Korenia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Grupy: SOBOTA 25.09.2010 - I, III, IV, VIII, X NIEDZIELA 26.09.2010 - II, V, VI, VII, IX OBSADA SĘDZIOWSKA: [B]SOBOTA 25.09.2010[/B] GRUPA I - Zbigniew Szcześniak owczarek niemiecki - Maciej Kozber Bouvier des Flandres, owczarki belgijskie, owczarki francuskie - Iwona Frank (Niemcy) polski owczarek nizinny, polski owczarek podhalański - Anna Kochan border collie, owczarki szkockie - Iwona Matuszewska bearded collie, owczarek staroangielski, owczarki australijskie, biały owczarek szwajcarski, ceskslovensky vlcak - Gabriela Ridarcikova (Słowacja) owczarek szetlandzki, welsh corgie, pozostałe rasy GRUPA III - Josef Schneider (Austria) bulteriery, staffordshire bull terrier (psy) - Magdalena Kozłowska american staffordshire terrier, staffordshire bull terrier (suki) - Jaroslav Matyas (Słowacja) Jack Russel Terrier, Parson Russel Terrier, terier szkocki - Bojan Matakovic (Chorwacja) Airedale terrier, australian silky, yorkshire terrier (psy) - Dorota Witkowska foksteriery, yorkshire terrier (suki) - Małgorzata Supronowicz west highland white terrier - Walter Jungblut (Niemcy) pozostałe rasy GRUPA IV - Monika Berger jamniki długowłose, jamnik szorstkowłosy króliczy, jamnik szorstkowłosy miniaturowy - Maria Zasada jamniki krótkowłose, jamnik szorstkowłosy standard GRUPA VIII - Janusz Opara golden retriever - Jerzy Olszewski spaniele - Małgorzata Lorenc labrador retriever (suki) - Hans Wiblishauser (Niemcy) labrador retriever (psy), pozostałe rasy GRUPA X - Kazimierz Rychlik chart afgański, chart rosyjski, greyhound, whippet - Tomasz Borkowski charcik włoski, chart polski, wilczarz irlandzki, pozostałe rasy MŁODY PREZENTER - Krystyna Opara [B] NIEDZIELA 26.09.2010[/B] GRUPA II - Bojan Matakovic (Chorwacja) czarny terier, sznaucery olbrzymie, sznaucer min.czarny, - Vlado Piskay (Słowacja) pozostałe sznaucery miniaturowe, sznaucery średnie - Hans Wiblishauser (Niemcy) pinczery krótkowłose, leonberger - Halina Jandy bokser - Ewa Bukład rottweiler - Piotr Bachurzewski dog argentyński, dogi niemieckie, fila brasileiro - Gabriela Ridarcikova (Słowacja) mastify, tosa - Danilo Giorgio (Włochy) bernardyny, buldog angielski, cane corso - Iwona Matuszewska landseer, nowofundland, shar-pei - Zbigniew Ostrowski berneński pies pasterski - Magdalena Kozłowska owczarek kaukaski, owczarek środkowoazjatycki, pozostałe szwajcarskie psy - Jerzy Mrugasiewicz dogue de Bordeaux, hovawart, pozostałe rasy GRUPA V - Tomasz Borkowski alaskan malamute, siberian husky - Petr Rehanek (Czechy) akita, akita amerykańska, karelski pies na niedźwiedzie, samoyed, shiba - Małgorzata Supronowicz chow-chow, szpice, pozostałe rasy GRUPA VI - Stephen Wheeler (Szwecja) basset hound, beagle - Dorota Witkowska ogar polski, posokowce, rodasian ridgeback - Andrzej Brabletz dalmatyńczyk, gończy polski, pozostałe rasy GRUPA VII - Małgorzata Lorenc wyżły brytyjskie - Tadeusz Chwalny wyżły kontynentalne GRUPA IX - Elżbieta Junikiewicz boston terier, mops - Maciej Kozber buldog francuski, gryfoniki - Jasna Matejcic (Chorwacja) chiński grzywacz, shih-tzu - Walter Jungblut (Niemcy) Cavalier King Charles Spaniel, King Charles Spaniel - Andrzej Kaźmierski lhasa apso, pudle - Jaroslav Matyas (Słowacja) chihuahua krótkowłosy, rosyjski toy - Janusz Opara chihuahua długowłosy, spaniel tybetański, terier tybetański - Krystyna Opara maltańczyk , pekińczyk, pozostałe rasy MŁODY PREZENTER - Maria Zasada [B]Kto się wybiera?[/B] :cool3: Quote
TOMAAS Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Czy ktoś wraca w niedzielę po Wystawie z Wrocławia w ok Olsztyna, przejazd dla 1 osoby Proszę o kontakt do niedzieli Quote
Darianna Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 my będziemy w niedzielę w komplecie :) młodzież i open w rudych :) Quote
Lindsay Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Uwaga Poszukuję psiaka na MP. Obydwa dni. Quote
Nuda Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 my jedziemy o ile transport sie znajdzie, ale tylko na sobotę Quote
karola&gacek Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Draco zgłoszony, będziemy w niedziele :) Nasz debiut (miał być w Krakowie, ale nie wyszło). Quote
irishsetters Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 My też będziemy, w weteranach z Dollarem i otwartej z Ianem :) Quote
Tecia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 oooo to rudych juz prawie pol stawki znamy hihihi bo jeszcze brakuje posredniej i juz kazda klasa obstawiona:) uzytki moj Dess zajmuje:) Quote
irishsetters Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 super, wreszcie rudo się zrobiło na dogo :) ja w dniu wystawy świętuje swoje urodziny, więc mam nadzieję, że pogoda i atmosfera przy ringu dopisze ;) Quote
Tecia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='irishsetters']super, wreszcie rudo się zrobiło na dogo :) ja w dniu wystawy świętuje swoje urodziny, więc mam nadzieję, że pogoda i atmosfera przy ringu dopisze ;)[/QUOTE] Już żałuje że nie będę osobiście ale nie wszędzie da się być niestety:) Quote
irishsetters Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 niedobrze, bo lampka szampana przepadnie :) Quote
Korenia Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Ja mam nadzieję, że pogoda będzie ładna :) Od chyba 6ciu lat zawsze było ślicznie, ciepło i słonecznie. Oby w tym roku też tak było! Quote
Tecia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='irishsetters']niedobrze, bo lampka szampana przepadnie :)[/QUOTE] Już żałuje ale może co się odwlecze nie uciecze:) Może jeszcze będzie okazja gdzie się jeszcze wybierasz ?? Quote
aga616 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 jest już plan sędziowania i spis wystawców: [URL]http://zkwp.wroclaw.pl/[/URL] ;) Quote
karola&gacek Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 ja czegoś nie rozumiem.... [B]Hans Wiblishauser [/B](Niemcy) pinczery krótkowłose, leonberger a pinczery miniaturowe dali pani: [B]Gabriela Ridarcikova[/B] (Słowacja)mastify, tosa I nigdzie nie napisali, że zmiana sędziego. No, ale trudno, wystawiamy się o 10 i mamy konkurencje! :cool3: Nawet dużo pinków się zgłosiło Quote
Shetanka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 O, są jeszcze dwa peruwiany ! :D Ale minatury. Młody prezenter o 11:00, na pewno wszyscy zdąrzą x_X Quote
Marchewkowy Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ma ktoś miejsce w sobotę z okolic Sosnowca/Katowic do Wrocka? Jedna osoba bez psa :) Quote
elisse Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ja będę w sobotę ze swoimi dziewczynami,mam nadzieję że pogoda dopisze,już mam dość wystawiania afganów w deszczu ;) Quote
olinafm Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 My będziemy jako widzowie, tylko powiedzcie mi, proszę, o której zaczyna się cała impreza? :) Quote
Recommended Posts