Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bibiszonek już pojechał?
Właśnie oglądałam zdjęcia Bibi jak przyszła taka bidulka i muszę przyznać,że wyładniała i pyszczek uśmiechnięty.
Mam nadzieję,że domek ją pokocha i ona pokocha domek.

Posted

Pojechała..... eh smutno mi bo nie da się im wytłumaczyć, że tak trzeba, pobeczałam się jak spojrzałam jak odjeżdżała :oops: ale nowa Pani już ją kocha i bardzo na laleczkę czeka :loveu: Bibi będzie szczęśliwa na pewno :loveu:

Posted

ale okropny dzień na podróż był dziś :shake: jechali 7 godzin do Warszawy :cry: moja Bibisia dzielna bardzo była, potem w Wawie korki :shake: co za kraj chory chory :( ona pewnie głodna strasznie i zmęczona, niedawno dopiero dotarły do domku z nową Panią, poznała się z Whisky i Marcelką i pewnie poje i padnie spać - maleńka dobranoc i zadomawiaj się szybko :loveu:

Posted

zagubiona, ale dostałam fotki jak śpi na łóżku, w swoim posłanku, będzie miała łatwiejszy czas przystosowania się bo przyjechali Rodzice nowej Pani Bibisi i nie będą psiaki teraz same w domu jak państwo w pracy więc szybciej się powinna wyluzować, ja staram się nie mysleć za dużo :oops:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja bym się bała, że mnie nie pozna i oleje :( Ale jako towarzystwo, na browara czy coś :lol: chętnie.

no ja to bym się cieszyła jak wyadoptowany pies mnie oleje i będzie bardziej zainteresowany swoją rodziną - znaczy że mu dobrze :)

Posted

Bzibziutka z każdym dniem lepsza, smielsza, prosi o podsadzenie na kanapę :lol: i Pani Donna potwierdza, że jest taka kochana kruchutka :loveu: jejku tęsknię bardzo no... myślałam, ze Tedi vel Krawaciarz mi zapełni czas i miejsce po Bibi ale nie mogę Soni narażać bo jej już niewiele życia zostało :(

• 2 weeks later...
Posted

mam stały kontakt z Pańcią Bibi i wiem, że lalunia moja kochana już się zadomowiła, pokochała Panią i podskakuje z radości jak wraca z pracy :loveu: na te wieści bardzo czekałam przyznaję bo martwiło mnie jak była zagubiona, niunia miała też chwilową niedyspozycję łapki - musiała coś naciągnąć jak skakała z łóżka, albo na dworze się poslizgnęła, ale już jest ok :loveu: