psy spakowac :)
plaszcze zapakowac...kalosze:)

Posted

hej...
na profilu szydłowiaków piechcia15 ze schroniska w Pabianicach napisała, ze widziała podobnego psa w Rawie...to jej post

tu masz link do jej profilu...napisz do niej prywatną wiadomość /PW/
http://www.dogomania.pl/members/87050-piechcia15

moze powie w jakich okolicach ją widziała...

ja nie mam czasu.. zaraz jade w trase..
MOZE ktoś pomoże KOBIECIE powysyłac PW do osób z okolic Rawy Mazowieckiej ???
ten pies wędruje i nie wie gdzie IDZIE!!!!
jak jest ślad to trzeba trzymac rękę na pulsie...

RAWA MAZOWIECKA I OKOLICE

pkb...wejdź w pierwszy post - kliknij edytuj/edycja zaawansowana- I ZMIEŃ W OKIENKU tytuł wątku....
DUŻAbiałaSUKA-osoby z RAWY MAZOWIECKIEJ OKOLICE-proszę o POMOC